Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den dnes mě kamarád přinesl hodinky s neobvyklím ciferníkem.Jsou v pouzdře prim mají strojek prim 683 jdoucí ,ale na ciferníku je napsáno GLOBUS 17 jevels LEVER.Nevíte někdo jestli to není bastl a pokud ne proč je tam GLOBUS.Podle mě je tam vyměněn nepokoj protože u kalibru 683 by měl být s ražbou +/- na seřízení chodu.Děkuji za odpověď

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Dobrý den dnes mě kamarád přinesl hodinky s neobvyklím ciferníkem.Jsou v pouzdře prim mají strojek prim 683 jdoucí ,ale na ciferníku je napsáno GLOBUS 17 jevels LEVER.Nevíte někdo jestli to není bastl a pokud ne proč je tam GLOBUS.Podle mě je tam vyměněn nepokoj protože u kalibru 683 by měl být s ražbou +/- na seřízení chodu.Děkuji za odpověď

Není to bastl, ale exportní verze primek. GLOBUS je obchodní značka zahraničního zákazníka, pro kterého se hodinky dělaly.

Odesláno

Díky za informace.Ještě by mě zajímalo -májí nějakou cenu?V případě že jo nechal bych si vyměnit sklo a uložil .Jinak pujdou do světa.Ještě jednou díky

Odesláno

Díky za informace.Ještě by mě zajímalo -májí nějakou cenu?V případě že jo nechal bych si vyměnit sklo a uložil .Jinak pujdou do světa.Ještě jednou díky

Tos mně pobavil, jestli nemají cenu tak půjdou do světa, to jako z okna ven? Jestli Tě vytrhne stovka nebo dvě (možná), tak se jich vlastně zbavíš, ale jestli máš rád hodinky, tak je strč do krabičky a třeba na ně někdy dojde řada...

Odesláno

To jsem tak nemyslel. Mám ještě jedny s nápisem Prim a ty jsou "v krabičce" jen jsem myslel že bez nápisu jsou bez cenný.Jsem sběratel hezkých hodinek v originálním stavu bez ohlehu na zvláštnosti a stav. Tak se omlouvám za hloupé otázky.Rozhodně bych je nedával pryč abych na nich něco vydělal ale chtěl jsem vědět co na to odborníci.Pokud je to tak ,tak je trochu vylepším a pujdou za sestřičkama do krabičky.Díky za odpovědi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...