Přejít na obsah

Kde nakupovat

kubson

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Zvažujem kúpu OMEGA Seamaster 300 M Diver Chronometer a narazil som na túto stránku http://www.prestige-uhrcenter.de

Nemá s prítomných nejakú skúsenosť, resp. privítam názor na túto stránku.

Obavam sa, ze ide o dalsi klon firmy Trillium. Hovorilo sa o nich napr. tu: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...amp;hl=trillium

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obavam sa, ze ide o dalsi klon firmy Trillium. Hovorilo sa o nich napr. tu: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...amp;hl=trillium

To Jaem. Dik za odpoveď. Prečítal som si odkaz, avšak tá debata nerieši môj problém. Pokiaľ som dobre čítal je o aktivite firmy na platbu objednaných hodiniek a nič nepoukazuje o serioznosti alebo neserioznosti firmy. Máš pravdu v tom, že design ich stránok je rovnaký. Mám ďaľšiu otázku tá cena tých Seamasterov 2254.50.00 je podozrivo nízka alebo bežná (myslím +- 10 - 15 % oproti kamennému obchodu)? Ďakujem znalým veci za odpoveď.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po měsících...
Mate niekto skusenost s http://www.goldeligius.cz/ ? su spolahlivy? zda sa mi ze ceny nemaju priliz prestrelene a je to stranka z CR...

Mají i kamennou prodejnu (ve Zlíně), takže pokud je možno hodinky vyzvednout tam, tak se snad není čeho bát. Ceny Hamiltonů jsou stejné nebo možná trošku nižší, než v Details.

Odkaz ke komentáři

Mam vyborne zkusenosti s eBayovym obchodnikem http://stores.ebay.com/moscowStore. Velmi dobra nabidka. Ma NOS (stare zasoby) i nove "turisticke" kusy, takze si musite precist popis zbozi.

Koupil jsem si dvoje Rakety a autenticitu jsem si overil, je to skutecne puvodni vyroba, jeste ze SSSR, ovsem nova (myslim nenosena, nepouzita), ze skladovych zasob. Kvalita komunikace i rychlost dodani me prijemne prekvapila (je to rus, takze pokud jeste dokazete oprasit rustinu, mate to jedodussi).

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

...jeste doplnim o dalsi referenci. Uz se tady zminoval, ale zkusenost z prvni ruky se vzdycky hodi. Svuj posledni prirustek, Seika, jsem koupil na eBay u prodejce TIMEPARADISE. Je to Singapur, ale nechal jsem se ukecat priznivymi reakcemi. Sam jsem byl velmi mile prekvapen rychlosti - dodavka ze Singapuru tady (tj. v Anglii) byla za 10 dni od koupe! Aukci jsem vyhral 3.2. a 13.2. rano mi prinesl postak balicek! Zasilka byla poslana pres DeutschePost a celou dobu se dala sledovat na netu. Zbozi odpovida popisu, jsem fakt spokojeny a planuju znovu nakupovat bud u nej nebo u pokemonyu (i pres to blby jmeno, ktery mi vzdycky pripomene ty stupidni japonske postavicky, kdysi popularni).

tolik ma troska do mlyna.

jo, a za brachu bych zminil - a doporucil - The Watchseller (http://www.watchseller.com). Kvalitni hodinky (skoro vyhradne Svycary), presne popsane - jak dlouho pouzivane atd. Bracha kupoval nadherne Orisy a prisly v puvodni krabici, se vsemi papiry a navodem. Nevyhodou je platba pres ucet, trosku to trva, ale dbaji na svoji povest, takze zadne podrazy nehrozi.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Když už tady ten topic je, tak musím napsat i já svojí zkušenost s nákupem hodinek. Chápu, že je možná nošením dříví do lesa chválit firmu, kterou má v podpisu zakladatel tohohle threadu, nicméně mi to nedá. Obvykle v Čechách přes internet vůbec nenakupuji, a to po několika zkušenostech s případnými reklamacemi (mám štěstí na "páteční výrobky"), případně s rychlostí dodání, a to nemluvě o ceně, která je v zemích vezdejších obvykle výrazně vyšší. Nicméně po objevení tohoto fóra a mnoha kladných referencí zde na Chronoshop jsem se odhodlal a koupi uskutečnil. Nejprve malinko kritiky. Jsem zvyklý platit na "síti" kartou, takže způsob platby převodem po obdržení faktury mi příjde poněkud kostrbatý, nicméně tady veškerá kritika končí. Jsem ohromen nebývalou rychlostí odeslání zboží (pro české firmy), stejně tak kvalitním zabalením tak choulostivého zboží a hlavně a především jednáním prodejce. V balíčku totiž byl navíc 20mm pásek s odkazem na cenovou politiku (díky kubsone).

A abych nezapoměl, ty Archimede Pilot H jsou skutečně přenádherné...........

Takže sečteno a podtrženo, pokud budu v budoucnu nakupovat hodinky, které budou v sortimentu prodávaném na Chronoshopu, tak nebudu váhat a koupím opět tam...........a samozřejmě kdokoliv, s kým povedu diskuzi o případném místě nákupu hodinek ode mne dostane jasné doporučení.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po 2 týdnech...
Jaké máte zkušenosti s 21.jewels.com ?

Mám drobrou zkušenost. Balíček došel ze Singapuru za 10 kalendářních dní. Prodejce reagoval na dotazy emailem celkem rychle. Akorát tracking zásilky bych si představoval lepší. Na stránkách singapurské pošty se akorát objevilo, že zásilka byla odeslána do ČR a pak dál už nic. Nicméně nulové náklady na poštovné potěší. Stejně tak bez cla a dph.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Před měsícem jsem vydražil Citizeny na ebayi u prodejce pokemonyu. Jelikož stále nepřišly, poslal jsem mu email, ten mě ujistil, že jsou už prakticky za dveřmi. tak jsem čekal ještě týden a furt nic. Raději jsem se obrátil na Resolution center. A hle, dnes mně prodejce zaslal email, že hodinky poslal znovu, a přiložil mně sledovací číslo, které bylo pro Royal mail! takže hodinky budou zaslány z Anglie a ne ze Singapuru jako původně. Ech, zmatky, zmatky....

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po měsíci...

Chci se zeptat mistnich odborniku na nakup hodinek z USA, je to opravdu bezpecne pri nakupu i drazsich hodinek platit prodejci predem? Jeste se nikomu nestalo, ze by zaplatil v prepoctu treba 30.000,-Kc a nic mu neprislo?

U nas s nakupy v pohode, ale od jiste doby problem s nakupovanim zbozi a platbou predem ze zahranici. Kdysi jsem si objednal z Nemecka motoprilbu (kterou jsem nemohl u nas sehnat), zaplatil predem 800 Eur a prilba neprisla. Prodejce se neustale vymlouval, nejdriv ze musim pockat, potom ze se asi prilba ztratila, dale pak ze se vratila nazpet....ze ji posilaji znovu a atd, proste si ze me delali pr... Nakonec prestali se mnou komunikovat jak pisemne tak telefonicky. Nezbylo mne nic jineho, nez pres znameho co bydli v Nemecku resit vse pres Polici. Penize jsem dostal nazpet asi az po roce. Proste jsem kapl na spatny obchod.

Vy nakupujete pres ebay hodinky treba i za 50tis.Kc ?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...