Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, nevíte jestli je možné sehnat tyto hodinky bez data? Koukal jsem se do několika obchodů i na stránky Longines a bez data nikde nejsou. To už je v této verzi přestali vyrábět?

Odesláno (upraveno)

Mám za to, že se skutečně nedělaj. Zkus ale sledovat italskej ebay, občas se ukážou.

Jen tak mimochodem, za ty prachy bych šel do těch funglovek s datem.

Upraveno uživatelem Horhe
Odesláno (upraveno)

Dělají se obě verze, ale ta bez data se schání asi hůře. Mám pocit, že se včera zrovna jedny vydražily na ebayi za 800 liber.

Upraveno uživatelem Pavel K.
Odesláno

Mám pocit, že se včera zrovna jedny vydražily na ebayi za 800 liber.

Jestli ty bez data, tak to byl pro někoho kauf roku...

Jeden zdroj z fóra říká, že už se nevyrábí. Druhý (z WUS) zase, že je dělají ve sto kusech ročně a je na to čekačka u AD. Tak se zkus poptat. A každopádně kupuj co nejdřív, levnější už nebudou. Ústupek ve prospěch verze s datem bych nedělal, pak bys jenom litoval (sorry, Honzo...).

Odesláno (upraveno)

Jestli ty bez data, tak to byl pro někoho kauf roku...

Jeden zdroj z fóra říká, že už se nevyrábí. Druhý (z WUS) zase, že je dělají ve sto kusech ročně a je na to čekačka u AD. Tak se zkus poptat. A každopádně kupuj co nejdřív, levnější už nebudou. Ústupek ve prospěch verze s datem bych nedělal, pak bys jenom litoval (sorry, Honzo...).

Jak jsem u AD v Belgii "nakoupil", tak prodávám. Nechci vyvolávat paniku, ale mě tvrdili, že model bez data je mimo produkci. Jste velký kluci, tak to zkuste někde ověřit. Třeba u Bechyněho.

Já už svoje mám (i když prý ty nesprávný :rolleyes: ), takže to víc neřeším. Ale to, jak zmizely ty hoďky z netu, IMHO není dobré znamení pro zájemce o ně. Držím vám (co na ně máte zálusk)palce,

páč to jsou parádní hodinky. :snorkle:

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

No pánové, já koupil ty svoje no date nedávno, sice u neautorizovanýho prodejce, ale risknul jsem to, jsou nový, boží a nikde už fakt nejsou a čekat dýl by byl nerozum...;)

Odesláno

Úplně zmizely, na stránkách longinu je nemají už několik měsíců. IMHO dost podivná taktika výrobce, protože i podle ohlasů na zahraničních fórech je o ně slušný zájem. Variantu ve zlatě přitom pořád nabízejí a nenašel jsem na netu jediného majitele.

Na druhou stranu, i když je podle mého varianta no date hezčí, pokud by se mi ji bývalo nepodařilo sehnat, klidně bych šel do modelu s datem.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Nejsem si tak úplně jist, jestli někomu pomohu ... ale přesto:

dneska jsem viděl jedny LLD bez data ve výloze hodinářství na Rua Augusta v Lisabonu.

Cena: 1470 EUR.

Tak kdyby měl někdo cestu okolo ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...