shag Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 Už se těším na pátek jak dostanete nářez a potom konec zazvonil zvonec. Ja sa tiez tesim, ze sa skoncia taketo kydy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 Chara to je ten převlíkej basketbalista,ne?? To si sa pomýlil, to je preoblečený medveď . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 Musím říct, že mě fascinuje, jak jsou Slováci přemotivovaní. Když čtu slovenský servery, tak mám pocit, že dnes večer startujou nejmíň na Měsíc. Třeba tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 Bratia z nás mají komplex...uvidíme večer, jestli se ho už konečně zbavili, myslím si ale, že ještě zdaleka ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 Musím říct, že mě fascinuje, jak jsou Slováci přemotivovaní. Když čtu slovenský servery, tak mám pocit, že dnes večer startujou nejmíň na Měsíc. Třeba tohle. jj ono stačí poslouchat jejich komentátory,to jsou perly jako prase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 Musím říct, že mě fascinuje, jak jsou Slováci přemotivovaní. Když čtu slovenský servery, tak mám pocit, že dnes večer startujou nejmíň na Měsíc. Třeba tohle. V podstate nič iné našim neostáva. Majú tri zápasy na to aby vybojovali postup a nezvládnuť ich znamená koniec na týchto MS. A vzájomná rivalita tu bola, aj bude, samozrejme pri všetkej slušnosti. S tým sa nedá urobiť nič. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 A vzájomná rivalita tu bola, aj bude, samozrejme pri všetkej slušnosti. A díky bohu za to. S váma jsou ty utkání jiný, než s Rusákama nebo Kanadou, tyhle soupeře nesnášíme. Vás máme rádi, ale stejně rádi Vás i porážíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 Musím říct, že mě fascinuje, jak jsou Slováci přemotivovaní. Když čtu slovenský servery, tak mám pocit, že dnes večer startujou nejmíň na Měsíc. Tiež mám taký pocit. Viete, nemáme zase tak veľa kvalitných športových výsledkov, tak sa chytáme každej šance z ktorej nažhavujeme motory na maximum - teda skôr novinári...mne to pripomína skôr labutiu pieseň, alebo hody pre pôstom, posledná šanca na úspech - lebo potom už príde tvrdá následovnícka realita (napr. repre 18tka vypadla z A-kategórie, 20tka nič moc) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 Už se na večer těším - doufám, že to bude hokej s velkým H. A je mi asi jedno, jak to dopadne. My ty body nepotřebujem, tak mně třeba ukřižujte, ale já bych přál slovákům alespoň remizu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 remízu nebrat,jen vítězství Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 (upraveno) Mě tohle hecování baví. A vůbec nemám nic proti Slovákům a Slovensku, stejně jako nemám nic proti Slávii a Slávistům (edit: Slováka jsem si dokonce vybral v práci do týmu, protože je výbornej).Škoda, že to není zápas v nějaké finální fázi turnaje, takhle mi bude Slováků líto (protože jsou doma), stejně jako mi bylo líto nás, když jsem seděl poslední den MS v Praze na tribuně a ani jeden ze čtyř týmů nebyli Češi. Jediný, co mě mrzí, bylo zlehčování našich úspěchů za posledních 13 let, kdy někdo někde ve slovenským rádiu řekl, že první český útok je Jágr, Štěstí, Náhoda. Je prostě sportovní uznat, že ten úspěch nebyl ojedinělý a tedy ani náhodný. Upraveno 6. května 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomAnt Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 To "Jagr, Stesti, Nahoda" treba brat v kontexte Ono, bolo to myslim povedane Sajfom, co je kazdemu na SK jasne, ze proste ide o vtipalka a fakt to bolo vramci srandy a nesnazil sa tym urcite povedat, ze vsetky vase uspechy boli dielom stastia a nahody. Co je ale hlavne si myslim, ze ten vyrok prave uznava tie vase uspechy, ktore ako pises neboli ojedinele a vychadza skor z frustracie nad vykonmi nasich hracov v rovnakom case. Taka jemna zavist obratena na zart, aspon ja tak tento vyrok vnimam. Ale pobavil ma. Aj ta odpoved z vasho niektoreho radia, ze nas prvy utok je "Smola, Vyhovorka, PanBuh" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 To "Jagr, Stesti, Nahoda" treba brat v kontexte Ono, bolo to myslim povedane Sajfom, co je kazdemu na SK jasne, ze proste ide o vtipalka a fakt to bolo vramci srandy a nesnazil sa tym urcite povedat, ze vsetky vase uspechy boli dielom stastia a nahody. Co je ale hlavne si myslim, ze ten vyrok prave uznava tie vase uspechy, ktore ako pises neboli ojedinele a vychadza skor z frustracie nad vykonmi nasich hracov v rovnakom case. Taka jemna zavist obratena na zart, aspon ja tak tento vyrok vnimam. Ale pobavil ma. Aj ta odpoved z vasho niektoreho radia, ze nas prvy utok je "Smola, Vyhovorka, PanBuh" Já zase slyšel "Satan, Spasitel, PanBoh" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 nas prvy utok je "Smola, Vyhovorka, PanBuh" tak tohle umíme taky a velmi dobře, dost často (hlavně ve fotbale) "chybělo štěstíčko" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 tak tohle umíme taky a velmi dobře, dost často (hlavně ve fotbale) "chybělo štěstíčko" "nebo srdíčko" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 samozrejme kazdy z nas fandi svojim ale hlavne nech vyhra dobry hokej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 v kolik to začíná?20,15:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 v kolik to začíná?20,15:? presne tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiPoLit Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 Taky se moc těším na dobrej hokej. A hlavně, aby to nedopadlo, tak nějak jako na Slavii. ( rozhořčení fanoušci na ledě ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 To "Jagr, Stesti, Nahoda" treba brat v kontexte Ono, bolo to myslim povedane Sajfom, co je kazdemu na SK jasne, ze proste ide o vtipalka a fakt to bolo vramci srandy a nesnazil sa tym urcite povedat, ze vsetky vase uspechy boli dielom stastia a nahody. Co je ale hlavne si myslim, ze ten vyrok prave uznava tie vase uspechy, ktore ako pises neboli ojedinele a vychadza skor z frustracie nad vykonmi nasich hracov v rovnakom case. Taka jemna zavist obratena na zart, aspon ja tak tento vyrok vnimam. Ale pobavil ma. Aj ta odpoved z vasho niektoreho radia, ze nas prvy utok je "Smola, Vyhovorka, PanBuh" Sajfa je starý vtipálek, já ty jeho hlášky zbožňuju. Nebral bych to nikterak osobně, on často asi nejdřív mluví a pak myslí, ale většinou je to sranda. Nedávno např. prohlásil, že 95% populace jsou beztak primitivové. Jinak z hry slovenské reprezentace jsem dot rozčarovaný, na soupisce velká jména a na hřišti bída bez pohybu. Jediné, na co se dalo dívat, byla poslední třetina zápasu s Německem a druhá třetina zápasu s Ruskem. Nás dnes doma čeká pravděpodobně nejtěžší doasavadní zkouška našeho, jinak pevného, československého vztahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se