Přejít na obsah

MS v hokeji 2011

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 383
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Musím říct, že mě fascinuje, jak jsou Slováci přemotivovaní. Když čtu slovenský servery, tak mám pocit, že dnes večer startujou nejmíň na Měsíc. Třeba tohle.

jj ono stačí poslouchat jejich komentátory,to jsou perly jako prase :D :D :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musím říct, že mě fascinuje, jak jsou Slováci přemotivovaní. Když čtu slovenský servery, tak mám pocit, že dnes večer startujou nejmíň na Měsíc. Třeba tohle.

V podstate nič iné našim neostáva. Majú tri zápasy na to aby vybojovali postup a nezvládnuť ich znamená koniec na týchto MS. A vzájomná rivalita tu bola, aj bude, samozrejme pri všetkej slušnosti. S tým sa nedá urobiť nič.
Odkaz ke komentáři

A vzájomná rivalita tu bola, aj bude, samozrejme pri všetkej slušnosti.

A díky bohu za to. S váma jsou ty utkání jiný, než s Rusákama nebo Kanadou, tyhle soupeře nesnášíme. Vás máme rádi, ale stejně rádi Vás i porážíme :D

Odkaz ke komentáři

Musím říct, že mě fascinuje, jak jsou Slováci přemotivovaní. Když čtu slovenský servery, tak mám pocit, že dnes večer startujou nejmíň na Měsíc.

:D Tiež mám taký pocit. Viete, nemáme zase tak veľa kvalitných športových výsledkov, tak sa chytáme každej šance z ktorej nažhavujeme motory na maximum - teda skôr novinári...mne to pripomína skôr labutiu pieseň, alebo hody pre pôstom, posledná šanca na úspech - lebo potom už príde tvrdá následovnícka realita (napr. repre 18tka vypadla z A-kategórie, 20tka nič moc)

Odkaz ke komentáři

Mě tohle hecování baví. A vůbec nemám nic proti Slovákům a Slovensku, stejně jako nemám nic proti Slávii a Slávistům (edit: Slováka jsem si dokonce vybral v práci do týmu, protože je výbornej).

Škoda, že to není zápas v nějaké finální fázi turnaje, takhle mi bude Slováků líto (protože jsou doma), stejně jako mi bylo líto nás, když jsem seděl poslední den MS v Praze na tribuně a ani jeden ze čtyř týmů nebyli Češi.

Jediný, co mě mrzí, bylo zlehčování našich úspěchů za posledních 13 let, kdy někdo někde ve slovenským rádiu řekl, že první český útok je Jágr, Štěstí, Náhoda. Je prostě sportovní uznat, že ten úspěch nebyl ojedinělý a tedy ani náhodný.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

To "Jagr, Stesti, Nahoda" treba brat v kontexte :)

Ono, bolo to myslim povedane Sajfom, co je kazdemu na SK jasne, ze proste ide o vtipalka a fakt to bolo vramci srandy a nesnazil sa tym urcite povedat, ze vsetky vase uspechy boli dielom stastia a nahody. Co je ale hlavne si myslim, ze ten vyrok prave uznava tie vase uspechy, ktore ako pises neboli ojedinele a vychadza skor z frustracie nad vykonmi nasich hracov v rovnakom case. Taka jemna zavist obratena na zart, aspon ja tak tento vyrok vnimam. Ale pobavil ma. Aj ta odpoved z vasho niektoreho radia, ze nas prvy utok je "Smola, Vyhovorka, PanBuh" :)

Odkaz ke komentáři

Ono, bolo to myslim povedane Sajfom, co je kazdemu na SK jasne, ze proste ide o vtipalka a fakt to bolo vramci srandy a nesnazil sa tym urcite povedat, ze vsetky vase uspechy boli dielom stastia a nahody. Co je ale hlavne si myslim, ze ten vyrok prave uznava tie vase uspechy, ktore ako pises neboli ojedinele a vychadza skor z frustracie nad vykonmi nasich hracov v rovnakom case. Taka jemna zavist obratena na zart, aspon ja tak tento vyrok vnimam. Ale pobavil ma. Aj ta odpoved z vasho niektoreho radia, ze nas prvy utok je "Smola, Vyhovorka, PanBuh" :)

Posted Image Já zase slyšel "Satan, Spasitel, PanBoh" Posted Image
Odkaz ke komentáři

Sajfa je starý vtipálek, já ty jeho hlášky zbožňuju. Nebral bych to nikterak osobně, on často asi nejdřív mluví a pak myslí, ale většinou je to sranda. Nedávno např. prohlásil, že 95% populace jsou beztak primitivové.

Jinak z hry slovenské reprezentace jsem dot rozčarovaný, na soupisce velká jména a na hřišti bída bez pohybu. Jediné, na co se dalo dívat, byla poslední třetina zápasu s Německem a druhá třetina zápasu s Ruskem.

Nás dnes doma čeká pravděpodobně nejtěžší doasavadní zkouška našeho, jinak pevného, československého vztahu :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...