Návštěvník Tada Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 (upraveno) Tak zřejmě se schyluje k jedné rekordní aukci - taky ty hodinky potřebujete tak nutně jako já? A pro hnidopichy doplním, že mají 44mm, takže výmluvy, že jsou malé se nepřijímají KLIK Upraveno 30. dubna 2011 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 slint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 Tak to je mazec !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 Jarett - to potrebujes mit, pekne by ti sedly k SUBum Je to mazec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 Bohužel se už asi takových kousků nedočkáme... Sice teď všechny značky chrlej jednu zvláštní edici za druhou, ale většinou se omezí jen na posypání hodinek kamínky a nevkusný potisk číselníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 Tak tohle jsou pěkný Rolády :-). Dík za zajímavý odkaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 1. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2011 Jarett - to potrebujes mit, pekne by ti sedly k SUBum Je to mazec! Právě jsem kontroloval stav prasátka a .... a budu muset ještě chvíli vyčkat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 takový pěkný hodinky a já na ně narazim až při prohlížení Tadovo vláken skvělý Rolády! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 Tak to Rolex tehdy dost předběhl dobu - velkej průměr, zajímavej tvar nožek, ... Uplně jiný chronografy, než se tehdy běžně dělaly (akorát strojek obyčejnej Valjoux). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kratas Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 jj počkám na podporu a jdu do nich:smoke: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ade_jirka Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 jj počkám na podporu a jdu do nich:smoke: Nějak mi nestačí ani kalkulačka na přepočet http://www.christies...CID=54470030902 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kratas Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 Nějak mi nestačí ani kalkulačka na přepočet http://www.christies...CID=54470030902 no právě a vvvvvo tom to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 Hm, když nedokážu našetřit na Fortisy, tak tohle je hodně daleká hudba budoucnosti ( ta velikost by mě přesně sedl ), ta cena o dost míň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 Hm, když nedokážu našetřit na Fortisy, tak tohle je hodně daleká hudba budoucnosti ( ta velikost by mě přesně sedl ), ta cena o dost míň. Na tyhle hodinky se nešetří. Na ty buď máš peníze na kontě nebo nemáš... A já nemám a tak moc bych je chtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 Na tyhle hodinky se nešetří. Na ty buď máš peníze na kontě nebo nemáš... V tomhle pripade s Tebou na 100 % souhlasim . Jo, mimochodem, hodily by se beztak i do vlakna Hodinky jako investice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se