Návštěvník YPO Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 fortisů sem taky pár měl ... pak mi někdo řek, že je ve všech stejnej strojek .... tak sem to přestal sbírat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRJ Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 (upraveno) Jedna starší, ale s novýma ..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. února 2017 uživatelem VRJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2017 Na kuzi, posledni prirustek.Sakra, na YPA jeste nemam, musim se vic snazit... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2017 Kompletka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Máš to pěkný, mě na to ta kůže nějak neláká ale nakonec to taky nevypadá špatně:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 no tiez som dlho odolaval a moc mi to nerezalo... ale musim povedat ze nazivo je to lepsie ako na fotkách a samotny remienok je vypracovany velmi pekne a posobi kvalitne. akurát celkom nechapem bezove presitie (oni to nazyvaju biele), ktore pri detailnejsom skumani nie presne ladi s bielymi cislami a indexami na ciferniku. skor to pasuje k striebornym indexom na lunete.ale inac som spokojny, koza je velmi prijemna a hodinky su na nej lahucke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedlakpepo Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Zdravím, som tu úplne prvý krát, tak posielam tých pár kúskov čo mám. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Tak to je hodne fanouskovska sestava! .. Jeden by rekl, ze mas rad chrona.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedlakpepo Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Tak to je hodne fanouskovska sestava! .. Jeden by rekl, ze mas rad chrona.. :-)Skôr to tak nejak vyšlo ;-) Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Zdravím, som tu úplne prvý krát, tak posielam tých pár kúskov čo mám. Hodně pěkný, pro mě favorit ta limitka Cosmonautů, to bych taky jednou chtěl:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedlakpepo Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Hodně pěkný, pro mě favorit ta limitka Cosmonautů, to bych taky jednou chtěl:-)Myslíš toto: Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Ano to jsem myslel, to je nádhera;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedlakpepo Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Ešte som sa nestihol pridať k vám do klubu, tak to hneď a zaraz napravím image.jpgTiež ich mám a sú to moje najobľúbenejšie hodiny. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 toto sa robi? clovek sa tu chvali sadou remenov a druhy tu fukne sadu hodiniek... parada, za mna tiez tie kozmonauty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedlakpepo Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Chuťovka Fortis Limited Edition 18k gold 100kusov + 9mm Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Tiež ich mám a sú to moje najobľúbenejšie hodiny.Odoslané z môjho iPhone cez TapatalkSakra, mam se jeste hodne co ucit. Chlape, tebe bych rad potkal na pokec a na pokoukani tvych hodinek. Paradni to mas. Taky do tehle znacky trochu fusuju a chrona miluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedlakpepo Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Sakra, mam se jeste hodne co ucit. Chlape, tebe bych rad potkal na pokec a na pokoukani tvych hodinek. Paradni to mas. Taky do tehle znacky trochu fusuju a chrona miluju.Sám neviem ako sa to rozrástlo. Kamarát čo predáva Fortis mi povedal, že keď to raz dám na ruku a sadne mi ta značka, tak už iné asi nebudem chcieť. Mal pravdu. Fortisky mi totálne sedia. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Sám neviem ako sa to rozrástlo. Kamarát čo predáva Fortis mi povedal, že keď to raz dám na ruku a sadne mi ta značka, tak už iné asi nebudem chcieť. Mal pravdu. Fortisky mi totálne sedia. Odoslané z môjho iPhone cez TapatalkStejne gratuluju.Jedi dnes ven a tak musim mit i neco do zasoby a zkusim tam hodit tah, jak jim to pujde k pleti Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Máš fajné topení :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 @kuncák7: Jsem si říkal, u koho asi ta Harryho kamuflážní kosmonautská sada skončila - a vidím že ve správných rukách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se