Pavel K. Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 Chlapi, mám z vás radost. Jen tak dál. Fortisky jsou má největší srdcovka Tak jen ještě víc fotek. Odesláno z mého HTC HD2 pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 dakujeme a co sa ti tak paci na Fortise ? mne ta kozmonautika a tak nejak som mal tu znacku pozitivne vlozenu v mozgu dlhsiu dobu este pred tym ako som sa zacinal blizsie zaujimat o hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 Pekné, misoo gratulujem k B42! Za seba k Fortis napíšem, že mňa teda tá kozmonautická omáčka veľmi nezaujíma, no netvrdím, že to nemá výpovednú hodnotu. Ale nie sú v tom pionieri - rozumej - tí objavitelia, boli pred nimi iní. V podstate každá značka v tomto smere buduje prestíž, alebo aspoň image. Mňa zaujíma spojenie funkcie a formy, že to, čo sa mi páči aj funguje a je na to spoľah. Limitky Sachsa mjú vtipný nápad, a hlavne alarm chrono, napr. tá nová rada F-43 v béžovej variante je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 Tak mě se na Fortis líbí spojení s kosmonatikou a letectvím, i když jsou renomovanější značky (Omega,Breitling) co mají větší tradici a Omega navíc v kosmonautice jedno velké prvenství (Speedmastery). Ale nad Fortiskama jsem slintal mnohem dřív, než jsem objevil chronomag. Líbili se mě i moc disajnově. Takový hodinky napůl letecký, napůl potápky. Před vstupem na chronomag jsem si říkal: no někdy si je třeba koupím ke kulatým narozeninám. No a po vstupu na chronomag jsem je měl už po roce na ruce Ty co mám, mají navíc účtenku datovanou pár dní po narození druhé dcery. To je takovej pro mě trochu bonus. Ty asi nejspíš jentak neprodám První byly "Pilot Professional". Teď bych je možná bral zpátky do dvojice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2012 Tak hlásím asi po dvou letech návrat k Fortisu....B-42 Flieger Day-Date..světlý cifr a modřené ručky. Moje první hodinky se světlým ciferníkem a zatím jsem nadšený. Až bude denní světlo, tak nafotím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2012 Tak hlásím asi po dvou letech návrat k Fortisu....B-42 Flieger Day-Date..světlý cifr a modřené ručky. Moje první hodinky se světlým ciferníkem a zatím jsem nadšený. Až bude denní světlo, tak nafotím. Gratuluji, Davide. Těším se na fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 Maroshu díky. Zkusil jsem něco vyfotit, ale mobilem už to lepší nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 krasne su, gratulujem !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 Tak super Gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 Zdravim vespolek , Davide moc krasny to mas. Mit k mym Off Cosmonautum jeste tyto B-42 byl bych nejspis na delsi dobu spokojeny. :-D Tvuj model byl duvod pro jsem vubec zacal kdy uvazovat o porizeni Fortisu. Tato kombinace je velmi povedena. Mas je nove? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2012 Zdravim vespolek , Davide moc krasny to mas. Mit k mym Off Cosmonautum jeste tyto B-42 byl bych nejspis na delsi dobu spokojeny. :-D Tvuj model byl duvod pro jsem vubec zacal kdy uvazovat o porizeni Fortisu. Tato kombinace je velmi povedena. Mas je nove? Díky, ano jsou to funglovky. Doufám, že mi to teď nějakou dobu vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2012 No kdyby nevydrzelo, klidne se ozvi a neco vymyslime. :-D At slouzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2012 Líbí se mi fráze "..nejspíš...na delší dobu spokojený", protože neexistují jedny, ani dvoje nebo troje osudové hodinky, které by chronomagora uspokojily nastálo. Nicméně Fortis je moje srdcovka, pokud k nim mohu počítat i Elogy Flippery, tak mám troje. Ale musím mít ještě dvoje a pak už budu fakt na dlouhou spokojený - bílé B-42 Flieger Day/Date, ale především B-42 Flieger Chronograph, ty jsem měl a neuváženě prodal. Ale kdykoliv je vidím na fotce, je jasný, že jsou to jedny z mých hodně srdečních hodinek. Bohužel nějaké zánovní ve 100% stavu se tady už dlouho neobjevily a nové se mi zatím kupovat nechce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2012 Využil jsem adventní věnec, kterým manželka každoročně zabere na měsíc aktuálně třetinu jídelního stolu (kupuje čím dál větší průměr ) a zkusil s Fortisy takový vánoční motiv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Pekna foto! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 přídám jednu sněžnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Ta modrá, k sněhu i ledu dost dobrá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Jen provokujte s tema snehovejma kraskama. Moc pekna fota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2012 trochu snehu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se