Přejít na obsah

Kolik je nás? (Fortis diver)

Petrson

Doporučené příspěvky

Pekné, misoo gratulujem k B42!

Za seba k Fortis napíšem, že mňa teda tá kozmonautická omáčka veľmi nezaujíma, no netvrdím, že to nemá výpovednú hodnotu. Ale nie sú v tom pionieri - rozumej - tí objavitelia, boli pred nimi iní. V podstate každá značka v tomto smere buduje prestíž, alebo aspoň image. Mňa zaujíma spojenie funkcie a formy, že to, čo sa mi páči aj funguje a je na to spoľah. Limitky Sachsa mjú vtipný nápad, a hlavne alarm chrono, napr. tá nová rada F-43 v béžovej variante je super.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mě se na Fortis líbí spojení s kosmonatikou a letectvím, i když jsou renomovanější značky (Omega,Breitling) co mají větší tradici a Omega navíc v kosmonautice jedno velké prvenství :) (Speedmastery). Ale nad Fortiskama jsem slintal mnohem dřív, než jsem objevil chronomag. Líbili se mě i moc disajnově. Takový hodinky napůl letecký, napůl potápky. Před vstupem na chronomag jsem si říkal: no někdy si je třeba koupím ke kulatým narozeninám. No a po vstupu na chronomag jsem je měl už po roce na ruce :) Ty co mám, mají navíc účtenku datovanou pár dní po narození druhé dcery. To je takovej pro mě trochu bonus. Ty asi nejspíš jentak neprodám :) První byly "Pilot Professional". Teď bych je možná bral zpátky :crying_anim: do dvojice.

Odkaz ke komentáři

Zdravim vespolek , Davide moc krasny to mas. Mit k mym Off Cosmonautum jeste tyto B-42 byl bych nejspis na delsi dobu spokojeny. :-D Tvuj model byl duvod pro jsem vubec zacal kdy uvazovat o porizeni Fortisu. Tato kombinace je velmi povedena. Mas je nove?

Odkaz ke komentáři

Zdravim vespolek , Davide moc krasny to mas. Mit k mym Off Cosmonautum jeste tyto B-42 byl bych nejspis na delsi dobu spokojeny. :-D Tvuj model byl duvod pro jsem vubec zacal kdy uvazovat o porizeni Fortisu. Tato kombinace je velmi povedena. Mas je nove?

Díky, ano jsou to funglovky. Doufám, že mi to teď nějakou dobu vydrží :)

Odkaz ke komentáři

Líbí se mi fráze "..nejspíš...na delší dobu spokojený", protože neexistují jedny, ani dvoje nebo troje osudové hodinky, které by chronomagora uspokojily nastálo. Nicméně Fortis je moje srdcovka, pokud k nim mohu počítat i Elogy Flippery, tak mám troje. Ale musím mít ještě dvoje a pak už budu fakt na dlouhou spokojený - bílé B-42 Flieger Day/Date, ale především B-42 Flieger Chronograph, ty jsem měl a neuváženě prodal. Ale kdykoliv je vidím na fotce, je jasný, že jsou to jedny z mých hodně srdečních hodinek. Bohužel nějaké zánovní ve 100% stavu se tady už dlouho neobjevily a nové se mi zatím kupovat nechce...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...