Přejít na obsah

Kolik je nás? (Fortis diver)

Petrson

Doporučené příspěvky

Nádherné hodinky. Kdysi jsem si pro ně jel najisto ale jak jsem je dal v obchodě na ruku, najednou to nebylo ono a zvítězily B-42 Flieger Chrono, které se mi na fotce tak nelíbily. Přesto je považuji za jedny z nejkrásnějších pilotek a jedny z nejpovedenějších Fortisů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já teda taky podávám přihlášku do klubu. I když se mi ještě přednedávnem vůbec nelíbily, nakonec jsem je musel vyzkoušet, abych poznal, co na nich všichni máte. Od kolegy Kořena jsem koupil nejklasičtější černé Marinemastery. Tady jsou ještě na gumě, ale protože gumu obecně moc nemusím, už komunikuju se Spinachem o nějakém hezkém koženém řemenu. Jaké máte zkušenosti s MM na kůži? Patří na "potápky", nebo se to u vás neosvědčilo? Může tam být výhradně černá, nebo by jim slušela i hnědá v nějakém světlejším odstínu? Díky za nápady:)

EDIT: překlepy a velikost fotky

post-24264-006290000 1355476480.jpg

Upraveno uživatelem Tower Of Power
Odkaz ke komentáři

vitaj v klube Tower, pekne su, ale to je snad jasne... :) koza na potapky ? pokial ti neprekaza ze s nou nepojdes do vody (co aj tak vacsine z nas tak ci tak nehrozi), tak smelo, pokial sa im to opticky hodi, nevidim dovod preco nie :) ak pojdes raz za rok pod vodu, das gumu/tah a hotovo ;)

inac mam na vas majucich original gumu s original sponou jednu prosbu. keby ste mi pls odfotili takyto detail. chcem totiz vediet, ci mi bude na neorigo sponu pasovat origo guma, t.j. ci je upinanie klasickymi stezejkami... moc dakujem :) (pripajam foto neorigo gumy s neorigo sponou)

post-22327-024860300 1355992073.jpg

Odkaz ke komentáři

inac mam na vas majucich original gumu s original sponou jednu prosbu. keby ste mi pls odfotili takyto detail. chcem totiz vediet, ci mi bude na neorigo sponu pasovat origo guma, t.j. ci je upinanie klasickymi stezejkami... moc dakujem :) (pripajam foto neorigo gumy s neorigo sponou)

Myslíš takhle?

post-24264-038536900 1355996487.jpg

post-24264-015111800 1355996474.jpg

Odkaz ke komentáři

Gratuluju, krásné hodinky! Mimochodem ke kůži a vodě. Na jedněch Traserech mám kožený řemen DiModell, údajně vodotěsný a asi ano, protože v nich plavu běžně a řemen nejeví známky poškození. Vím, že dnes má skoro každý tah, moderní je i kaučuk nebo silikon, ale já mám většinu hodinek, včetně 2x B-42 Fortisů, na originál tvarované kůži a líbí se mi to nejvíc. Kdysi jsem měl B-42 Flieger Chrono i na hnědém řemenu a slušel tomu také, dokonce to tak měl Fortis vyobrazné v katalogu přestože jsem je koupil se standardním černým řemenem.

Upraveno uživatelem Ivan Lelák
Odkaz ke komentáři

presne, moc dakujem! takze je to na klasicku stezejku hej? 18mm?obe strany rovnake?

jo jo, obě strany stejné! Taky mě mohlo napadnout vyfotit to obojí...

Gratuluju, krásné hodinky! Mimochodem ke kůži a vodě. Na jedněch Traserech mám kožený řemen DiModell, údajně vodotěsný a asi ano, protože v nich plavu běžně a řemen nejeví známky poškození. Vím, že dnes má skoro každý tah, moderní je i kaučuk nebo silikon, ale já mám většinu hodinek, včetně 2x B-42 Fortisů, na originál tvarované kůži a líbí se mi to nejvíc. Kdysi jsem měl B-42 Flieger Chrono i na hnědém řemenu a slušel tomu také, dokonce to tak měl Fortis vyobrazné v katalogu přestože jsem je koupil se standardním černým řemenem.

Já se s hodinkama nekoupu, nejsem vodní, ale horský typ:) Mně od origo řemenu odrazují tři věci - jednak cena, jednak jsem o jeho kvalitě neslyšel na fóru nic dobrého (někomu se prý začal párat už první den), a pak se mi taaky nelíbí barva. CHtěl bych zkusit tmavě hnědou, a tu jsem v sortimentu neobjevil...

Odkaz ke komentáři

Tower Of Power - s hodinkami se koupu i když to není často. S Fortisy to bylo snad jen jednou, jinak to "odnášejí" Trasery a na jedněch mám ten vodotěsný řemen.

Na řemen Fortisu jsem nic špatného neslyšel, nejsem ale správný vzorek, moje řemeny jsou nošené jen cca půl roku. Ale nenesou větší stopy používání a myslím, že špatné nejsou. Cena cca 2000,- není nejmenší ale ani nejvyšší na trhu, měřeno mým vkusem hodinkám sluší a až jednou nastane ten čas, koupím ho opět.

Odkaz ke komentáři

Dobra otazka, nevim jeste jsem se v tom nehrabal... Anebo si kup tu origo, co je v bazaru!:)

hmmm to bola rychlovka... skoda :) ale asi vezmem este jednu sponu, tu co mam zo strapcode len v 18 rozmere (32?). aj tak sa na origo spone neda mikroregulovat velkost a to mi dost chyba. ten napis Fortis ozeliem :)

zatim dik

Upraveno uživatelem misoo
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...