Přejít na obsah

ducati.corse

Doporučené příspěvky

Nevim co se ti vratilo zpatky, vzhledem k tomu ze jsi nikdy nedokazal ze jsi vubec neco odeslal tak ti to asi urcite uverim. Ostatni at si udelaji nazor jaky chcou sami, nevim proc by jsem si v patek odpoledne objednaval nove hodinky z obchodu pokud by mi od Tebe lezely na poste. Navic manzelka je doma tak by ji to postak predal rovnou do ruk tak jak nekolik jinych balicku ktere prisli v te dobe. Ja nedokazu samozrejmne dokazat ze jsi je neposlal, Lhar by jsem byl pouze v tom pripade ze jsem si je umyslne nevyzvedl. Posouzeni necham na kazdem.

ps. nikdy jsem nenapsal ze ten druhy nick je tvuj, a opravdu nedokazu vysvetlit proc se ti vratily (pokud) zpet nevyzvednute ??? zeby jsi spletl adresu ?? netusim, neposlal jsi kopii podaciho listku ani cislo na sledovani tak si tu ted samozrejmne muzes rikat co chces, obavam se ze ti moc lidi stejne neuveri.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Milý ****,ten druhý nick neni muj... milý ***** jak vysvětlíš že se hodinky vrátily zpět nevyzvednuté ? milý ***** ! ! ! v životě jsem si nikomu o peníze předem neřekl...ani tobě takže **** jsi ty,lhář také a tím to pro mne hasne...

proč si sem nebo tyfovi neposlal to číslo balíku,dalo se to přece vysvěttlit a dohledat jak to bylo s tím údajně odeslaným balíkem......takhle seš jedinej lhář ty a děláš tu z nás akorát svejma pohádkama tydýty :pokey:

Odkaz ke komentáři

A jak? Není přece nic jednoduššího, než ofotit nebo naskenovat podací lístek.

To vis dneska to neni jen tak, fotak v mobilu je luxus jen pro vyvoleny, nebo nedejboze skener to uz musi byt zabehla firma :oneeyed02:

Jinac Sunnto Core (o ktere slo) uz nekolik dni mam doma, teda koupil jsem je v suuntostore v Brne tam to trvalo cele 3 pracovni dny a to jsem posilal penize dopredu takze cekali nez jim dorazi na ucet.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník ducati.corse

Na druhou stranu proč bych Ti měl cokoliv vysvětlovat ? Já ani nepochopil proč se k tomu vyjadřuješ ? poprosil Tě někdo o tvuj fundovaný názor ? Máš potřebu neprodleně komentovat jakékoliv příkoří či neprávo na chronomagu ? Jsi poškozený ? nebo jiný účastník problému ? jsi místní soudce ? Admin ? poradce ? moderátor ? jsi zástupce pošty nebo Tyfa ? nejsi , tak proč se do toho pleteš a ještě mne stavíš do pozice že bych Ti měl cokoliv vysvětlovat ? a jakoby se před tebou kát /tak nám teda řekni atd.../ určitě máš svých problémů dost,tak se prosím nepleť do těch mých... Díky

tak strach a peníze jsem nikdy neměl :D

tak nám to řekni jak to řešíš :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

BLA BLA BLA .... Máš potřebu neprodleně komentovat jakékoliv příkoří či neprávo na chronomagu ? ....BLA BLA BLA

Preci kazdy na chronomagu pokud chce komentovat tak na to ma nezpochybnitelne pravo, od toho tady to vlakno je. A nejen vlakno ale cela tato sekce byla prave z techto duvodu zalozena.

Upraveno uživatelem tyfo
Odkaz ke komentáři

Na druhou stranu proč bych Ti měl cokoliv vysvětlovat ? Já ani nepochopil proč se k tomu vyjadřuješ ? poprosil Tě někdo o tvuj fundovaný názor ? Máš potřebu neprodleně komentovat jakékoliv příkoří či neprávo na chronomagu ? Jsi poškozený ? nebo jiný účastník problému ? jsi místní soudce ? Admin ? poradce ? moderátor ? jsi zástupce pošty nebo Tyfa ? nejsi , tak proč se do toho pleteš a ještě mne stavíš do pozice že bych Ti měl cokoliv vysvětlovat ? a jakoby se před tebou kát /tak nám teda řekni atd.../ určitě máš svých problémů dost,tak se prosím nepleť do těch mých... Díky

Celou dobu si rikam, ze se nebudu v tomto vlakne vyjadrovat, ale mily Ducati, to, co tady predvadis, je predstaveni trapnosti.

A posledni veta "neplet se do mych problemu" je vrcholem Tve arogance.

Do "Tvych problemu" se tady totiz stejnou cestou jako Tyfo muze dostat kdokoliv z nas! A pak to prestava byt jen "Tvuj" problem...

Odkaz ke komentáři

Celou dobu si rikam, ze se nebudu v tomto vlakne vyjadrovat, ale mily Ducati, to, co tady predvadis, je predstaveni trapnosti.

A posledni veta "neplet se do mych problemu" je vrcholem Tve arogance.

Do "Tvych problemu" se tady totiz stejnou cestou jako Tyfo muze dostat kdokoliv z nas! A pak to prestava byt jen "Tvuj" problem...

Ano, tak to je, je to problém obecný, protože je potřebné vědět s kým máme, v rámci fóra, tu čest . Je tady pár lidí, kterým klidně pošlu hodinky před zaplacením a stejně tak se zachovalo pár lidí ke mně. Je to velmi příjemný pocit, ale je to vázáno na důvěru a ta na fóru dostává poslední dobou dost zabrat. Je to škoda a je třeba se proti tomu nějak bránit a asi proto vzniklo vlákno "Hodnocení prodejců". A je proto správné ostatní členy fóra varovat před nečestným nebo neprůhledným jednáním. Pro pochopení (pokud to je tak nepochopitelné) je nejsnažší to, co mě odmalička učila moje matka - vžij se do pozice toho druhého a pochopíš.
Odkaz ke komentáři

Ducati.corse - Tvůj způsob komunikace přesahuje únosné meze. Po konzultaci s Rootadminem sděluji: Pokud do týdne, tedy do 31.5.2011, do 18:30 v tomto vlákně nevyvěsíš sken podacího lístku, dostávaš (i vzhledem k tomu co zde nyní předvádíš) trvalý BAN.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník km.kmk

Ducati.corse - Tvůj způsob komunikace přesahuje únosné meze. Po konzultaci s Rootadminem sděluji: Pokud do týdne, tedy do 31.5.2011, do 18:30 v tomto vlákně nevyvěsíš sken podacího lístku, dostávaš (i vzhledem k tomu co zde nyní předvádíš) trvalý BAN.

konečně...
Odkaz ke komentáři

No nechci do toho moc kecat ale neni uplne vhodne vystavit zde sken (pokud bude) preci jen nechci zcela verejne vystavit svoji adresu atd. pokud by ji ze skenu umazal tak to neni autenticky scan a muze to byt odkohokoli pro kohokoli. Navrhuji ze staci pokud mi to zasle do SZ (nebo adminovi) a ja to zde vystavim bez adres a jmen (nebo admin - ochrana soukromi) to ze by videl moji adresu admin mi nevadi ten ji stejne dokaze zjistit.

Odkaz ke komentáři

No nechci do toho moc kecat ale neni uplne vhodne vystavit zde sken (pokud bude) preci jen nechci zcela verejne vystavit svoji adresu atd. pokud by ji ze skenu umazal tak to neni autenticky scan a muze to byt odkohokoli pro kohokoli. Navrhuji ze staci pokud mi to zasle do SZ (nebo adminovi) a ja to zde vystavim bez adres a jmen (nebo admin - ochrana soukromi) to ze by videl moji adresu admin mi nevadi ten ji stejne dokaze zjistit.

Máš naprostou pravdu, prosím Tímto člena ducati.corse o zaslání formou SZ Tyfovi a Rootadminovi. Na vysvětlenou: Tyfo i ducati.corse mají již řadu nedorozumění mezi sebou, nechci za týden slyšet hádky typu - já Ti to poslal, Ty to zapíráš. Proto i Rootadminovi. Díky. Tyfo OK?

Odkaz ke komentáři

+1 :smile_anim:,ale asi všichni tušíme jak to dopadne s tím lístkem :whistling:
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...