Přejít na obsah

Plnicí pera a doplňky

Pepino65

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
  • po 3 týdnech...

Pokračování  mají to vymakané

Dear Jan,

Thank you for the details and pictures as requested. 

We have recorded a Return Material Authorisation (RMA) #45914403 in our system. This registration will allow the assessment of your product.

In order to allow our service technicians to examine your product, we kindly ask you to please send it to our repair center in France.

To ensure safe transit, we request that you enclose the product in bubble wrap and pack it safely in a padded envelope. Please do not return your product in its original gift box. Please also enclose a copy of proof of purchase received upon purchasing the product.

Attached you will find a UPS label. Please stick this label to your parcel and send it to us by dropping off your package at the nearest UPS location. For UPS locations please click the link below. 

https://www.ups.com/dropoff/?loc=en_GB

Please note, that in the case of a leaking refill, the original refill/converter must be returned within the pen. If the original refill/converter is not provided a quotation will be issued for the repair.

Please note that our warranties are not unconditional and cover only manufacturing defects and poor workmanship. They do not cover accidental damage, misuse, "wear and tear", missing parts or the overhauling of the instrument.  

If the service cannot be covered by the warranty terms, we will send you a quote for your approval before carrying out the service.

If I can be of further assistance, please reply to this email directly. 

Kind regards,

Catherine 
Writing Instruments Consumer Service

Reach us on:

020 30276892 or 020 30276893, Monday to Friday: 8AM – 4PM (GMT)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...

Upřímně, kdybych vybíral své první plnící pero, pak by mě Cartier ani nenapadl. Plnící pero od klenotníka? Snad kdybych toužil primárně po šperku... Ale nic proti, i takový psací nástroj může být funkčně skvělý... Pro sebe bych volil nějaký tradiční výrobek na způsob Montblanc Meisterstück. Viz například odkaz níže:

https://www.penboutique.com/blogs/blog/why-are-montblancs-so-special-lets-begin-with-meisterstuck?_pos=22&_sid=d7ec0d0f5&_ss=r

Upraveno uživatelem walter10
chyba
  • Like 1
Odkaz ke komentáři

No, já bych tady postupoval stejně, jako to bývá u hodinek.

Taky většinou nikdo nejde a nekoupí si jako úplně první hodinky AP, PP atd.

Doporučuji proto nejprve zalovit ve vodách Parker, Faber-Castell, Waterman nebo Lamy.

Myslím, že se tam dají najít v nižších cenách pěkné kousky 😉

No a pak časem třeba něco takového 😁

https://bibelot.cz/produkt/montblanc-meisterstueck-around-the-world-in-80-days-classique-doue-10414/?_gl=1*1tgm8pj*_up*MQ..&gclid=Cj0KCQjwpP63BhDYARIsAOQkATafxG4skmGlANubyQTb4u8_xov_Map3EB1Ijvu0Y72bt8K26Otzb4AaAspEEALw_wcB

Odkaz ke komentáři

@Harwey no a jak můžeš vědět, že ho to třeba neomrzí nebo ho to psaní plnícím perem nenadchne?

Píše, že vybírá první.

Pak dát 20tis. jen aby to leželo v šuplíku?

Já třeba z praktických důvodu preferuji kuličková pera a jediné plnící, co jsem si kdysi koupil, nepoužívám (mám ještě dvě lahvičky s inkoustem....) 😕

Odkaz ke komentáři

V 5. 10. 2024 v 15:47, Marty223 napsal:

A když už tak rovnou special edition :) 

IMG_1770.jpeg

Rozšířit  

Nádhera. Určitě je nejlepší volba mít Montblanc jako hlavní pero s Royal Blue Ink a dle chuti přikupovat pera pro : Montblanc Irish green, Montblanc Lavender purple nebo  nějaký Rohrer & Klingner 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...