Přejít na obsah

Plnicí pera a doplňky

Pepino65

Doporučené příspěvky

před 1 hodinou, PetrLBC napsal:

jj, ty fotky jsou různý, taky jsem na to koukal.

Každopádně ty jsi s tím nikdy neměl problém, takže asi to nebude jenom bombičkou.

Ještě dotaz - jaký máš hrot? Já mám F.

Také F...ink používám Royal Blue.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 9 minutami, Vit napsal:

Aby byl test úplný, bylo by nejlepší, kdyby Afri zkusil ty problematické bombičky ve svém peru.

To je snad i dobrý 😆, spíš koupit nové a zkusit....ale já si myslím že bombičkami to nebude.

Odkaz ke komentáři

před 10 minutami, Vit napsal:

Aby byl test úplný, bylo by nejlepší, kdyby Afri zkusil ty problematické bombičky ve svém peru.

Přesně tohle jsem si říkal, mám klasický Meisterstück se zlatým F hrotem a nikdy jsem neměl žádný problém ani s bombičkami, ani s konvertorem (ten používám teď). Pokud je to problém bombiček, chtělo by je zkusit v jiném peru.

Odkaz ke komentáři

Zrovna jsem měnil, tak třeba pomůže foto vnitřek pera + otvor použité bombičky. Jinak mám své pero moc rád na to abych do něj zkoušel možné vadné bombičky, sorry 😅 Každopádně už mi jich pod rukou pár prošlo za ta léta, vady občas byli, ale nikdy jsem se nesetkal s vadnou bombičkou. Jinak pero píše po výměně samozřejmě ve vteřině, spíš občas rozepisuji Parkery, ale v nižší cenové kategorii.

DSC_7518.JPG

DSC_7516.JPG

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Sakra, už jsem měl radost, že to asi bude těma bombičkama, ale budu to tedy ještě muset otestovat. Asi večer vyndám konvertor a dám tam bombičku - předpokládám, že nebudu muset čistit, když je to stejný iknoust, jen je v bombičce.

+ jsem ještě na Helvetia koupil v akci bombičky MB Mystery Black, tak uvidíme 😄 Ale začínám mít doma zásobu inkoustů, bombiček a barev tak na několik let ... 🙂 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...