afrikab Odesláno 24. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2007 SAILOR Naginata Togi CROSS EMPEROR Delka 12 mm (150mm), hrot 21kt zlato, prumer 12,5mm. Cena kolem 7tis CZK. PS: Ten hrot je opravdu krasny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 24. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2007 Sailor 1911 - Professional Gear Delka 129mm (149mm), prumer 13mm, hrot 21kt zlato. Cena asi 4tis CZK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 24. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2007 Pro ty co maji radeji kov: SAILOR Big Sterling silver 925 Delka 147mm (155mm), prumer 13mm, vaha 48g, hrot 21kt zlato. Cena pod 6tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 24. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2007 Trocha barvicek a klasickeho japonskeho malirskeho umeni. Sailor Maki-e Geisha-Ukiyo-e Art 1911 large Naginta Pen Delka 141mm, prumer 15mm, vaha 23g, hrot 21kt zlato. Cena pod 6tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnstoppableTime Odesláno 25. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2007 Sailor 1911 - Professional Gear Delka 129mm (149mm), prumer 13mm, hrot 21kt zlato. Cena asi 4tis CZK. Tolik krásy za 4 litry? Kde je onlineshop? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 25. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2007 Tolik krásy za 4 litry? Kde je onlineshop? Staci rict:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Proteus Odesláno 26. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2007 UnstoppableTime... napíšeš Afrika-B ovi, vyberieš si presne akú farbu chceš, model, šéfko ti zistí presnú cenu, pošleš prachy a max do 2 tyždnov máš pero doma. Ja som čerstvý majiteľ jedného takého krásneho Professional Gear 1911. Je to fakt kvalitka. Odporúčam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord Odesláno 27. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2007 pekny clanek a obr o diarich MOLESKINE ZDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas Odesláno 28. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2007 Díky za info o Moleskin, jak se, pánové, díváte na filofax? Nebo jiný papírový diář... ADK apod? V práci používám Outlook, ale vždy s sebou filofax slim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 28. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2007 Díky za info o Moleskin, jak se, pánové, díváte na filofax? Nebo jiný papírový diář... ADK apod? V práci používám Outlook, ale vždy s sebou filofax slim... Mně ty papírové diáře na organisaci času nevyhovují - mám radši počítačovou versi (iCal) a synchronisaci s mobilem. ADK jsem kdysi míval, ale stejně jsem to přepisoval do počítače a tak jsem to časem přestal používat. Něco jiného je dělání poznámek či rychlých náčrtů - tam jsem zatím na rozumné počítačové řešení nenarazil. V principu by mi vyhovoval starý Newton od Apple, ale musel by mít display s větším rozlišením i velikostí a precisnější touchscreen. Tak, jak je, na něm jdou dělat opravdu jen velmi hrubé náčrty. Zatím s sebou ale tahám Letter-size poznámkový blok (a doma mám všechny za posledních asi 8 let pečlivě uschované). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovap Odesláno 28. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2007 Pod stromcom som našiel plniace pero. Nie je to značkové, ale píše A navyše sa mi celkom páči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle Odesláno 31. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2007 Zda sa, ze momentalne su v mode pera Sailor. Ake su skusenosti v praxi? hrot... Uz davnejsie ma zaujal Sailor Professional Gear. Vyzera to na solidne pero, hrot je krasny. A vyskusal niekto tie specialne hroty co ponuka Sailor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 31. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2007 Zda sa, ze momentalne su v mode pera Sailor. Ake su skusenosti v praxi? hrot... Uz davnejsie ma zaujal Sailor Professional Gear. Vyzera to na solidne pero, hrot je krasny. A vyskusal niekto tie specialne hroty co ponuka Sailor? Az budu velky, koupim si Sailora se zoom hrotem. Zatim jsem pozadavek na dve tloustky vyresil dvema pery. Music hrot se mi moc nelibi. Co jsem si mohl precist na zahranicnich forech o perech, jen tem zoom vyborna volba. I kdyz se s nim clovek musi chvili ucit psat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaS Odesláno 2. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2008 Pokud by měl nekdo zájem o skutečnou specialitu: Hakase http://www.fp-hakase.com/product/index.html . Vyrábí se na objednávku, dodací lhůta 17 měsíců. Pošlou vám katalog plus kartu plnícího pera, kterou musíte vyplnit plnícím perem. Podle ní pak pero vyrobí. Více: http://www.fountainpennetwork.com/forum/in...showtopic=25878 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nismo Odesláno 4. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2008 Mám Watermana řady Expert a následující problém: při delším psaní občas vynechá na začátku slova, první písmeno není úplné. dost mě to otravuje pořád to obtahovat, tak se chci optat, jestli má někdo tyto špatné zkušenosti taky. předpokládám, že by to takové pero dělat určitě nemělo. (hrot F) Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 4. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2008 Mám Watermana řady Expert a následující problém: při delším psaní občas vynechá na začátku slova, první písmeno není úplné. dost mě to otravuje pořád to obtahovat, tak se chci optat, jestli má někdo tyto špatné zkušenosti taky. předpokládám, že by to takové pero dělat určitě nemělo. (hrot F) Díky Není to vůbec neobvyklé, a to ani u drahých per. Prosím tě, specifikuj co to je "delší psaní". Ono zázeží na inkoustech, i držení pera při delším psaní a také na množství inkoustu v zásobníku nebo bombičce - gravitace je neúprosná. Neviděl bych v tom bůhví jakou vadu, jestliže se ti to stane, konečně sám píšeš, že píšeš déle než k tomu dojde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 4. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2008 Mám Watermana řady Expert a následující problém: při delším psaní občas vynechá na začátku slova, první písmeno není úplné. dost mě to otravuje pořád to obtahovat, tak se chci optat, jestli má někdo tyto špatné zkušenosti taky. předpokládám, že by to takové pero dělat určitě nemělo. (hrot F) Díky aky pouzivas atrament? a skusal si ho vycistit? mne to na low-cost LAMY ani Pelikane M200 s hrotom EF ani Caran d'Ache Ecridor s F-kom doteraz neurobilo a to pisem plniacim aj cez obcasne keci neuvedomelych spoluziakov nonstop od 1. triedy ZS , tj. 22 rokov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nismo Odesláno 5. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2008 Používám orginál modrý inkoust Waterman. Stává se to ať je bombička plná i poloprázdná.Zkoušel sem ho propláchnout, ale pořád stejný. Předtím jsem psal obyčejným plnicím perem a nic takového se mi nestávalo. Když píšu v kuse, tak to nedělá, ale jakmile na chvilku přestanu (10s), tak první písmeno,čára neni vidět. Myslim si, že sklon písma mam v pořádku, žádný zvláštní styl psaní nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 5. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2008 Používám orginál modrý inkoust Waterman. Stává se to ať je bombička plná i poloprázdná.Zkoušel sem ho propláchnout, ale pořád stejný. Předtím jsem psal obyčejným plnicím perem a nic takového se mi nestávalo. Když píšu v kuse, tak to nedělá, ale jakmile na chvilku přestanu (10s), tak první písmeno,čára neni vidět. Myslim si, že sklon písma mam v pořádku, žádný zvláštní styl psaní nemám. a pierko / hrot mas v poriadku? nepadlo ti alebo tak nieco? nepises ako dlho to pero mas ... nemas uz hrot na odpis? atrament by snad mal byt ok, ale pre istotu jednu bombu skus dat z inej sady. inac fakt netusim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karloss Odesláno 5. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2008 Já měl stejný problém a to dokonce u MB Meisterstuck plat. Nevím čím to je, proplachovat jsem zkoušel, rozepisovat, sklony písma, inkoust atd. Nakonec mě to tak neskutečně sr*lo začínat pokaždé, když jsem na chvilku odložil pero úmorně první písmeno několikrát znova, nebo dělat tečku na čtyřikrát, že jsem pero rychle vrátil a dál píšu starým obyč. Parkerem, který tyto problémy neměl. Trošku mě tahle zkušenost vyléčila z posedlosti drahými pery, myslel jsem si, že když budu mít pero 30x drazší, než jaké jsem měl doposud, že to bude zázrak, ale ten se bohužel nekonal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se