Přejít na obsah

Plnicí pera a doplňky

Pepino65

Doporučené příspěvky

to ladda

V česku je snad ani neprodávájí, resp. na internetu o nich není zmínka. Na oficiálních stránkách montblanc.com je uveden jeden obchod v Praze,ale je u něj poznámka, že bude zavřen na jaře 2008, takže už je to asi pasé. Na amazonu byla zmínka o ceně okolo 700 dolarů,ale nevyčetl jsem v tom zda to nebyla koupě z druhé ruky (tudíž by cena mohla být i vyšší). Každopádně dle mého názoru se takovéhle dárky z domu nepouštějí :rolleyes: .

Osobně mám Parkera Frontier za nějakých 700 korun a naprostá spokojenost, plnící pera mají něco do sebe, i když je to věc názoru a vkusu

Upraveno uživatelem Trňák
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V česku je snad ani neprodávájí, resp. na internetu o nich není zmínka. Na oficiálních stránkách montblanc.com je uveden jeden obchod v Praze,ale je u něj poznámka, že bude zavřen na jaře 2008, takže už je to asi pasé. Na amazonu byla zmínka o ceně okolo 700 dolarů,ale nevyčetl jsem v tom zda to nebyla koupě z druhé ruky (tudíž by cena mohla být i vyšší). Každopádně dle mého názoru se takovéhle dárky z domu nepouštějí :rolleyes: .

...predavaju, napr. v Myslbeku, Palladiu, na Prikopech u Dusaka a tusim z Obecniho domu sa stahovali do Parizskej alebo kam ... na druhu stranu suhlas, MBcka a este k tomu darceku by som sa len tak nevzdal, to uz radsej pustit nejake nepotrebne hodinky :tomato:

Zdravím všechny,

dostal jsem plnicí pero zn. Mont Blanc viz. foto - pro mě nevyužitelný dárek. Může mi někdo poradit za kolik bych ho mohl prodat?

potrebujes sa ho zbavit? ak nie, tak s nim skus chvilu pisat ... ak ale vies, ze plniace pera (aj vyssia trieda ako je MB) su uplne mimo tvojho zaujmu, tak ho mozes tiez darovat ... inac co to je za Meisterstuck? nejakeho starsieho data asi, nie? lebo takto dnesny Chopin ani Mozart nevyzera

ja mam stary LeGrand a je to super podpiska :)

Upraveno uživatelem TomasP
Odkaz ke komentáři

...predavaju, napr. v Myslbeku, Palladiu, na Prikopech u Dusaka a tusim z Obecniho domu sa stahovali do Parizskej alebo kam

Čerpal jsem jen z internetu, takže jak vidím i všemocný internet má své mouchy, jinak pera montblanc nespadají do mého hledáčku,ale podle motnblanc.com to je opravdu MEISTERSTÜCK,ale typ si už netroufnu odhadnout.

Odkaz ke komentáři

Mám takový dotázek: může inkoust v plnícím peru zmrznout?

Dejme tomu, že máte pero v tašce při -15°C a stojíte delší dobu venku.

Zatím se mi za 4 roky používání Parkera a jejich originálního inkoustu nestalo, ale zajímá mě, zda je to možné.

Upraveno uživatelem Vit
Odkaz ke komentáři

Zatím se mi za 4 roky používání Parkera a jejich originálního inkoustu nestalo, ale zajímá mě, zda je to možné.

What_is_the_melting_point_of_ink

Myslim, ze to bude skutecne kolem nuly, nebot 99% inkoustu bude zrejme obyc voda.

Odkaz ke komentáři

řekl bych, že je to jde velice snadno, jak napsal maty bude to okolo nuly, proto se třeba na survivalech používají obyčejné tužky (píše i pod vodou :thumbsup_anim: )

Odkaz ke komentáři

Zdravím všechny,

dostal jsem plnicí pero zn. Mont Blanc viz. foto - pro mě nevyužitelný dárek. Může mi někdo poradit za kolik bych ho mohl prodat?

Co to je za model? Všiml jsem si, že nemá šroubovací víčko. Jakou to má, prosím tě, velikost (zavřené). Vypadá to opravdu na staršího Meisterstucka, nejspíš 144. To by bylo kolem 200 - 300 USD, to proto, že vypadá opravdu na NOS stav. Podle velikosti bychom ještě mohli zkusit, co by to mohlo být dalšího, pokud by to bylo opravdu malé, tak by to mohl ještě být Mozart, ten se prodával v Carollinu (co byli v Obecním domě) za cca 7,5 tis. Kč.

to Vít:

tak to budu pátrat, jak to je se zamrzáním inkoustu. Je pravda, že kolikrát nechám aktovku v kufru auta, jdu si po svých a potom bez problému píšu, ale to je poněkud scestná informace, nepřesná, no zkoušet to radši nebudu.

Odkaz ke komentáři

Já tu mám jedno reklamní plnicí pero od banky, tak mohu obětovat pár kapek inkoustu na pokusy.

Osobně mám podobné zkušenosti jako Pepino65 - žádný zvláštní pozor si na to nedávám, občas moje pero mrazu vystaveno je, ale zatím nikdy s tím nebyl nejmenší problém.

Odkaz ke komentáři

Co to je za model? Všiml jsem si, že nemá šroubovací víčko. Jakou to má, prosím tě, velikost (zavřené). Vypadá to opravdu na staršího Meisterstucka, nejspíš 144. To by bylo kolem 200 - 300 USD, to proto, že vypadá opravdu na NOS stav. Podle velikosti bychom ještě mohli zkusit, co by to mohlo být dalšího, pokud by to bylo opravdu malé, tak by to mohl ještě být Mozart, ten se prodával v Carollinu (co byli v Obecním domě) za cca 7,5 tis. Kč.

to Vít:

tak to budu pátrat, jak to je se zamrzáním inkoustu. Je pravda, že kolikrát nechám aktovku v kufru auta, jdu si po svých a potom bez problému píšu, ale to je poněkud scestná informace, nepřesná, no zkoušet to radši nebudu.

Mont BlancJá jsem na tom podobně, dostal jsem Montblanc Meisterstuck propisku. Nemám pro ni využití. Ještě bych ji ztratil. Našel jsem ji v jakémsi internetovém obchodě v Belgii za pouhých 204 eur.

Odkaz ke komentáři

Mont BlancJá jsem na tom podobně, dostal jsem Montblanc Meisterstuck propisku. Nemám pro ni využití. Ještě bych ji ztratil. Našel jsem ji v jakémsi internetovém obchodě v Belgii za pouhých 204 eur.

Ztratil neztratil, piš s ní. ;) Pokud ji opravdu nechceš, tak sem hoď nějaký obrázek, možná někoho najdu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...