Rafa Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Odesláno 9. května 2011 Vedle Certin DS valjoux jsem si chtěl pořídit ještě něco na 'hrubou práci', a jelikož se mi naskytla nabídka dobré koupě zde na fóru od váženého člena, nečekal jsem až vyberu nějaký Seika (zde vychválené) a šel do PRO DRIVE INVICT. Jen pro ty co si kladou otázku co vše MIOTA vydrží, tak na to, na co jsem si tyhle hodinky pořizoval je to v pohodě (ciklokros,tenis,manuální práce) Zatím je druhý týden nešetřím a za 48hodin jdou o cca 13sec pozadu. Jen mne trochu zklamala vizuálně velikost hodinek než na fotkách vypadaj, ale za ty prachy to prostě neřeším (případné dotazy pro ty jenž by si podobné šunčičky chtěly pořídit rád zodpovím) Bye
robo Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Odesláno 9. května 2011 Gratulujem. Mám tie isté a tiež ich nešetrím. Zažili už aj Aquapark, skoro všetky atrakcie a bez ujmy, takže ja som tiež spokojný.
Rafa Odesláno 9. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2011 Máš tam safír s AR ? Jediné na co si dávám trochu pozor je abych to moc neškrábl
robo Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Odesláno 11. května 2011 Zafír tam nemám, ale mám ešte jedny Invicta- Subaqua Noma III a tam je sklo Flame fusion, čo by malo byť tiež odolné. Ani na jednych zatiaľ som žiadne škrabance nespozoroval, ale pozriem sa doma na to lepšie.Máš tam safír s AR ? Jediné na co si dávám trochu pozor je abych to moc neškrábl
Morax Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Odesláno 11. května 2011 Pro mne sakumpikum obšlehnutý Suby. Nejsem příznivcem ale chápu, že někde na kolo atd. OK.Proč alespoň ty ručičky neudělají jiné?
bandicoot Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Odesláno 11. května 2011 Pro mne sakumpikum obšlehnutý Suby.... Proč alespoň ty ručičky neudělají jiné? Právě pro to, co jsi napsal v první části textu. Nedostatek invence je urban legend.
robo Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Odesláno 11. května 2011 (upraveno) Všetci vieme, že sú to Rolex Submariner by Invicta, ale podobný dizajn som videl aj u iných značiek, ktoré tiež tento slávny model urobili cez kopirák Aspoň som si nekúpil Rolex by China Pozri na totoTag Heuer prípadne Orient No tak dobre aspoň zmeňme ručičky toto , alebo vieš čo nechajme to tak ako to bolo odkazPrávě pro to, co jsi napsal v první části textu. Nedostatek invence je urban legend. Upraveno 11. května 2011 uživatelem robo
robo Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Odesláno 11. května 2011 Nemôžem už editovať svoj príspevok, tak to aspoň zakončím. Rolex forever odkaz. Jasné radšej si kúpim Rolex od Tag Heuer znie to asi lepšie, ako od Invicty, ale už končím. Veľmi som sa rozpísal Všetci vieme, že sú to Rolex Submariner by Invicta, ale podobný dizajn som videl aj u iných značiek, ktoré tiež tento slávny model urobili cez kopirák Aspoň som si nekúpil Rolex by China Pozri na totoTag Heuer prípadne Orient No tak dobre aspoň zmeňme ručičky toto , alebo vieš čo nechajme to tak ako to bolo odkaz
Rafa Odesláno 11. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2011 Přesně tak, mohly bychom takhle pokračovat do večera 'kdo chce psa bít, vždy si najde hůl'. MY jsme spokojeni, MY je nosíme :-) Zdar a všem pěkný den
robo Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Odesláno 11. května 2011 Přesně tak, mohly bychom takhle pokračovat do večera 'kdo chce psa bít, vždy si najde hůl'. MY jsme spokojeni, MY je nosíme :-) Zdar a všem pěkný den
Rafa Odesláno 8. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. června 2011 Trochu jsem je zkulturnil kůži ...
robo Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Odesláno 8. června 2011 Pekne si ich vytuningoval Trochu jsem je zkulturnil kůži ...
Rafa Odesláno 8. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. června 2011 Pekne si ich vytuningoval Thanks 'robo'
Radimk Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 Pěkný kousek. Já na nich tady začínal, jako i spousta spousta dalších.Dokonce nedávno sem měl cukání je vrátit pod střechu..A velikost je supertakakorát, oceníš to hlavně při činnostech, které tam uvádíš, stejně časem zjistíš, že budík na ruce není moc praktický. Ale k tomu dojdeš časem, věkem, praxí.. já se vrátil ze 47 na 41 a jsem spokojený..
rejan Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2011 Nemôžem už editovať svoj príspevok, tak to aspoň zakončím. Rolex forever odkaz. Jasné radšej si kúpim Rolex od Tag Heuer znie to asi lepšie, ako od Invicty, ale už končím. Veľmi som sa rozpísal Mám tyhle Suby od Tissotu,automaty. Jo a jsou pravé s kalibrem 2571!
juraj85 Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2011 Teda od clena swatch group by som toto necakal Aky maju datum narodenia?
Wojtyla Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Odesláno 15. října 2011 Ahoj chlapi, dostali se mi do rukou hodinky Invicta 5598...tak bych se s vámi rád poradil za kolik by se daly prodat - dostal jsem je jako uhradu dluhu místo peněz....díky za každou radu...
Horhe Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Odesláno 15. října 2011 Těžko říct, já bych za to nedal ani vorla, ale některý lidi maj hodně zvrácenej vkus. Zkus to dát na aukro od pětikila a uvidíš.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se