Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vedle Certin DS valjoux jsem si chtěl pořídit ještě něco na 'hrubou práci', a jelikož se mi naskytla nabídka dobré koupě zde na fóru od váženého člena, nečekal jsem až vyberu nějaký Seika (zde vychválené) a šel do PRO DRIVE INVICT. Jen pro ty co si kladou otázku co vše MIOTA vydrží, tak na to, na co jsem si tyhle hodinky pořizoval je to v pohodě (ciklokros,tenis,manuální práce) Zatím je druhý týden nešetřím a za 48hodin jdou o cca 13sec pozadu. Jen mne trochu zklamala vizuálně velikost hodinek než na fotkách vypadaj, ale za ty prachy to prostě neřeším (případné dotazy pro ty jenž by si podobné šunčičky chtěly pořídit rád zodpovím) Bye

post-13754-025401400 1304969303.jpg

post-13754-085216300 1304969313.jpg

post-13754-099270200 1304969323.jpg

post-13754-039108100 1304969335.jpg

post-13754-052320600 1304969345.jpg

post-13754-031254800 1304969355.jpg

Odesláno

Gratulujem. Mám tie isté a tiež ich nešetrím. Zažili už aj Aquapark, skoro všetky atrakcie a bez ujmy, takže ja som tiež spokojný.

Odesláno

Máš tam safír s AR ? Jediné na co si dávám trochu pozor je abych to moc neškrábl

Odesláno

Zafír tam nemám, ale mám ešte jedny Invicta- Subaqua Noma III a tam je sklo Flame fusion, čo by malo byť tiež odolné. Ani na jednych zatiaľ som žiadne škrabance nespozoroval, ale pozriem sa doma na to lepšie.

Máš tam safír s AR ? Jediné na co si dávám trochu pozor je abych to moc neškrábl

Odesláno

Pro mne sakumpikum obšlehnutý Suby. Nejsem příznivcem ale chápu, že někde na kolo atd. OK.

Proč alespoň ty ručičky neudělají jiné? :crying_anim02:

Odesláno (upraveno)

Všetci vieme, že sú to Rolex Submariner by Invicta, ale podobný dizajn som videl aj u iných značiek, ktoré tiež tento slávny model urobili cez kopirákPosted Image Aspoň som si nekúpil Rolex by ChinaPosted Image Pozri na totoTag Heuer prípadne Orient No tak dobre aspoň zmeňme ručičky toto Posted Image, alebo vieš čo nechajme to tak ako to bolo odkaz

Právě pro to, co jsi napsal v první části textu. Nedostatek invence je urban legend.

Upraveno uživatelem robo
Odesláno

Nemôžem už editovať svoj príspevok, tak to aspoň zakončím. Rolex forever odkaz. Jasné radšej si kúpim Rolex od Tag Heuer znie to asi lepšie, ako od Invicty, ale už končím. Veľmi som sa rozpísalPosted Image

Všetci vieme, že sú to Rolex Submariner by Invicta, ale podobný dizajn som videl aj u iných značiek, ktoré tiež tento slávny model urobili cez kopirákPosted Image Aspoň som si nekúpil Rolex by ChinaPosted Image Pozri na totoTag Heuer prípadne Orient No tak dobre aspoň zmeňme ručičky toto Posted Image, alebo vieš čo nechajme to tak ako to bolo odkaz

Odesláno

Přesně tak, mohly bychom takhle pokračovat do večera 'kdo chce psa bít, vždy si najde hůl'. MY jsme spokojeni, MY je nosíme :-) Zdar a všem pěkný den

Odesláno

Posted Image

Přesně tak, mohly bychom takhle pokračovat do večera 'kdo chce psa bít, vždy si najde hůl'. MY jsme spokojeni, MY je nosíme :-) Zdar a všem pěkný den

• po 4 týdnech...
Odesláno

Pěkný kousek. Já na nich tady začínal, jako i spousta spousta dalších.

Dokonce nedávno sem měl cukání je vrátit pod střechu..

A velikost je supertakakorát, oceníš to hlavně při činnostech, které tam uvádíš, stejně časem zjistíš, že budík na ruce není moc praktický.

Ale k tomu dojdeš časem, věkem, praxí.. já se vrátil ze 47 na 41 a jsem spokojený..

• po měsíci...
Odesláno

Nemôžem už editovať svoj príspevok, tak to aspoň zakončím. Rolex forever odkaz. Jasné radšej si kúpim Rolex od Tag Heuer znie to asi lepšie, ako od Invicty, ale už končím. Veľmi som sa rozpísalPosted Image

Mám tyhle Suby od Tissotu,automaty. Jo a jsou pravé s kalibrem 2571! post-17556-008578300 1312616848.jpg

• po měsících...
Odesláno

Ahoj chlapi,

dostali se mi do rukou hodinky Invicta 5598...tak bych se s vámi rád poradil za kolik by se daly prodat - dostal jsem je jako uhradu dluhu místo peněz....díky za každou radu...

Posted Image

Posted Image

Odesláno

Těžko říct, já bych za to nedal ani vorla, ale některý lidi maj hodně zvrácenej vkus. Zkus to dát na aukro od pětikila a uvidíš.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...