Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 4 týdnech...
Odesláno
  ego alter napsal:
zkusenosti?postrehy?doporuceni?

Mám Antea Museum Edition bez data a jsou to moje asi nejoblíbenější hodinky - když si je připínám, mávají mi Gropius s Breuerem.

Jediný problém je, že když mi je Jörg posílal, přibalil k nim kompletní katalog a od té doby stůňu na tyhle Schauery, které ovšem už na rozdíl od Antea nejsou za babku.

ed10_macro.jpg

• po měsících...
Odesláno
  gas napsal:
krásné, modré šroubky se ti nelíbí ? :)

Nemám nic protí "modré", ale příplatkové "věci" jako modřené šroubky nebo COSC jsem nezvažoval...

Odesláno

Viac sa mi páčia s bielym ciferníkom a modrými ručičkami...

A to made in germany mi tam tiež nejak nesedí, trochu to podľa mňa kazí ten čístý dizajn.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ale mě nejvíce líbit Stowa Antea Kleine sekunde

Je nejpřijatelnější jak pro mé zápěstí: průměr pouzdra 35.5mm

a také pro peněženku: 355 Ojro na kůži a 439 na ocel. tahu

post-1608-1189711686.jpg

post-1608-1189711691.jpg

post-1608-1189711694.jpg

post-1608-1189711698.jpg

• po měsících...
Odesláno

Jdu s křížkem po funuse, ale jak už tady pár lidí postřehlo, já si je pořídil s černym ciferníkem a datumem a taky s aligátořim řemínkem ... Mam je sice chvíli, ale jsou to fakt designově čistý hodinky, u kterejch se člověku pohled na ně jen tak neomrzí ... Cena je naprosto neskutečná, když vezmu v úvahu, jaký ty hodinky jsou ... Kdo o nich jen trochu uvažuje, můžu doporučit, neuděláte krok vedle ...

Odesláno
  New X-Bob napsal:
Žádám redda, aby už sem žádné fotky těch hodinek nedával. Nemůžu se pak soustředit. Klepou se mi ruce. Sliním do klávesnice.... :speak_cool:

Důrazně souhlasím a přidávám se.Taky to beru jako útok na mo :gun_bandana: ji finanční hotovost!!!

Odesláno

Nemam, ale mit budu :D

Antea 80 le, s teletem + tahem, COSC, uz s Jorgem vybirame cislo ;)

Zjistil jsem, ze tyhle hodinky v mym Most Wanted zebricku preskocily i Junghans MAx Bill Chronoscope, navic jsou levnejsi, takze...

Odesláno

Jak to tak pozoruju, bude nás tu se Stowama čim dál víc, za chvíli bysme si skoro mohli udělat svůj vlastní Stowa Chronomag Session ... B)

Odesláno

Tak úspěšně vydražen můj nový německý přírustek. Uf byl to boj, hodinky jsem vyhrál díky tomu že jsem pro jistotu 12 vteřin před koncem přihodil 12 EUR :-))

de14_1.JPG

dfca_1.JPG

e199_1.JPG

Hodinky jsou v originální krabici, s papírama. Pásek by měl být originál Stowa krokodýl :-) už se těším až je budu mít na ruce :-)

Odesláno
  N4M napsal:
Ale mě nejvíce líbit Stowa Antea Kleine sekunde

Je nejpřijatelnější jak pro mé zápěstí: průměr pouzdra 35.5mm

a také pro peněženku: 355 Ojro na kůži a 439 na ocel. tahu

hele nové na kůžu stojí 420EUR + 24 EUR shipping...

Odesláno
  ¨safi napsal:
Tak úspěšně vydražen můj nový německý přírustek. Uf byl to boj, hodinky jsem vyhrál díky tomu že jsem pro jistotu 12 vteřin před koncem přihodil 12 EUR :-))

Hodinky jsou v originální krabici, s papírama. Pásek by měl být originál Stowa krokodýl :-) už se těším až je budu mít na ruce :-)

Gratulujem... a ak sa možem spýtať za koľko si ich vydražil?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...