ego alter Odesláno 15. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2006 zkusenosti?postrehy?doporuceni?
redd Odesláno 15. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2006 delam si na ne zalusk, model bez datumu... k dokonalosti bych jen odstranil napis made in germany... no uvidime, az koncem roku spocitam korunky...
Kamojedov Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 ego alter napsal: zkusenosti?postrehy?doporuceni? Mám Antea Museum Edition bez data a jsou to moje asi nejoblíbenější hodinky - když si je připínám, mávají mi Gropius s Breuerem. Jediný problém je, že když mi je Jörg posílal, přibalil k nim kompletní katalog a od té doby stůňu na tyhle Schauery, které ovšem už na rozdíl od Antea nejsou za babku.
bunny Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 a co tak Stowa Marine Original? na tie slintam ja, ale nemienim kupovat, staci slintat
ego alter Odesláno 15. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2006 zdravim kamojedova! nedavno jsem si uvedomil,ze uz tady tak casto nezavitas....diky za reference!snesou ty antee srovnani napr. s archimede arcadia?kdo vitezi?
redd Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 (upraveno) Oprašuji toto téma a postuji pár fotek. Krásné hodinky! Koupeno + další info na www.stowa.de Upraveno 28. srpna 2007 uživatelem redd
redd Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 gas napsal: krásné, modré šroubky se ti nelíbí ? Nemám nic protí "modré", ale příplatkové "věci" jako modřené šroubky nebo COSC jsem nezvažoval...
uns Odesláno 5. září 2007 Nahlásit Odesláno 5. září 2007 Viac sa mi páčia s bielym ciferníkom a modrými ručičkami... A to made in germany mi tam tiež nejak nesedí, trochu to podľa mňa kazí ten čístý dizajn.
New X-Bob Odesláno 5. září 2007 Nahlásit Odesláno 5. září 2007 Žádám redda, aby už sem žádné fotky těch hodinek nedával. Nemůžu se pak soustředit. Klepou se mi ruce. Sliním do klávesnice....
ego alter Odesláno 5. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 5. září 2007 jo,mam uplne ty same- bez datumu,ale redd je ma modifikovane o signovanou korunku, kterou zacali montovat teprve pred necelym rokem....jinak jsou moc pritulne a vubec mi nezevsednely!
N4M Odesláno 13. září 2007 Nahlásit Odesláno 13. září 2007 Mňam, fakt krásný čistý design. A co takhle Marine Original?
N4M Odesláno 13. září 2007 Nahlásit Odesláno 13. září 2007 Ale mě nejvíce líbit Stowa Antea Kleine sekunde Je nejpřijatelnější jak pro mé zápěstí: průměr pouzdra 35.5mm a také pro peněženku: 355 Ojro na kůži a 439 na ocel. tahu
rorda Odesláno 2. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2007 Jdu s křížkem po funuse, ale jak už tady pár lidí postřehlo, já si je pořídil s černym ciferníkem a datumem a taky s aligátořim řemínkem ... Mam je sice chvíli, ale jsou to fakt designově čistý hodinky, u kterejch se člověku pohled na ně jen tak neomrzí ... Cena je naprosto neskutečná, když vezmu v úvahu, jaký ty hodinky jsou ... Kdo o nich jen trochu uvažuje, můžu doporučit, neuděláte krok vedle ...
falkkon Odesláno 2. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2007 New X-Bob napsal: Žádám redda, aby už sem žádné fotky těch hodinek nedával. Nemůžu se pak soustředit. Klepou se mi ruce. Sliním do klávesnice.... Důrazně souhlasím a přidávám se.Taky to beru jako útok na mo ji finanční hotovost!!!
boo-beek Odesláno 2. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2007 Nemam, ale mit budu Antea 80 le, s teletem + tahem, COSC, uz s Jorgem vybirame cislo Zjistil jsem, ze tyhle hodinky v mym Most Wanted zebricku preskocily i Junghans MAx Bill Chronoscope, navic jsou levnejsi, takze...
rorda Odesláno 2. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2007 Jak to tak pozoruju, bude nás tu se Stowama čim dál víc, za chvíli bysme si skoro mohli udělat svůj vlastní Stowa Chronomag Session ...
safi Odesláno 2. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2007 Tak úspěšně vydražen můj nový německý přírustek. Uf byl to boj, hodinky jsem vyhrál díky tomu že jsem pro jistotu 12 vteřin před koncem přihodil 12 EUR :-)) Hodinky jsou v originální krabici, s papírama. Pásek by měl být originál Stowa krokodýl :-) už se těším až je budu mít na ruce :-)
safi Odesláno 2. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2007 N4M napsal: Ale mě nejvíce líbit Stowa Antea Kleine sekunde Je nejpřijatelnější jak pro mé zápěstí: průměr pouzdra 35.5mm a také pro peněženku: 355 Ojro na kůži a 439 na ocel. tahu hele nové na kůžu stojí 420EUR + 24 EUR shipping...
uns Odesláno 5. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2007 ¨safi napsal: Tak úspěšně vydražen můj nový německý přírustek. Uf byl to boj, hodinky jsem vyhrál díky tomu že jsem pro jistotu 12 vteřin před koncem přihodil 12 EUR :-)) Hodinky jsou v originální krabici, s papírama. Pásek by měl být originál Stowa krokodýl :-) už se těším až je budu mít na ruce :-) Gratulujem... a ak sa možem spýtať za koľko si ich vydražil?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se