vraby Odesláno 14. května 2011 Nahlásit Odesláno 14. května 2011 ZdarecPánové prosím vás potřeboval bych poradit.Mladej si přeje k narozeninám PSP a já se v tom vůbec nevyznám.Vím že jsou 4 konzole. PSP model 1000,2000 a 3000 asi nejnovější a PSP GO. Hry se prý dají hrát i z paměťové karty a nebo se musí kupovat jen orig.hry? Díky za radu.
JakubS Odesláno 14. května 2011 Nahlásit Odesláno 14. května 2011 Dotaz na PSP bych směřoval asi jinam. http://console-forum.net/
vraby Odesláno 14. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. května 2011 Tak nic,nechtěl jsem lezt zase někam jinam.Čekal jsem že tu někdo bude mít nějaké zkušenosti s PSP.Nechám to do večera třeba někdo poradí,pak zavírám.
bajt Odesláno 14. května 2011 Nahlásit Odesláno 14. května 2011 PSP jsem neměl, ale několikrát jsem o toto téma zavadil. Pokud chceš kupovat originálky, doporučuji koupit nejnovější verzi (3004), která bere fyzická média UMD. PSP Go nemá otvor, takže se musí kupovat z PS Store a stahovat do přístroje - hry tam jsou dražší a nikdy nebudeš mít originální krabici od hry. Hry z internetu jdou na flashlých přístrojích PSP - na Aukru se dají sehnat, případně na console forum z inzerce. Potom se stáhnou, hodí na kartu a hraje se. V dnešní době bych ovšem nic podobného nekupoval - na obzoru je PSP2 a navíc vyšlo 3DS. To jsou nové kousky, zastaralý HW bych nekupoval. Ale to je samozřejmě jen můj názor. I tak poslouží dobře.
bandicoot Odesláno 14. května 2011 Nahlásit Odesláno 14. května 2011 PSP2 bude parádní. Jak to bude vypadat, jak tam půjdou hry programovaný pro PS3, k tomu je dost info.
lukin_ova Odesláno 14. května 2011 Nahlásit Odesláno 14. května 2011 Já doporučuji to aukro. Uvidíš jestli to synátora chytne a kdyžtak pak to nové PSP pod stromek na vánoce ...
hopa26 Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Odesláno 15. května 2011 To nové PSP2 bude stát přes 7 tisíc.Poslední PSP GO funguje pouze na hry kupené s stažené z PSstore.Starší typy umožní s nižší verzí fimwaru stát hry stažené z internetu na paměťovou kartu nebo z UMD disků,kde jsou použité hry od 100KČ.Je tu také varianta s telefonem,novinka, Sony Ericsson Xperia Play,umožní hrát přehršel her z PS1-taktéž zdarma po použití emulátoru.
vraby Odesláno 16. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2011 To nové PSP2 bude stát přes 7 tisíc. Poslední PSP GO funguje pouze na hry kupené s stažené z PSstore. Starší typy umožní s nižší verzí fimwaru stát hry stažené z internetu na paměťovou kartu nebo z UMD disků,kde jsou použité hry od 100KČ. Je tu také varianta s telefonem,novinka, Sony Ericsson Xperia Play,umožní hrát přehršel her z PS1-taktéž zdarma po použití emulátoru. Teď koupit PSP v obchodě(cca 3tis. nebo 4tis.+2hry) asi ne?Nejdou tam tedy hrát stažené hry z netu,cena může jít po vydání PSP2 asi ještě dolů tak tedy počkat že.
hopa26 Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Odesláno 16. května 2011 (upraveno) Právě,že to moc dolů nepůjde.To co aktuálně koupíš v obchodě mám vesměs upgradovaný fimware tak,že si iso hry z internetu nezahraješ.Hry co u toho jsou na UMD disku po vložení upraví verzi fimwaru na vyšší tak,že to nevratné.Pokud byjsi tedy chtěl hrát zdarma,nezbývá než navštívit třeba toto forum: http://psp.novinky.org/ a oslovit některého zkušeného člena,aby Ti nákup provedl-vyhneš se tomu,že koupíš špatně a hry Ti na tom nepoběží.Ti frajeři co se tomu denně věnují sledují poslední aktuální novinky,takže třeba umí flashnout i ty poslední PSP s lepším displayem,každopádně vím,že to dříve nešlo. Upraveno 16. května 2011 uživatelem hopa26
wave ceptor Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Odesláno 16. května 2011 hopa26: myslím že si to tu napsal celkem ok. Můj syn si to četl a navrhuje nějaké starší zachovalé PSP které jde flešnout, nebo už je flešlé.On má PSP jedno z prvních, a říká že se dá dnes sehnat PSP kolem 2t., které jsou jak nové bez známek použití.(flešlé, nebo co jde flešnout). Je to pak nejlevnější volba pro člověka který PSP nikdy neměl, chce si ho vyzkoušet, zahrát nějaké hry a vůbec zjistit jestli by ho to chytilo nebo ne.
abbot Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Odesláno 16. května 2011 Tohle nechápu ... Nechci tady moralizovat, ale přece nebudeš kupovat starý psp jen proto, aby si do něj mohl stahovat zadarmo flsh hry? Pokud by takhle uvažoval každý, tak za chvíli žádný nový hry nebudou, protože to začne být prodělečný ... Tohle sem ještě dokázal pochopit v dobách, kdy stály 1500, ale dneska se jich většina prodává v řádu stokorun a takhle koupenou použitou hru není problém o pár měsíců později s minimální ztrátou poslat zase dál. Případně z Britský ebaye se poměrně dobře nakupuje. Takže pokud můžu radit já, tak bych koupil co nejlevnější funglovní verzi na UMD disky a hry bych šel rovnou koupit na aukro nebo na ebay.co.uk a až omrzej, tak je prodáš a koupíš zas jiný...
hopa26 Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Odesláno 16. května 2011 abbot: souhlasím s Tebou,sám to tak dělám-koupím a prodám.Je spousta for,kde se hry čile mění,případně gamebazar.cz kde se fakt za málo peněz nechají hry kupovat.Proto koneckonců přišli s PSP3000,aby se zamezilo prodeji dohraných her,protože vývojáři mají pocit,že jim tím utíkají peníze.Ale to je na jinou debatu.Sám nepirátím,hraju na PS3,kde pokud novinku koupíš za 1300KČ a po zhruba měsíčním hraní za 1000KČ prodáš obratem na aukru mi přijde čas jednoho měsíce zabavy za 300KČ velmi solidně.Nehledě na to,že vzhledem k těm chvilkám,co mi na hraní zbývají si titul,který chci pečlivě vybírám.To ale asi nebude případ hocha,kterému je 10 nebo 12 let........
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se