Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem si dnes udělal malou radost :) Notoricky známé "moonwatch", které netřeba představovat a po kterých jsem delší dobu toužil. Rozhodoval jsem se mezi modely 3570.50.00 a 3573.50.00, nakonec jsem první jmenované zavrhnul z obavy o životnost hesalitového sklíčka. Takže se teď navíc jako správný chronoúchylák můžu kochat pohledem na pěkný strojek :) První dojmy: velikost 42 pro mě optimální, sedí jako ulité. Kvalita zpracování vynikající, líbí se mi jejich univerzálnost, protože se hodí k tričku i k obleku. Přidávám pár fotek.

post-4026-021355500 1305388968.jpg

post-4026-032187300 1305389019.jpg

post-4026-009532900 1305389070.jpg

post-4026-029576900 1305389119.jpg

Odesláno

Tada: Ano, máš pravdu... pro mě jsou to jedny z hodinek, u kterých jsem si téměř 100% jistý, že je nikdy neprodám. Splněný sen, srdeční záležitost :)

enrik, gerhard: ďakujem velmi pekne :)

Odesláno

Gratulácia !!! Poznám ten pocit - cca rok som šťastným majiteľom 3570.50. Stále sa prichytím pri tom, že na nich pozerám ale nie kôli tomu aby som zistil koľko je hodín :))))

no přesně :) kolikrát si připadám jako idiot, ale to už je ta naše "nemoc" :)

jinak díky všem za ohlasy

Odesláno

3573.50 mám v hledáčku už dlouho. Ten průhled na strojek je naprosto uchvaný. Velká gratulace. :notworthy:

Můžeš prozradit něco více o způsobu nabytí (jako inspirace). Díky

Odesláno

Gratulace, tyhle boudou hezký pořád, nikdy se nevokoukaj, aspoň mně ne. No a se subama tvoří dokonalej pár...něco jako máma a táta, čuk a gek, bolek a lolek, kus a protikus, marx a engls.. :clap:

Odesláno

3573.50 mám v hledáčku už dlouho. Ten průhled na strojek je naprosto uchvaný. Velká gratulace. :notworthy:

Můžeš prozradit něco více o způsobu nabytí (jako inspirace). Díky

Kupoval jsem přes Gold Eligius Zlín - www.goldeligius.cz - nabídli bezkonkurenční cenu, navíc super přístup, všem můžu tohoto prodejce vřele doporučit. Od objednávky jsem na ně čekal cca 3 týdny, než dorazily ze Švajcu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...