Přejít na obsah

Obchod na Steinharty

Ondras_CZ

Doporučené příspěvky

Zdravim

Hrozne se mi libi Steinharty, konkretne styl pilotek...

Proto se ptam, kde nejlevneji poridit tyto hodinky, predpokladam, ze v cizine, rad bych o nejake tipy a zkusenosti s obchodama pres internet v zahranici...

Mockrat dekuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...

Tady na tom novým to pořád ještě nějak neumím. Tak ještě jednou. Zajímalo by mě něco o historii fy. Steinhart, tuším, že existují teprve nějak 15-20 let? Proč o tom není vůbec zmínka na jejich stránkách??? Prý některé modely pro ně montují Revue Thomen, nevíte jak je to s modelem Nav B-Chrono II? Díky za info...

Upraveno uživatelem pokr
Odkaz ke komentáři

Na SVK ich predava este toptime.eu: http://toptime.eu/index.php/sk/component/virtuemart/?page=shop.browse&category_id=21. Blizsiu skusenost nemam.

moja skusenost velmi dobra, majitel eshopu velmi ustretovy, nebol problem stretnut sa osobne a vyskusat si viacero modelov.. pred par dnami mi boli osobne odovzdane Steinhart nav b chrono ii (presne tie co som si aj skusal niekolko krat), obchod mozem len odporucit. je aj ponuknuta o rok predlzena zaruka, ale uvidime aky bude pristup pri pripadnej reklamacii.
Odkaz ke komentáři

moja skusenost velmi dobra, majitel eshopu velmi ustretovy, nebol problem stretnut sa osobne a vyskusat si viacero modelov.. pred par dnami mi boli osobne odovzdane Steinhart nav b chrono ii (presne tie co som si aj skusal niekolko krat), obchod mozem len odporucit. je aj ponuknuta o rok predlzena zaruka, ale uvidime aky bude pristup pri pripadnej reklamacii.

Presne taku ustretovost mam po tlf. aj ja. Velmi ochotne mi slubil, ze mi predvedie a mozem si aj vyskusat modely. Len, zial, este nebol cas prist do BA. Verim, ze aj na to dojde.

Treba verit, ze reklamacia nebude a ak by aj bola, ze vsetko hladko a k spokojnosti prebehne.

Odkaz ke komentáři

Tady na tom novým to pořád ještě nějak neumím. Tak ještě jednou. Zajímalo by mě něco o historii fy. Steinhart, tuším, že existují teprve nějak 15-20 let? Proč o tom není vůbec zmínka na jejich stránkách??? Prý některé modely pro ně montují Revue Thomen, nevíte jak je to s modelem Nav B-Chrono II? Díky za info...

Zaujimave otazky. Aj mna by zaujimala odpoved na ne :-D Co na to pritomi odbornici na znacku?
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Neviete niekto nieco o historii zn. Steihart? Pan Kubson predava tu znacku? Nieco by mohol vediet. Modely vyzeju velmi fajn, ale cena je polovicna oproti inym znackam s rovnakym strojom a dizajnom? Toto si neviem vysvetlit.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...