Ondras_CZ Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2011 ZdravimHrozne se mi libi Steinharty, konkretne styl pilotek...Proto se ptam, kde nejlevneji poridit tyto hodinky, predpokladam, ze v cizine, rad bych o nejake tipy a zkusenosti s obchodama pres internet v zahranici...Mockrat dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Colisa Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2011 www.chronoshop.cz sice to neni zahranici,,ale top one-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2011 Seznam prodejců má výrobce na webu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Colisa Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2011 Zkratka Kubson je z nich nejlepší...na ostatní se nekoukej-)Je moc skromny-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2011 +1 Kubson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2011 Jasně, že jedině Kubson. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paolous Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2011 www.chronoshop.cz - doporucuje 100% clenu chronomagu, bezkonkurencni cesky seller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2011 Abyste to nepřechválili, lidi pak mají nereálná očekávání, hehe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aldorfer Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2011 Steinharty jedině od Kubsona, levněji je pořídíš jen těžko. Od Kubsona mám již patery hodinky, taky jedny Steiharty - Triton 30ATM a spoustu řemínků. Před pár dny jsem si u něj objednal oblekovky Junghans, tak že se těším! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 21. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2011 Taky jedině Kubson, nikdo jinej ti Haribo do zásilky nedá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 22. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2011 za mě Kubson, jedině Kubson.... :-DDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 (upraveno) Na SVK ich predava este toptime.eu: http://toptime.eu/index.php/sk/component/virtuemart/?page=shop.browse&category_id=21. Blizsiu skusenost nemam. Upraveno 23. května 2011 uživatelem Roman-ZA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pokr Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2011 (upraveno) Tady na tom novým to pořád ještě nějak neumím. Tak ještě jednou. Zajímalo by mě něco o historii fy. Steinhart, tuším, že existují teprve nějak 15-20 let? Proč o tom není vůbec zmínka na jejich stránkách??? Prý některé modely pro ně montují Revue Thomen, nevíte jak je to s modelem Nav B-Chrono II? Díky za info... Upraveno 8. června 2011 uživatelem pokr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2011 Na SVK ich predava este toptime.eu: http://toptime.eu/index.php/sk/component/virtuemart/?page=shop.browse&category_id=21. Blizsiu skusenost nemam. moja skusenost velmi dobra, majitel eshopu velmi ustretovy, nebol problem stretnut sa osobne a vyskusat si viacero modelov.. pred par dnami mi boli osobne odovzdane Steinhart nav b chrono ii (presne tie co som si aj skusal niekolko krat), obchod mozem len odporucit. je aj ponuknuta o rok predlzena zaruka, ale uvidime aky bude pristup pri pripadnej reklamacii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2011 moja skusenost velmi dobra, majitel eshopu velmi ustretovy, nebol problem stretnut sa osobne a vyskusat si viacero modelov.. pred par dnami mi boli osobne odovzdane Steinhart nav b chrono ii (presne tie co som si aj skusal niekolko krat), obchod mozem len odporucit. je aj ponuknuta o rok predlzena zaruka, ale uvidime aky bude pristup pri pripadnej reklamacii. Presne taku ustretovost mam po tlf. aj ja. Velmi ochotne mi slubil, ze mi predvedie a mozem si aj vyskusat modely. Len, zial, este nebol cas prist do BA. Verim, ze aj na to dojde. Treba verit, ze reklamacia nebude a ak by aj bola, ze vsetko hladko a k spokojnosti prebehne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 Tady na tom novým to pořád ještě nějak neumím. Tak ještě jednou. Zajímalo by mě něco o historii fy. Steinhart, tuším, že existují teprve nějak 15-20 let? Proč o tom není vůbec zmínka na jejich stránkách??? Prý některé modely pro ně montují Revue Thomen, nevíte jak je to s modelem Nav B-Chrono II? Díky za info... Zaujimave otazky. Aj mna by zaujimala odpoved na ne :-D Co na to pritomi odbornici na znacku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2011 Neviete niekto nieco o historii zn. Steihart? Pan Kubson predava tu znacku? Nieco by mohol vediet. Modely vyzeju velmi fajn, ale cena je polovicna oproti inym znackam s rovnakym strojom a dizajnom? Toto si neviem vysvetlit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabriel84 Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2011 Preto su lacnejsie, spolu s hodinkami Archimede, lebo nemaju taku historiu ako napr. Laco, Stowa, atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se