Přejít na obsah

Základní hlasování  

45 hlasů

1. 1. Jste ochotni jít do nože od BW až za 10 000,- Kč?

2. 2. Budete akceptovat návrh nože od BW?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Návštěvník ?po
Odesláno

A já si jiným buddy westnem na to načnu pivko !! :cheers:

správně a vezmi si k tomu pivu chronograf prim ferrari , to je totiž stejný příběh :D - "když to chceš tak to máš" :cheers:

Odesláno

... a milis si ho teda načne zubama, když jinak nedá .... hele - kofolu načneš i bez votvíráku, ne? protřepat --- utíkat.

prim ferrari :D :D :D

Kdybych votviral lahvace prednima zubama, to bych jich moc nevotevrel a navic by me mrazilo.

Odesláno

cigi, bomba na dobrým noži je to, že jedna dobře navržená a poctivá čepel funguje na všechno. Na pivo, na fousy, na konzervu, na větev, na slepák, na dveře vrtulníku.

Tvrdej chlap nepotřebuje otvíráky, pilky, pilníky...

I ten největší drsňák John Rambo to pochopil a z přiteplenýho multifunkčního nože přešel na pořádnej kus kovaný oceli bez zbytečných kokotin.

Odesláno (upraveno)

cigi, bomba na dobrým noži je to, že jedna dobře navržená a poctivá čepel funguje na všechno. Na pivo, na fousy, na konzervu, na větev, na slepák, na dveře vrtulníku.

Tvrdej chlap nepotřebuje otvíráky, pilky, pilníky...

I ten největší drsňák John Rambo to pochopil a z přiteplenýho multifunkčního nože přešel na pořádnej kus kovaný oceli bez zbytečných kokotin.

Jo tak prrr - ootvírák je jako kokotina ?? - to u vás ve finanční institutici, né ??? Jenže mě se to eště žádnou čepelí nepovedlo bez pořezání, mám za to, že ani pořezanej sem si nehlt, oe, nésu ten rambó.

Prostě, když BW zmákne parádní pákový odstraňovač korunkového uzávěru, je mistr nožíř, a beru tu fajnovů limitku i s čepelí jak excalibur, když né, ať si de do té své kanady sekat bouwíjáky na médvedy bere si se sebou eště louend na to pivo - vlastně tam maj plechy - fujtajfl.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

jasný, vždyť píšu "proč ne ? " - ovšem beze mne, já mám otevíráků dost na jiných lowendech a až to vyrobite tak si svým posledním BW propíchnu demonstrativně krční tepnu :D

Hlásím se k tomu, že při této eutanazii budu se svojí sbírkou BW asistovat.
Odesláno

Ja teda zadnej limitkovej nuz nechci ale bejt tam debilni votvirak na pivo, tak ho nechci tuplem! Ty vole tak to pivo nechlastej, kdyz ho neumis votevrit.

Já si myslím, že je to tím, že pivo patří k fláku masa a to někteří společně s hodinkama už neunesou. :punk:
Odesláno

Hlásím se k tomu, že při této eutanazii budu se svojí sbírkou BW asistovat.

Ať to udělá vkleče,ne do krkavice ale do břicha a jak bude padat kukrákem mu setneme hlavu-to bude stylovka

Odesláno

Ať to udělá vkleče,ne do krkavice ale do břicha a jak bude padat kukrákem mu setneme hlavu-to bude stylovka

Já já já to chci bejt, já setnu toho hajzla!
Odesláno

kejklíku, ještě jsem při brouzdání po spydercu objevil čepel, co má nahoře tzv. Emerson opener ( emerson´s opener ? z emerson knives ??) - vypadá vlastně jako nedotažený otvírák na pivo, ale je to otvírák toho nože - výřez na horní straně čepele, za který se nůž otvírá. To by šlo lehounce integrovat s otvírákem pivních uzávěrů. A ještě by vypadl docela nudný a obtížný kolíček a ještě by se dal nůž otevřít oběma rukama !! TO JE VONO !!

Návštěvník ?po
Odesláno

kejklíku, ještě jsem při brouzdání po spydercu objevil čepel, co má nahoře tzv. Emerson opener ( emerson´s opener ? z emerson knives ??) - vypadá vlastně jako nedotažený otvírák na pivo, ale je to otvírák toho nože - výřez na horní straně čepele, za který se nůž otvírá. To by šlo lehounce integrovat s otvírákem pivních uzávěrů. A ještě by vypadl docela nudný a obtížný kolíček a ještě by se dal nůž otevřít oběma rukama !! TO JE VONO !!

tos to trošku popletl - všechny spyderca se otevírají tou dírou - ten jakoby otevírák je tam na to když máš plné obě ruce aby sis to mohl zavěsit na pysk :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

tak je to věšák na pysk, to je buřt, co tím emerson myslí, já v tom porád vidim jen ten potencionální otvírák, nože i pivča - dobrý, co ??? :whistle:

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

tedy, já , a jestli jsem ho dobře pochopil, i kejklik máme jasno: oheň-maso-pivo-nůž-ňam - to se to rýmuje :D :D Nějak to mám v mozgu takhle nerozlučně spojený...... :D

Odesláno (upraveno)

9cm městký EDC ... hhhhmmmmmm - změnil jsem určení :D :D

hele bandy - to je přesně to, co jsem zahlíd, spyderco endura wave - co tomu říkáš, zkusit to transformovat na bifikundaci ? Ptám se tě jako odbornika. Asi by musel být spodek madla ( rukověti) víc vykrojen , aby ten zub moc nevyčuhoval a netrhal kapsu lacláčů - ale to by asi ještě zvýraznilo tu kýženou záštitu, ne ?

Upraveno uživatelem cigi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...