Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,

při vyklízení sklepa jsem narazil na krabici se šperky kde byly i tyto hodinky..nejspíš tam zůstali po rodičích. Chtěl bych se zeptat jestli nevíte jak by mohli být staré a jestli mají nějakou hodnotu. No ty Kienzle asi ne, ale nevím jak ty dvoje zlaté. Jedny jsou malé dámské průměr 31mm váha 22g ale nejdou.

Druhé velké pánské, dost masivní průměr 51mm váha včetně řetízku 141g bez 109g značka asi Mermod Freres ...a jsou funkční..dokonce jsem překvapen jak jdou přesně.

Děkuji všem předem za odpovědi.

Menší fotky jsou v následujícím příspěvku

Jay

Odesláno

Tak udělejme gentlemanskou dohodu. V dalším příspěvku nahraj fotky v rozlišení maximálně 1024x768 a já ti ty plachty z prvního příspěvku smáznu, ok?

Odesláno

Takto? Ale nevím jak tam udělat ty mezery...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

No a teď se můžeme věnovat těm hodinkám. Že ti ležely zlatý hodinky ve sklepě v krabici, tomu teda vůbec nevěřím. Jinak jsou ale pěkný, hlavně ty M. Fréres, ty se mi líbí nejvíc a tipnul bych si, že můžou být někde z doby kolem roku 1910. A i hodnotu rozhodně nějakou mají, ale hodnot existuje víc druhů a tebe asi zajímá finanční, v tom případě zalistuj ukončenými aukcemi na www.aukro.cz

Odesláno (upraveno)

No a teď se můžeme věnovat těm hodinkám. Že ti ležely zlatý hodinky ve sklepě v krabici, tomu teda vůbec nevěřím. Jinak jsou ale pěkný, hlavně ty M. Fréres, ty se mi líbí nejvíc a tipnul bych si, že můžou být někde z doby kolem roku 1910. A i hodnotu rozhodně nějakou mají, ale hodnot existuje víc druhů a tebe asi zajímá finanční, v tom případě zalistuj ukončenými aukcemi na www.aukro.cz

Už jsou vystavený na Aukru, tak se cena ukáže časem :D http://aukro.cz/kape...1627836916.html http://aukro.cz/zlat...1627834727.html

Upřímně mě to ani nepřekvapilo, uživatel se 3 příspěvky, zajímající se o cenu nemá zájem o hodinky, ale o to jak na nich co nejvíc vyrejžovat.

Upraveno uživatelem kutilprim
Odesláno (upraveno)

Ježíšmarjá, tak někoho zajímaj hodinky a někoho né, no. Přijde k hodinkám, nic mu to neříká, tak je chce je zpeněžit. Najde hodinkářský fórum a slušně se zeptá. Abyste se nep0srali, investigativci.

Upraveno uživatelem Princ Milis
Odesláno (upraveno)

Pánové, kdybych na nich chtěl rejžovat, nebudu je dávat za 99 kč ale tady jsem se nic nedozvěděl tak uvidím na aukru. Kritizovat umí každý, poradit málokdo že pánové ...Děkuji uživateli Princ Milis za zastání...A Karlos to je vůbec postavička, nevím proč bych je nemohl najít v krabici ve sklepě???? Pak mě odkáže na aukro..a diví se. Zřejmě nějaký komplex :D

Upraveno uživatelem MickyV
Odesláno (upraveno)

Tak jsem byl včera s těmi Mermod Fréres u zlatníka a potvrdil mi ryzost zlata :D a rok tak kolem 1905..tak asi jo. Teď mě čeká ještě hodinář...přijde mi že se malinko předcházejí..za týden o půl minuty..nevíte jak to seřídit prosím? :helpsmilie:

Upraveno uživatelem MickyV
Odesláno

Ty malé jsou, doufám, v dobrých rukou... Uvidíme, snad to bude stačit jenom vyčistit... :-) Časem dám fotky, až to bude hotové...

Odesláno

Edit nejde, tak musím nový topic... Nebude to tak jednoduché. Prodejce napsal, že v aukci nesouhlasí se zasláním do zahraničí (vím... jenom ho nenapadlo to odškrtnout, ale teď je to pádný argument) a požaduje kauci 500Kč navíc. Přitom ignoruje moji nabídku na osobní předání v Praze, které má v aukci uvedené. Tak kdybyste někdo něco od tohoto pána kupovali, tak pozor! Zřejmě z toho chce vymlátit co nejvíc peněz.

Odesláno

Hihihi.. Musel jsem se někde vyzuřit a podělit se s problémy, jinak bych napsal zuřivou zprávu. Ještě před tím, než jsem Vám odpověděl, první várku schytala přítelkyně. Teď už jsme to snad vyřešili, takže beru zpět. Omlouvám se. Vypadalo to naprosto typicky - tohle lidé dělají, když chtějí z aukcí vymlátit maximum - pouze zde hovoří jisté zkušenosti.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...