Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zacalo to tim, ze jsem si chtel poridit neco levneho na vikendy, do prirody, na plavani, snorchlovani atd. Levne hodinky, ktere bych bez velke litosti mohl otriskat a poskrabat...

Chtel jsem spise potapky, ale nebranil jsem se ani necemu jinemu se sportovnejsim vzhledem. Nakonec mi z toho zacaly nejlepe vychazet orienty New Mako - http://www.youtube.com/watch?v=WkOSf5DKzOs&feature=related

Jenze jsem patral dal a muj rozpocet se zvolna zvysoval a zvysoval... Takze ted jsem u zhruba 400 dolaru (koukam hlavne na americky eBay a e-shopy v USA), ale vys uz se mi jit moc nechce.

Poradi mi nekdo ze slovutnych clenu?

Predstavy:

- alespon 200 m WR

- automaty

- prumer max. 44 mm

- ne moc siroka luneta (takze Seiko Monster je mimo hru)

- safir by byl fajn

- klony rolexek a omeg nebrat (alespon neco trochu originalniho)

- datumovku prekousnu, ale bez ni by to bylo lepsi

- kriteria jsou flexibilni, pokud se mi hodinky budou libit, prekousnu vsecko

Nikam nespecham, rekl jsem si, ze na nakup/vyber si dam mesic...

Pri procitani vseho mozneho mi padly do oka tyto kousky:

Orsa, Ollech & Wajs, Boschett, Ocean7, Vostok Europe, Tissot Seastar 1000 (ty mi padly do oka moc, ale uz se delsi cas nevyrabeji)

Tak babo rad...

Odesláno
  V 20. 5. 2011 v 20:35, 'Pavel K.' napsal:

Co Seika SRP043? Nebo připlatit a Longines Hydroconquest .

Longinesky jsou uz financne trochu jinde, Seika SRP043 jsou dobry tip a taky jsem chvili uvazoval o SKZ329...

Odesláno
  V 20. 5. 2011 v 21:58, 'piktor' napsal:

Longinesky jsou uz financne trochu jinde, Seika SRP043 jsou dobry tip a taky jsem chvili uvazoval o SKZ329...

já jsem pro ty SRPy, mám je doma dělají mi jenom radost:-)

Odesláno

Seika se tu opakují stále, v každém vlákně u výběru hodinek se k nim nakonec dojde.. Těch Orientů bych se nebál, shodou okolností jsem se na ně zrovna včera díval, jestli se nebojíš vyjít z davu, tak jdi do nich! Posted Image

Odesláno
  V 22. 5. 2011 v 8:17, 'Axel' napsal:

Seika se tu opakují stále, v každém vlákně u výběru hodinek se k nim nakonec dojde.. Těch Orientů bych se nebál, shodou okolností jsem se na ně zrovna včera díval, jestli se nebojíš vyjít z davu, tak jdi do nich! Posted Image

minus u orientu i levnejsich seiko potapek je hardlex a strojek bez hackingu Posted Image... to me trochu odrazuje a to bylo jednim z duvodu, proc jsem navysil limit. jinak to jsou slusne, overene kousky.

Odesláno

po dalsim brouzdani netem se vyloupli dalsi kandidati: zodiac oceanaire (ovsem asi prilis velky macek), deep blue, prometheus jellyfish (lehce nad limit)...

Odesláno
  V 23. 5. 2011 v 20:55, 'abbot' napsal:

Na Zodiac bych se vykašlal, pokud se nepletu, tak strojek uvnitř je nějaká lehce opracovaná Asie aby to mohli vydávat za swiss made ...

Jo, jo, je tam CL888, Asie montovana ve Svycarsku, Cetl jsem na nej rozporuplne recenze, ale uplne negativni nebyly. Kazdopadne jsem ty zodiacy videl na videu a musim rict, ze NE. Fotky trochu klamou, ale uz i na forkach mi tam vadily nafoukle rucky a cifernik jako celek se mi taky moc nezdal - ted jsem se utvrdil v tom, ze to nebude to prave...

Odesláno
  V 22. 5. 2011 v 9:24, 'piktor' napsal:

minus u orientu i levnejsich seiko potapek je hardlex a strojek bez hackingu Posted Image...

Tak ty SARB 059 mají sice Hardlex,ale jinak jsou vybaveny ručním nátahem i hackingem.

Odesláno

Hele zpracování bude asi pěkný (znám jen z obrázků), ale přijde mi to trochu drahá miyota. Ten strojek neni špatnej, ale v hodinkách za 100 dolarů, ne za 500. V týhle ceně v pohodě koupíš ETU a ta je jindy i kdyby jenom kvůli hackingu ... A pokud počítám dobře, tak ve finále bys na nich byl s daní okolo 600 usd a za to je o půlku víc, než udávaný limit ...

Odesláno

kup si na ebayi skx007 alebo 009 na gume, nechaj si do nich dorobit safir a dokup nejaky slusny kovovy naramok, a este ti aj zvysi na nejake neoprénové slipy :) alebo marinemaster sponu s perfektnou neoprenovou extenziou.

Odesláno
  V 28. 5. 2011 v 22:52, 'abbot' napsal:

Hele zpracování bude asi pěkný (znám jen z obrázků), ale přijde mi to trochu drahá miyota. Ten strojek neni špatnej, ale v hodinkách za 100 dolarů, ne za 500. V týhle ceně v pohodě koupíš ETU a ta je jindy i kdyby jenom kvůli hackingu ... A pokud počítám dobře, tak ve finále bys na nich byl s daní okolo 600 usd a za to je o půlku víc, než udávaný limit ...

jj, ta miyota uvnitr je za tu cenu fakt velke minus.

Odesláno
  V 29. 5. 2011 v 9:42, 'instant' napsal:

kup si na ebayi skx007 alebo 009 na gume, nechaj si do nich dorobit safir a dokup nejaky slusny kovovy naramok, a este ti aj zvysi na nejake neoprénové slipy :) alebo marinemaster sponu s perfektnou neoprenovou extenziou.

u tech mi moc nesedi ten cifernik "puntik-puntik-elipsa" :); njn, zlate seiko samurai...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...