Destilatér Martin Odesláno 16. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2006 Dobrý den, chci se zeptat na Váš názor na Tag Heuer - model Link automatic. Velmi se mi libí a už dlouho se po nich koukám. Díky Martin.
decebal Odesláno 16. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2006 Link není špatný, ale mně více bere Carrera chronograf nebo Monaco chronograf.
Jeremy Odesláno 16. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2006 Proč to má proboha 4 korunky, když na ovládání všech prvků, co tam jsou, stačí jedna? Nevím, ale mně se teda nelíběj..
roon Odesláno 16. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2006 U Tag Heuer bych zvoli Carreru, možná Monako, ale link ne protože se mi nelíbí. p.s. stejně jako Jeremyho by mě zajímalo na co tam je tolik těch korunek ?
Ciferník Odesláno 16. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2006 Nemohu odolat: courtesy of timezone.com (A neberte to moc vážně, dávám to sem jen pro pobavení. Sám proti Heuerkám nic nemám.)
PanzerBear Odesláno 16. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2006 Me ta carrera pripada takova moc poplatna tomu porschi. jako kdyz mam boty adidas, tak si koupim i teplaky adidas. To ty monaca, to je jina pisnicka.
decebal Odesláno 16. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2006 PanzerBear napsal: Me ta carrera pripada takova moc poplatna tomu porschi. jako kdyz mam boty adidas, tak si koupim i teplaky adidas. To ty monaca, to je jina pisnicka. Hodinky Carrera byly pojmenovány podle automobilového závodu Carrera Americana ne podle auta, takže s tou poplatností je to trošku mimo mísu.
Duke650 Odesláno 16. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2006 Kdybych měl budget na Tag Heuer, taky bych váhal mezi Monaco s černým nebo modrým ciferníkem http://www.tagheuer.com/the-collection/mon...w=CW2111.FC6177 a Monza s černým ciferníkem Ale proti gustu žádný dišputát
vor Odesláno 16. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2006 Ty modrý s modrým řemenem jsou fakt frásný :-), až ta cena :-((.
Duke650 Odesláno 16. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2006 Nsrovnatelně levnější alternativa s mnohem menší prestiží, ale pěkná:
Duke650 Odesláno 16. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2006 můj favorit http://www.tagheuer.com/the-collection/mon...w=WW2110.FC6177 nejsem totiž názoru, že čím více čudlíků a čím více ciferníků = tím lepší hodinky /)
vor Odesláno 16. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2006 4 Duke650 Já mám tady ty - nesrovnatelně menší prestiž, nesrovnatelně nižší cena, ale mám je rád.
Duke650 Odesláno 16. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2006 Jo jo, hodinky jsou o pocitech...
vor Odesláno 16. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2006 To jo, kdyby byly o rozumu, tak si kupuju na tržnici za 2 kila každej měsíc nový hodinky a vím kolik je hodin a mám pořád nový hodinky a jsem vysmátej.
Dali Odesláno 17. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2006 Duke650 napsal: můj favorit http://www.tagheuer.com/the-collection/mon...w=WW2110.FC6177 nejsem totiž názoru, že čím více čudlíků a čím více ciferníků = tím lepší hodinky /) Souhlasím, je to nádhera už na ně myslím dlouho. Ježíškovi už jsem bohužel rozpočet na hodinky vyčerpal.
PanzerBear Odesláno 18. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2006 decebal napsal: PanzerBear napsal: Me ta carrera pripada takova moc poplatna tomu porschi. jako kdyz mam boty adidas, tak si koupim i teplaky adidas. To ty monaca, to je jina pisnicka. Hodinky Carrera byly pojmenovány podle automobilového závodu Carrera Americana ne podle auta, takže s tou poplatností je to trošku mimo mísu. diky za info, to jsem nevedel.
Petr_S Odesláno 21. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2006 Monaca jsou sice krabice, ale kupodivu sedí na ruce možná lépe, než Carrery, na které jsem se šel původně podívat (v kouřové moc pěkné). Monaco je prostě klasika, která o svém majiteli také něco vypovídá
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se