Návštěvník dlubix Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Odesláno 24. května 2011 Tak jsem si po delší době udělal radost. Pro začátek jeden rychlocvak na ruce. Postupem času něco nafotím a přidám další...
volfda Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Odesláno 24. května 2011 Gratuluji, Zenithy jsou vynikající. Nikdy jsem nezažil přesnější kalibr, než El primero. Ať slouží
bandicoot Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Odesláno 24. května 2011 Tahle mořská limitka je výborná. Na to, že jich bylo 250, jsem viděl v ČR troje.
Návštěvník dlubix Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Odesláno 24. května 2011 Tahle mořská limitka je výborná. Na to, že jich bylo 250, jsem viděl v ČR troje. Máš pravdu. Skoro to vypadá, že jeden vážený člen fora jich koupil všech 250ks :-D
Návštěvník dlubix Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Odesláno 24. května 2011 ...proč zrovna mně byly velký ...jsou mi taky velký, ale zatim si to nepřipouštim.
Návštěvník dlubix Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Odesláno 24. května 2011 Diky vsem. Az bude chvile, udelam par fotek a neco sem pridam.
Marhys Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Odesláno 1. června 2011 Excelentní, gratuluji. Jak jsou velké ?
Návštěvník dlubix Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Odesláno 2. června 2011 Jsou ti velký, ale jsou skvělý Na fotce to vypadá fakt větší než naživo. Třeba v porovnání s PO, který jsem měl to jde. Ty byly moc dlouhý. Excelentní, gratuluji. Jak jsou velké ? 46,5 bez korunky
Matthew Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Odesláno 2. června 2011 krása, gratuluju líbí se mi že se tu Zenith začíná rozmáhat ve velkym
bandicoot Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Odesláno 2. června 2011 ... Jak jsou velké ? Je lehčí se zeptat než půl minuty hledat? Tak proč tě vůbec zajímají hodinky, na čas se můžeš přece taky zeptat...
bandicoot Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Odesláno 2. června 2011 líbí se mi že se tu Zenith začíná rozmáhat ve velkym No, ten peak jsi kapánek prošvihnul. "začíná" v týhle době není úplně to pravý slovo.
tombed Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Odesláno 2. června 2011 No, ten peak jsi kapánek prošvihnul. "začíná" v týhle době není úplně to pravý slovo. někomu to vyrcholení trvá prostě dýl Bandi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se