Filipes Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2011 Snowe, myslím že nikdo neví přesně, ale chtějí blokovat hlavní tahy tzn. jižní spojka bych tipnul bude stát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2011 Na Idnesu odhadoval nějaký odborník na dopravu: jižní spojka, plzeňská, patočkova, pražský okruh, magistrála Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2011 To mám radost, to abych vyjel ve tři ráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2011 Spíš už v neděli kolem půlnoci. Blokáda má být od 3 ráno . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2011 Osobně doufám, že se to neuskuteční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2011 Spíš už v neděli kolem půlnoci. Blokáda má být od 3 ráno . Kurva, to je bezva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2011 Leda zkusit převozovou sanitku, sanitky ta rudá svoloč prý bude pouštět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2011 snad to nebude tak horký, já jedu v Po ráno podobnou trasu - zkus jet Radonice - Satalice - Kyje - Hrdlořezy - Skalka - Záběhlice - Krč - Lhotka - Bráník - Smíchov, ale uznávám že pro nepražáka to může bejt problém trefit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2011 Se skřípěním zubů jsem ochoten uznat právo na stávku (byť je dle mého značně volné) ale aby sem jeli nějaký z.a.s.r.a.ný horníci a blokovali silnice??? Jen mně mrzí, že dneska nebude mít nikdo odvah poslat na ně četnictvo se šavlemi, nebo alespoň obušky a plastovými projektyly... Barikádování silnic patří do květnového povstání 1945 a nebo srpen 1968... Jsou stovky lidí jako třeba já co chodí např. jen navštěvovat své těžce nemocné, pro které je taková návštěva obrovsky významná... a ty mají udělat co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2011 (upraveno) Tak to asi v pondělí nebude http://www.novinky.cz/domaci/235943-soud-odborum-zakazal-pondelni-stavku.html Edit: odkaz Upraveno 11. června 2011 uživatelem baza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2011 Pokud budou blokovat běžnou dopravu, tak jsou to obyčejní teroristi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2011 Teroristi? Myslíš, že odboráři stojí i za těma náložema v IKEA? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2011 Se skřípěním zubů jsem ochoten uznat právo na stávku (byť je dle mého značně volné) ale aby sem jeli nějaký z.a.s.r.a.ný horníci a blokovali silnice??? Právo na stávku právě u nás není značně volné. Listina základních práv a svobod (na kterou se všichni houfně odvolávají bez její znalosti) říká, že "Právo na stávku je zaručeno za podmínek stanovených zákonem". Jediným zákonem, který stávku upravuje je v současnosti zákon o kolektivním vyjednávání, který stávku umožňuje použít jako prostředek pouze v případě sporu o vyjednávání kolektivní smlouvy mezi zaměstnancem a zaměstnavatelem. Stávku proto nelze použít jako nátlakovou akci na vládu. Je tedy zcela zbytečné řešit pondělní akci z pohledu práva na stávku, protože se vůbec o stávku nejedná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2011 Se skřípěním zubů jsem ochoten uznat právo na stávku (byť je dle mého značně volné) ale aby sem jeli nějaký z.a.s.r.a.ný horníci a blokovali silnice??? Jen mně mrzí, že dneska nebude mít nikdo odvah poslat na ně četnictvo se šavlemi, nebo alespoň obušky a plastovými projektyly... Barikádování silnic patří do květnového povstání 1945 a nebo srpen 1968... Jsou stovky lidí jako třeba já co chodí např. jen navštěvovat své těžce nemocné, pro které je taková návštěva obrovsky významná... a ty mají udělat co? No a ty nemáš koňa a šavlu, abys mohl vyrazit na cestu a cestu si udělat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2011 No a ty nemáš koňa a šavlu, abys mohl vyrazit na cestu a cestu si udělat? Šavli ano, důstojnickou Ale koně nikoliv .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2011 Šavli ano, důstojnickou Ale koně nikoliv .. Aha, no těžká kavaleristická šavle vzor 1860 je trošu vhodnější na vytváření průchodu skrz krvežíznivou lůzu ... Koně můžu půjčit, jestli ho umíš řídit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2011 Díky.. mám jich 200 pod kapotou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2011 Díky.. mám jich 200 pod kapotou Nojo, ale z okýnka auta se šavle používá hůř než ze hřbetu koně teda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 Aha, no těžká kavaleristická šavle vzor 1860 je trošu vhodnější na vytváření průchodu skrz krvežíznivou lůzu ... Koně můžu půjčit, jestli ho umíš řídit Vzor 1860 je dle mého příliš lehká, mám tady filmový "originál" EXCALIBVR" a řekl bych že by byl vhodnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 Běžte se bodnout se šavlí kašpaři . Když už tak už. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se