Návštěvník Snow Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 (upraveno) Hlasím, že jsem přežil pondělní operaci . Děkuji klukům, kteří se za mnou zastavili v nemocnici. Jmenovitě JDenverovi, Bandicootovi, Longovi, členovi, jehož nick mi vypadl a mechanovi, který mi ochotně přivezl ukázat nádherné hodinky, které mi laskavě zapůjčil z prodejny chronoshopu Z. . Musím také poděkovat Kubsonovi, který to umožnil. Upraveno 9. prosince 2011 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Rád jsem tě viděl Snowe. A doufám, že se příště uvidíme v lepším prostředí a ty budeš mít na ruce nějaký prďácký chrona. Ten další v partě návštěvníků byl honza manta. A jaký byl dojem z hodinek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Uf, jsem rád, že to dobře dopadlo. V neděli na cestě domů jsem měl takový divný pocit, naštěstí zbytečný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Rád jsem tě viděl Snowe. A doufám, že se příště uvidíme v lepším prostředí a ty budeš mít na ruce nějaký prďácký chrona. Ten další v partě návštěvníků byl honza manta. A jaký byl dojem z hodinek? Udělal si mi velkou radost, že si přijel , díky moc.. Honzovi Mantovi se velmi omlouvám. Hodinky jsou krásné, ale příliš společenské, ke mně by se asi nehodily. Vím však, že zůstanu u stejného průměru. Jak jsem psal, včera mě navštívil mechano a přivedl mě na moc zajímavou myšlenku. Tak uvidíme. Teď budu sledovat ebay. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Uf, jsem rád, že to dobře dopadlo. V neděli na cestě domů jsem měl takový divný pocit, naštěstí zbytečný Mrzí mě, že jsem Tě zapomněl jmenovat. Sakra, ještě, že jsem Ti nečetl myšlenky, to by mě ranila mrtvice . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Hlavně, že jsi v poho doma. Konečně se můžeš nažrat, alespoň nějak ( všechno je lepší, než kafe a suchary ). Tož směle do toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Honzovi Mantovi se velmi omlouvám. Prosímtě za co? Lepší už to nebude, já si taky pytel pamatuju. Hlavně, že tě ta návštěva rozptýlila dvakrát - podruhé, když jsi si lámal hlavu jak že se to vlastně ten novej pitomec sakra jmenuje? Doufám, že teď už nemusíš na čouda pod schody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 To je super, to uz by si mozna zaslouzilo i nejake ty Wittnauery? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 To Snow: Fajn, že si už v pohode a nestrácaš chuť na hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Snowe, jsem rád, že operace proběhla dobře a moc mě mrzí, že jsem tě nemohl (kvůli práci) také navštívit a konečně poznat osobně. Doufám, že ti Jarda vyřídil alespoň můj pozdrav. Drž se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Mrzí mě, že jsem Tě zapomněl jmenovat. Sakra, ještě, že jsem Ti nečetl myšlenky, to by mě ranila mrtvice . V pohodě Já být na Tvém místě, tak zapomenu i svoje jméno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2012 Když jsme taková velká rodina, svěřím se se situací, která byla velmi, velmi vážná a která mě potkala před čtrnácti dny. Po operaci, která byla 5.12.2011 mám neustálé problémy a proto jsem byl znovu hospitalizován v Motole. Při sonografii, která byla kvůli jinému účelu mi zjistili nádor na slinivce břišní. Myslel jsem, že se mi zhroutil svět. Vím jaké jsou konce, známe případ Steva Jobse nebo Patricka Swayze.Byl jsem poučen, že má slinivka tři části, hlavu, tělo a ocas. Když je nádor v hlavě, je konec, když v ocase, dá se ještě snad něco dělat. Měl jsem ho pochopitelně v hlavě. Lékařka, která mi sono dělala však řekla, že si není 100% jistá, že mě pro své čisté svědomí pošle na CT, které situaci přesně rozklíčuje. Tohle se stalo hned první den ve středu. Kvůli tomu, kvůli čemu jsem byl původně hospitalizován mě připojili na 60 hodin nepřetržitě na infuze. V pátek mě propustili a já s černými myšlenkami odjel domů, CT mi měli udělat až po víkendu. Doma panovala těžká atmosféra, manželka byla strašně nešťastná, pochopitelně si našla na internetu vše co se o rakovině píše a tak byla také spravená víc než dobře. Maminka byla na mrtvici, tatínek nesl situaci statečně. Přibylo mi pár bílých vlasů, probděl jsem několik nocí a vyhulil spoustu cigaret. V přístím týdnu jsem se vrátil do nemocnice a čekal na CT. Když jsem ležel v prstenci tomografu, modlil jsem se, aby vše dobře dopadlo, ještě se mi nechtělo umřít. Měl jsem kliku, CT nádor vyvrátilo a tak se jede dál . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2012 To je dobře, bojovníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2012 Je dobře jednou za čas připomenout, co je opravdu důležitý. Protože běžně to může znít jako klišé... Blahopřeju Ti a drž se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2012 drz sa! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2012 No Snowe, to jsou špatné zprávy, ale aspoň s dobrým koncem a to je moc fajn.Drž se chlape! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2012 To si pak clovek uvedomi, jak jsou ty prkotiny, kvuli kterym tady neustale probihaji ruzne hadky, malicherne a nedulezite. Drz se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2012 Udělal jsi mi radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2012 Nakonec Dobrá zpráva. Blahopřeju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2012 Chlapi díky . Asi si nedokážete představit tu situaci, když vám řeknou, že máte nádor tam, kde je konec a pak, že je vše v pořádku, to je vysvobození. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se