Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tyhle krásky byly představené na letošním SIHH v Ženevě. Byl vyrobené v limitované sérii 150 ks k výročí 150.let od sjednocení Itálie. Ref. 3233-09.

Zdroj http://www.iwc.com/forum/de/discussion/29263/?page=2

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník Tada
Odesláno

Mě přijdou hrozně velký, kor když jsem viděl tu původní verzi...

Návštěvník Tada
Odesláno

Po dlouhé době něco od IWC, co se mi vyloženě nelíbí. To radši nějaké opravdu vintage.

Který jsou beztak bezvadný uložení peněz, páč starejch inženýrů je jak šafránu.

Odesláno

Možná bych si také vybral radši černé, nevím, na živo jsem je neviděl, ale pro spestření nabídky dobrý. A nemůžu si pomoct, mě se líbí. :smile_anim:

Odesláno

Tohle se mi od IWC jeví-jak mám tuhle značku rád- spíše jako šlápnutí do měkkého.

Odesláno

Dyk je to jak nějaký Alba za sto dolarů? Jak jsou IWC obecně germánsky usedlý, tak tohle je mantinel, níž už to snad ani nejde.

germánsky usedlý :sad01_anim: spíše švýcarsky odměření :smile_anim:

Návštěvník dlubix
Odesláno

když vintage, tak vintage.... a patřičný věk k tomu. tohle mě nebere.

Odesláno (upraveno)

ten chlap ma na rukave od kosele flak od kavy...

nebude to slina ??

tak, mně rozhodně nepřijdou ošklivý, pravda nepříliš italský, ale kdyby to IWC udělalo 28.10.2018 s modrým ciferníkem s mapou ČSR, tak je beru, ne ? Ale radši ať to zmákne prim, s jejich 98.1 alspoň bude datumka tam, kam patří :D

Upraveno uživatelem cigi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...