Přejít na obsah

prosba o radu

rastikbart

Doporučené příspěvky

Nejlepší bude, když je nebudeš natahovat,v tom případě ti 2x denně ukáží přesný čas na milisekundu-a to nedokáže ani originál

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne aby ses nechal napálit rastíku, já jednou udělal to samý a Nigh mi sice originály poslal, ale měly zkrácenou záruku na rok a na řemínku byly trochu vidět stopy po nošení..

Ja by som to bral. Tie znamky nosenia by ani tak nevadili :-D
Odkaz ke komentáři

Ahoj Rastikbart, já jsem ředitel zastoupení Tag Heuer pro Českou Republiku a Slovensko.

Pošli mi ty tvoje repliky a já ti pošlu zdarma originály.

Věřím, že někdy v budoucnu se to firmě Tag Heuer vrátí a ty se staneš našim pravidelným zákazníkem.

Tak teda ja by som poprosil jedny TAG Monaco, nie chrono. Davam tu miestoprisayne cestne prehlasenie, ze cela moja rodina bude az do 25teho kolena bude nosit iba hodinky zn. TAG HEUER.

Heslo: S TAG HEUER na vecne casy a nikdy inak.

Upraveno uživatelem Roman-ZA
Odkaz ke komentáři

Tak teda ja by som poprosil jedny TAG Monaco, nie chrono. Davam tu miestoprisazne cestne prehlasenie, ze cela moja rodina bude az do 25teho kolena bude nosit iba hodinky zn. TAG HEUER.

Heslo: S TAGovym HEUERom na vecne casy a nikdy inak.

Odkaz ke komentáři

Zdravim, kupil som repliky Tag Heure z turecka no maju malu chybycku, minuta ma iba 52 sekund Posted ImagePosted Image. chcem sa opytat je mozne ich opravit aby isli normalne. vdaka

Prosimvás, lidi, já tomu nerozumim - to má jako hodinky co mají na ciferníku jen 52 minutových čárek nebo co ? A to má pak dvanáctku na 52 minutě nebo je tam mezera ? :D Nebo jako každá hodina trvá jen 52 minut takže za den je o tři hodiny v plusu ? Fakt to nechápu, já jsem původně myslel, že si dělá srandu. Každopádně to musí být úžasný časostroj a snad by to zasloužilo i památeční fotografii :eek:
Odkaz ke komentáři

Panebože to je chudák. Já ná hojery taky nemám a je mi to šumák, raději pošetřím a zamakám a koupím si originály hodinek, které se mi líbí. Před půl rokem jsem si třeba koupil Orienty - dodnes jsem při pohledu na ně štastný a nelituji ani koruny ikdyž to pro mě byla také vysoká částka (student samoživitel :-D).

Odkaz ke komentáři

Prosimvás, lidi, já tomu nerozumim - to má jako hodinky co mají na ciferníku jen 52 minutových čárek nebo co ? A to má pak dvanáctku na 52 minutě nebo je tam mezera ? :D Nebo jako každá hodina trvá jen 52 minut takže za den je o tři hodiny v plusu ? Fakt to nechápu, já jsem původně myslel, že si dělá srandu. Každopádně to musí být úžasný časostroj a snad by to zasloužilo i památeční fotografii :eek:

TH změří tisícinu, má první strojek bez vlásku, používá převody řemeny, ale hodinky s 52 sekundami vyrobili až číňani, konečně bude mít den více hodin!!! A o to tu jde! :D

Jinak ROFL k příspěvku od Micey :D :D :D

Odkaz ke komentáři

slusne som sa opytal, cakal som slusnu odpoved , no tu sa jej asi nedockam

pojebte sa kokoti s nickmi jktibet, Pavlos a dajte si facky sami

dal jsem si facku a šel sa odjebať... :whistle:
Odkaz ke komentáři

TH změří tisícinu, má první strojek bez vlásku, používá převody řemeny, ale hodinky s 52 sekundami vyrobili až číňani, konečně bude mít den více hodin!!! A o to tu jde! :D

To je ukradený patent. Hovořil jsem o tom již před válkou s okresním hejtmanem (tedy pardon Codym a Bobem).
Odkaz ke komentáři

To je ukradený patent. Hovořil jsem o tom již před válkou s okresním hejtmanem (tedy pardon Codym a Bobem).

"spektakulární" vlákno :D příjemně jsem se pobavil, určitě mě to výhledově motivovalo k pokusu o vytvoření referátu na téma značky JLC a jejich slavných modelech ;)

Jen se zase potvrdilo, že Číňané vždy kopírují s chybami, zde místo 62 vteřin zvolili 52, možná se pokoušeli o nějakou zajímavou komplikaci. :)

Upraveno uživatelem Rodkopf
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...