eskimak Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 Kedze Petrovi sa tu v jednom vlakne dost nalozilo, citil som potrebu vytvorit vlakno nove v ktorom bude zrejme ze ide o pozitivnu skusenost.Takze: od Petra som kupoval, dohoda bez problemov (aj ked z mojej strany bolo casovanie dost komplikovane, priznavam ), ochota, proste vsetko OK ako ma byt.Len ma mrzi ze som nemal viac casu pokecat o hodinkach, mal som pred sebou este dlhu cestu. Tymto Petrovi dakujem!
Bond1962 Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2011 I já mám velmi dobrou zkušenost s Petrem. Jednání bylo rychlé a vstřícné ač jsme se nikdy neviděli.
Quido Morava Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2012 Ač šlo o maličkost, tak mohu jen podpsat, co píše Bond1962.Sokojenost, dobrá komunikace, informovanost. Díky
Miroslav 2 Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2012 Aj ja mám s Petrom veľmi dobrú skúsenosť. Fajn komunikácia, platba a zaslanie hodiniek bez problémov. Za mňa veľmi kladné hodnotenie.
kacer001 Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 také podám dobrou referenci na Petra jako prodávajícího, výborná a rychlá dohoda i komunikace. Díky
Návštěvník cecil Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Odesláno 5. února 2012 Já se rovněž musím potvrdit velmi solidní jednání Petra, velice slušný a solidní chlapík.Kus chlapa!Děkuji za kávu obchod a příjemné povídání.
sect Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Odesláno 12. března 2012 Petrovi jsem prodával hodinky a všechno proběhlo perfektně. Byl ochotný i přijet, když jsem nestíhal dorazit na vzdálenější místo. Takže za mně bezproblémový a pohodový obchod.
Cyril Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Odesláno 12. března 2012 Prodával jsem Petrovi Béčka a naprosto bezproblémový obchod. Tedy za mě ok.
African Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Odesláno 12. března 2012 Měl jsem s Péťou už také tu čest udělat jeden obchod, vše proběhlo na jedničku, takže také chválím
Juraj11 Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2012 Tento chronouš mě totálně rozsekal .s takovou ochotou jsem se tu ještě nesetkal-perfektní domluva,vstřícnost,no prostě super obchodní jednání.Za mě na jedničku
kdojinej Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Odesláno 30. května 2012 Měnili jsme s Petrem hodinky, neznáme se osobně, ale 100% důvěra, balík jsem měl hned druhý den, komunikace a celkové jednání na úrovni. Děkuji Petře.
Juraj11 Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2012 s Petrem jako vždy na jedničku-těším se na další spolupráci
zekon7302 Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Odesláno 1. září 2012 Musím taky pochválit obchod s Petrem,pozbroblémová a rychlá domluva,supr obchod,spokojenost maximální. Za mně
pikec Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Odesláno 18. září 2012 V pátek domluveno a poslány penízky dnes v úterý hodinky doma. Tímto velká spokojenost a budu se těšit na další obchod. Díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se