Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kedze Petrovi sa tu v jednom vlakne dost nalozilo, citil som potrebu vytvorit vlakno nove v ktorom bude zrejme ze ide o pozitivnu skusenost.

Takze: od Petra som kupoval, dohoda bez problemov (aj ked z mojej strany bolo casovanie dost komplikovane, priznavam :)), ochota, proste vsetko OK ako ma byt.

Len ma mrzi ze som nemal viac casu pokecat o hodinkach, mal som pred sebou este dlhu cestu.

Tymto Petrovi dakujem!

• po měsících...
  • po měsících...
  • po 2 týdnech...
Návštěvník cecil
Odesláno

Já se rovněž musím potvrdit velmi solidní jednání Petra, velice slušný a solidní chlapík.Kus chlapa!Děkuji za kávu obchod a příjemné povídání.

• po měsíci...
Odesláno

Petrovi jsem prodával hodinky a všechno proběhlo perfektně. Byl ochotný i přijet, když jsem nestíhal dorazit na vzdálenější místo. Takže za mně bezproblémový a pohodový obchod.

• po měsíci...
Odesláno

Tento chronouš mě totálně rozsekal :smile_anim: .s takovou ochotou jsem se tu ještě nesetkal-perfektní domluva,vstřícnost,no prostě super obchodní jednání.Za mě na jedničku :thumbsup_anim:

• po měsíci...
Odesláno

Měnili jsme s Petrem hodinky, neznáme se osobně, ale 100% důvěra, balík jsem měl hned druhý den, komunikace a celkové jednání na úrovni. Děkuji Petře.

• po měsících...
  • po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

V pátek domluveno a poslány penízky dnes v úterý hodinky doma. Tímto velká spokojenost a budu se těšit na další obchod. Díky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...