Milis Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 Jojo, kazdej si chce cucnout z veminka.
spiderer Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 Hnusnej noname kaucuk za 220 USD - to je fer nabidka, jen tak dal
tombed Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 nezačneme odlévat kotvičky, ať taky něco trhnem?
Baker Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 To sileny napojeni spony na gumu uz jsem nekde videl a bylo to levnejsi reseni.
Návštěvník admira Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 To sileny napojeni spony na gumu uz jsem nekde videl a bylo to levnejsi reseni. ale nebylo to "Made in Switzerland"...
Baker Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 No jo vlastne, zas to bylo "Hand Made"
kejklik Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 Nevíte o debilovi, který si náhodou objednal?
skalis Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 Jestli to ma "curved ends" - zakriveny konce navazujici na pouzdro, tak by to nemuselo bejt spatny, jenze 220 USD za to da vazne jen trouba, zvlast, kdyz rolady patrej na zelezo. A webovou prezentaci to ma, jak kdyby to byly cely hodinky a ne jen kus gumy, kam se hrabe web Eltonu vstupujiciho na emericky trh .
jankoxxx Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 (upraveno) tak mne sa to nahodou paci. biela guma na GMT Master sedi perfektne... kecy typu "rolady patria na kov" maju u mna rovnaku hodnotu ako "zeny patria za sporak" edit: ale preco sa to vola Rubber B?? Upraveno 31. května 2011 uživatelem jankoxxx
Baker Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 edit: ale preco sa to vola Rubber B?? Puvodne to melo byt pro Breitling, ale cinan popletl formu. Logo uz bylo registrovany
tombed Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 tak mne sa to nahodou paci. biela guma na GMT Master sedi perfektne... kecy typu "rolady patria na kov" maju u mna rovnaku hodnotu ako "zeny patria za sporak" nedělej mi v tom bordel... a kam teda patří??? :D
Milis Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 nedělej mi v tom bordel... a kam teda patří??? :D Za rozhazovak.
tombed Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 Za rozhazovak. trvalo mi to jak cyp, ale přišel jsem na tvůj rébus, dostal jsem ježka z klece
skalis Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 tak mne sa to nahodou paci. biela guma na GMT Master sedi perfektne... kecy typu "rolady patria na kov" maju u mna rovnaku hodnotu ako "zeny patria za sporak" Za tvrzenim o kovu si stojim . Ale jako doplnek se mi ta guma taky libi. Jen se mi zda dost draha, protoze bych ji na tech hodinkach rozhodne nenosil vetsinu casu, spis jen obcas na zpestreni.
jankoxxx Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 nedělej mi v tom bordel... a kam teda patří??? :D same nevedia, ako zacala ta emancipacia tak sa stale hladaju.. trvalo mi to jak cyp, ale přišel jsem na tvůj rébus, dostal jsem ježka z klece mne to stale trva, vysvetlite mi to niekto Za tvrzenim o kovu si stojim . Ale jako doplnek se mi ta guma taky libi. Jen se mi zda dost draha, protoze bych ji na tech hodinkach rozhodne nenosil vetsinu casu, spis jen obcas na zpestreni. ja som na kov neni zatazeny vobec.. drahe to samozrejme je, ale ved na tej stranke je presne vidiet na koho je zamerany marketing. sa divim, ze tam este nenahnali Backhama..
tombed Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 mne to stale trva, vysvetlite mi to niekto sporák = spoří rozhazovák = rozhazuje
jankoxxx Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 sporák = spoří rozhazovák = rozhazuje vole
Street Glide Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Odesláno 10. června 2011 Jasně,bylo to "My Czech Hand Made" :-))))......vidím,že Vás ta guma nebo kaučuk na "Roládách" stále dráždí. Připravuji pro Vás opět novinku k diskusi. Tentokrát to nebude na zeleném kaučuku,ale na "zaprané gumě vod spoďárů",spona bude pravděpodobně podvazková :-))))))))) Doufám že budete hojná účast ve vlákně. Zdraví David No jo vlastne, zas to bylo "Hand Made"
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se