Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 103
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak jsem jim to přes svůj účet celé odeslal včetně všech podnětů od shore a Mirek. Uvidíme jak se k tomu postaví. Moc se mi líbí přístup všech kolegů, kteří se do toho zainteresovali :notworthy:

tak to je super...dík Posted Image včera mi ještě prodejce odepisoval, že si člověk nikdy nemůže bejt jistej, zda nekupuje neoriginální zboží :-D nebo tak něco v tom smyslu. To mě tak rozesmálo, že jsem omylem ten mejl smazal dřív, než jsem ho sem postnul Posted Image

Odesláno

Tak jsem jim to přes svůj účet celé odeslal včetně všech podnětů od shore a Mirek. Uvidíme jak se k tomu postaví. Moc se mi líbí přístup všech kolegů, kteří se do toho zainteresovali :notworthy:

Dobře ty!

to admira:

Ozval se někdo z oficiálního zastoupení?

Odesláno

Palec nahoru pitrs!..Jinak oba filutové(pokud to teda není jeden) jsou z Modřic, to je ta část Brna, která dělá, že už Brno není, takže bacha na všechny obchodníčky z téhle "dědiny", ať už na aukru, sbazaru a dalších a nejen při koupi hodinek ale i ostatního, vypadá to na širší pole působnosti a jestliže někomu výš psal, že bude mít brzy na prodej ještě Rada, Omegy atd., máme se na co těšit!

Návštěvník admira
Odesláno

to admira:

Ozval se někdo z oficiálního zastoupení?

Jeste ne

Návštěvník pitrs182
Odesláno

Tak tu mám odpověď z aukra:

Dobrý den,

děkujeme za Váš email s upozorněním na uvedenou aukci, kterou prověříme, zda je vystavena v souladu s našimi Obchodními podmínkami.

Navyšování kupní ceny přihazováním do vlastních aukcí vzájemně spojitých účtů je dle článku 2.2.11 našich Obchodních podmínek zakázáno.

Účty těchto uživatelů, jejich možnou spojitost a jednání v rozporu s našimi pravidly prověříme. Pokud bude zjištěno porušení našich pravidel, budou uživatelé na tuto skutečnost upozorněni.

Vašeho upozornění si vážíme.

S přáním pěkného dne a pozdravem

--

Lenka Dynková

Zákaznický servis

Aukro s. r. o.

nám. T. G. Masaryka 1280, Zlín

Odesláno

Zaujala ma táto diskusia z dôvodu, že takéto hodinky vlastním. Presnejšie "podobné" rovnakého typu. Zaujímavé na tom je, že predávajúci sa nesnaží predať vierohodnejšie fejky, ale tie céčkové. Ani by som sa neprekvapil, keby boli na baterku.

A k tomu Aukru - nebuďte optimisti, tam sa chránia predajcovia, nie kupujúci. Lebo z nich majú zisky.

Mňa pred rokmi oyebal predajca PC o 9000 Kč. Keď mi už dva mesiace po zaplatení neposielal PC (100 výhovoriek), dal som jeho konto zablokovať. Po dvoch týždňoch mal zasa odblokované a vystavil množstvo PC za babku. Napísal som 3 maily tímu Aukro s upozornením, že predajca neplní podmienky obchodu a že budú ďalšie problémy s novými kupujúcimi. Odpísali mi, že im sľúbil že do týždňa mi PC pošle. Nakoniec sa to skončilo na súde, nazbieralo sa 45 poškodených (asi 30 aj z viny Aukra), odsúdili ho na rok, ale do dnes nemám jeho PC ani peniaze... Toľko k tímu Aukra...

Odesláno

tak ich chalan pojde predat na najblizsiu diskoteku aspon za par stoviek. pripadne mi ich budu buduci tyzden na hlavnej stanici v BA ponukat spolu s hugo boss parfemom ako akciu 2v1..

Odesláno

Chlapí tak mám nyní pocit, že jsmesnad někoho ušetřřil od toho VELKÉHO BOLENÍ HLAVY jak jsme psal.

Pán je na velikou facku, ale vzhledem k tomu co vše u nás vychánkům projde něvěřím, že se budevůbec něco dít a Aukro se mu jistě ještě omluví !!!

Návštěvník pitrs182
Odesláno

Jsem rád, že jsme to udělali. Já osobně v tom smysl rozhodně vidím. Je to samozřejmě boj s větrnými mlýny, ale jak psal long, někoho jsme ušetřili od bolení hlavy:-)

Odesláno

Paráda, tohle se povedlo. Akorát stejně to udá přez sbazar atd....stačí se podívat kolik tam je fake inzerátu třeba na iPady kdy to prodejce "zašle po zaplacení" ze zahraničí...... Prostě stupidita našeho národa nezná v tomhle ohledu meze. Nedávno se podobné hojery prodaly za 26 000- taky fake. Je to smutné, ale dotyčný na to ani třeba nikdy nepříjde (pokud je nebude moc nosit a nerozsypou se).

Odesláno

tak dobře, že se zasáhlo...je to sice jak házení hrachu na zeď, ale lepší než nic. Jak bylo výše psáno, aspoň jednomu kupujícímu se tím dopřálo lehké spaní. Namísto vysypaní 30k za šmejd. Kéž by se tohle povedlo vymýtit úplně.....

Odesláno (upraveno)

prave mi volal pan- majitel Preciosi.ch ohladne tych fikov a padelanej faktury so zarucnou kartou..pytal sa na aukciu a ze dokumenty i razitko su falosne a podakoval nam - rozumej CHRONOMAGu, ze sme pre neho spravili tuto malu sluzbu..vraj este niekto z CR poslal rovnaky dotaz na neho, 10minut po mne..priznajte sa, kto to bol :)..inak pocitovo to bolo hodne prijemne a dakujem tymto vsetkym zainteresovanym..potrebujeme viac takychto akcii.. :notworthy:

Upraveno uživatelem shore

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...