Návštěvník Tomáš Drahoňovský Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 Na to, az bude za ctrnact dni, a prede mnou budou konecne tri dny volna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bullitt Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 na to, ako mi v piatok vytiahnu krv z kolena a konecne budem snad moct normalne existovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 Na premiéru filmu "Okresní přebor" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 Na premiéru filmu "Okresní přebor" ...já taky, v pondělí jdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 Na premiéru filmu "Okresní přebor" Jdes dnes vecer? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 na toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 (upraveno) na toto Na ten "plesňový koláčik", alebo tú zálievku? To naľavo je nejaký gruziňák, nie? Upraveno 28. března 2012 uživatelem railmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 shabo.ua http://shabo.ua/en/products/cognac-brandy/ukrainian-cognac-shabo na ukrajine miestne "kábéeš-ko" ale tesil som sa na oboje. vina uz padli, odovzdal som kluce od vozidla a pokracujeme v krasojazde. dnes mam narodeniny - doslova, narodil som tiez v stredu, o pol siedmej vecer.. tak este 2min Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 (upraveno) shabo.ua http://shabo.ua/en/p...an-cognac-shabo na ukrajine miestne "kábéeš-ko" ale tesil som sa na oboje. vina uz padli, odovzdal som kluce od vozidla a pokracujeme v krasojazde. dnes mam narodeniny - doslova, narodil som tiez v stredu, o pol siedmej vecer.. tak este 2min Mám hodinové zpoždění Tak všechno nejlepší Upraveno 28. března 2012 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 Vdaka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 (upraveno) dnes mam narodeniny - doslova, narodil som tiez v stredu, o pol siedmej vecer.. tak este 2min vse nej k tvym 22. narozeninam. uz by ses moh ale prestat chovat jak pubertak Upraveno 28. března 2012 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 :-):-):-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 Všetko najlepšie! Osláv a dostatočne zajedaj, či zapíjaj, aby neuškodilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 Dakujem! No chlebom ja vnutornosti trapit veru nebudem, hehe. have no fear,I am professional russian :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 Russian? Ešte že je tma, inak by sa ti mohlo rýchlo stmievať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 na toto Chybí ti tam pivo. Ale i tak ti zejtra nebude úplně ejchuchu. Každopádně všechno nejlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 Dakujem. chlastat, to predsa nie je ziadna slast. kref pot a slzy, roky driny a odriekania a vysledok sa dostavi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 na to, ako mi v piatok vytiahnu krv z kolena a konecne budem snad moct normalne existovat poznam ten pocit... drzim palec chlape! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2012 Jdes dnes vecer? Jojo byl jsem dnes. A moc se mi líbilo, prostě správnej českej humor. Fakt jsem nadšenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palko75 Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2012 Až už budu z cest doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se