Tommy22 Odesláno 6. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2011 Dobrý deň Našiel som tieto hodinky u jednej osoby za dobrú cenu. Poradíte mi či ide o originály alebo fake ? Možno sa niekomu bude zdať vtipné že riešim, či hodinky s cenou okolo 6500 kč sú fake alebo nie, ale chcel by som si byť istý Štve ma hlavne tá krabička. U týchto je červená, pritom všade na internete vidím takú valcovitú čiernu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yvaine Odesláno 6. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2011 Hodinky jsou ok, krabičku bych neřešil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 6. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2011 Jéžišmarjá, proč tak velké fotky. To neumí nikdo z nováčků číst, že fotky mají být velikosti 800x600? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 6. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2011 Krabička rozhodně není to důležité- 70% prodejců na eBayi prodávají tyto hodinky i bez krabičky, já konkrétně mám tuto krabičku akorát v bílém provedení a hodinky jsou naprosto v pohodě....jinak podle fotek vypadají hodinky OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2011 Ja mam tenhle model v hnědý a taky k nim byla červená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klaucz Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2011 Dobrý deň Našiel som tieto hodinky u jednej osoby za dobrú cenu. Poradíte mi či ide o originály alebo fake ? Možno sa niekomu bude zdať vtipné že riešim, či hodinky s cenou okolo 6500 kč sú fake alebo nie, ale chcel by som si byť istý Štve ma hlavne tá krabička. U týchto je červená, pritom všade na internete vidím takú valcovitú čiernu. Hodinky jsou v pohodě. Krabička origo není, ale to je u některých prodejců běžné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlin_CZ Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2011 kupoval jsem ty samé jen na gumovém řemínku a krabička byla úplně stejná - byl to dovoz ze zahraničí, tak možná proto ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
legacy Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 Kupoval jsem již čtvery citizeny a každý model měl úplně jinou krabičku,třeba je to firemní strategie,že pro každý trh a třeba i ročník mění obaly,jinak dokumentace,krabice i hodinky mi přijdou citizenovské,tedy original. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 Taky jsem měl Citizeny (Orcy) v takové krabičce. To bych asi neřešil a z fotek se mi zdají ok. Ještě prubni lumi, ale myslím že jsou OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se