Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ahoj

úprimne ti poviem, že tu so záhadou Armani origo či fake, nepochodíš. Cez vyhľadávanie si určite nájdeš referencie aké tu táto "značka" má. Armani má cveng, ano, ale hodinky... no, skôr než sa k tomu dostaneme, skús si odpovedať: Čo o hodinkách Armani viem? Kde a kto ich vlastne vyrába? Kde sú testované...a sú?

Prepáč, viac neporadím, sám som nedokázal odpovedať na otázky. Ber to ako prípravu, že ťa skôr budeme od toho odradzovať. ;)

Odesláno (upraveno)

Při otázce, proč tak nízká cena jsem dostal odpověd:

"Dobrý den,je to jednocuché,jsem napojen přímo na výrobce,který hodinky dodává,chci tím říct,že hodinky nejdou přes žádný distribuční řetezec,jestli mi rozumíte"

což mi přijde jako nesmysl

Upraveno uživatelem dinhea
Odesláno

Při otázce, proč tak nízká cena jsem dostal odpověd:

"Dobrý den,je to jednocuché,jsem napojen přímo na výrobce,který hodinky dodává,chci tím říct,že hodinky nejdou přes žádný distribuční řetezec,jestli mi rozumíte"

což mi přijde jako nesmysl

Na podobném principu funguje firma Amway takze nesmysl by to nemusel byt,... Jinak podle obrazků vypadaj snad lip jak original=D

Odesláno (upraveno)

dinhea: Evidentne si ešte chronofórom nepoškvrnený :D Diléma je jednoduchá - pozri kolekciu Junghans, alebo Pulsar možno Lotus (brand značky známejších, ktoré už čo to majú v hodinárstve za sebou)...Možno ťa tam zaujme nejaký model.

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno

věší lidem bulíky na nos...objednává to z e-shopu z USA či z ebaye za levno a tady na tom rejžuje na lidech, který nemaj paypal...žádnou vědu a lá na přímé napojení na fabriku bych v tom nehledal imho

Návštěvník Tada
Odesláno

ono je to jedno, originál i fejk se vyrábí ve stejné fabrice v číně :D

Odesláno

to je fakt, takže jediný určující znak padělku je ten, že je levnější :)

Odesláno

Já si myslím, že ta fabrika vyrábí přes den tyhle sračky do ofiko distribuce a v noci ta samá parta vyrabí ty samý sračky pro černej trh.

Takže se origo od fejku nedá rozeznat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...