Dr.Watson Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 ... formulace bývá asi takováto "práce pro alianční partnery ČP, s.p.". Je to prakticky v každé smlouvě i požadavcích na obsazení volného místa. Jsem v očekávání jak to dopadne. A držím palce.
Karlos Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 Například operátoři na infolinkách mobilních operátorů nejen že mají jako součást platu určitý povinný počet navíc prodaných služeb, ale mají i plán osobního rozvoje ve svém volném čase! Ale u poštovních doručovatelek je něco takového dost komický požadavek. Ještě že popeláři nenabízejí nové, ekologické popelnice
vraby Odesláno 17. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2011 Mejlová korespondence s poštou zatím na nule.Včera přišla manželka s další perličkou z práce.Byla vybrána na to, že jeden pracovní den s ní bude redaktor krajského deníku.Udělá rozhovor,nějaké foto a pak by měl vyjít článek v novinách.Předem byla,ale upozorněna p.vedoucí že než něco vyjde půjde to přes ní.Samozřejmě mě ihned napadlo poštu před redaktorem pořádně osolit,ale to si manželka rovnou může výpověď napsat sama.Víme jak to bylo nedávno s doručovatelkou která v TV poukázala na to jak pracují a tahají se s několika kg.těžkými vozíky.
Patrik Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Odesláno 17. června 2011 Jestli už to podepsala, tak je pozdě cokoliv řešit. Jestli ne, tak se sice může rozhodnout nepodepsat, ovšem to jí sankce budou nejspíš hrozit rovněž, takže stejně nemá na výběr.Osobně mi tohle fakt vadí, po pošťácích se chce aby byli "odborníci" na životní pojištění, penzijní pojištění, stavební spoření, prodávali telefonní karty, dobíjecí kupony, přijímali sázkové tikety a kdesi cosi a výsledkem je, že pořádně neznají nic, ani poštovní služby (má osobní zkušenost z NESTu, když jsem rozesílal balíčky s hodinkami a opravami - každou pobočku jsem si musel "vychovat" několika stížnostmi na info@cpost.cz, než se ráčili si prostudovat poštovní předpisy ohledně balení cenných balíků, protože se mi vždy snažili vnutit obchodní).
Patrik Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Odesláno 17. června 2011 Pokud někdo děláte "finančního poradce" tak víte, jaké provize se v tomto točí.Naštěstí nedělám, ale ty provize znám. Pojišťovna vyplácí cca 2 násobek ročního pojistného (někdy je to i o něco víc). Poradce pracující pro společnosti typu OVB, AWD, Partners, Fincentrum, ZFP a podobné z toho vidí mezi 1/2 a 2/3 (podle toho, kolik mu daná společnost strhne za to, že smí mít na vizitce její jméno). Pošťák dostane pár stokorun.
Dr.Watson Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Odesláno 17. června 2011 .... Včera přišla manželka s další perličkou z práce.Byla vybrána na to, že jeden pracovní den s ní bude redaktor krajského deníku.Udělá rozhovor,nějaké foto a pak by měl vyjít článek v novinách.Předem byla,ale upozorněna p.vedoucí že než něco vyjde půjde to přes ní. Samozřejmě mě ihned napadlo poštu před redaktorem pořádně osolit,ale to si manželka rovnou může výpověď napsat sama.Víme jak to bylo nedávno s doručovatelkou která v TV poukázala na to jak pracují a tahají se s několika kg.těžkými vozíky. Myslím, že regionální redaktor by toho asi stejně moc nepropustil. Jinak, pošta má také ombudsmana. Možná tam. Sice je to spíš pro klienty ale kdo ví. V podnikovém časáku se vytahovala jak bombarďáky z první světové. Co se tam psalo teď, po ukončení přepočtení národa, mne dostalo pod stůl odkud jsem vylezl za šera a plížil se domů kanálem...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se