Přejít na obsah

Nautilus L.E.

Doporučené příspěvky

Volil jsem "D" i z toho důvodu, že bude jednoduší na výrobu.

Radši kvalitní jednoduché indexy. Protože udělat kvalitní ať již římské nebo arabské číslice nebude určitě nic jednoduché. Zamyslete se, jinak to vypadá teď na obrázku, ale jak to pak bude vypadat v reálu.

Výroba ciferníku bude stejně složitá jak s jednoduchými indexy tak s římskými čísly. Nehraje to žádnou roli.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Koukám, že síly ohledně cifru jsou vyrovnané. Pro mne je jeho vzhled (spolu s ručkama) celkem zásadní a uvidíme, jak to dopadne. Kacířská otázka - co kdyby vznikly dvě verze...?

Ono to jen vyrovnané vypadá. Až to Viktor zase "vyčistí", tak žádná remíza nebude.

Odkaz ke komentáři

Hlasování je zkreslené tím, že v hlasování jsou pro variantu D zahrnuti i pánové Duko a Poya, oběma jsem poslal SZ, aby si svůj hlas smazali, takže u varianty D má být místo 12 hlasů hlasů jen 10.

Možná, že je zavádějící záhlaví hlasování, kde je uvedeno: "Hlasování: Hlasovani je verejne, kdo neni na seznamu zajemcu, prosim nehlasujte !", to, že je hlasování označeno za veřejné asi láká některé lidi se vyjádřit. Já bych to záhlaví změnil na: "Hlasování: Hlasováni není veřejné, je určeno pouze pro registrované zájemce, kdo neni na seznamu zájemcu, prosim nehlasujte !".

Třeba by to pomohlo.

Odkaz ke komentáři

Uzaviram druhe kolo hlasovani o indexech. Vyhrala varianta B.

Rucky ...

Co se tyka rucek, v tuto chvili nebudeme resit zda bude cerna hodinova ci minutova rucka. Vzhledem k tomu, ze se budou rucky vyrabet z nerezu a nasledne upravovat PVD technologii na pozadovanou barvu je teoreticky (zduraznuji teoreticky) mozne, ze pri finalni objednavce si kazdy zvoli kombinaci, ktera mu bude nejlepe vyhovovat (dvojrucky, cerna hodinova ci minutova rucka). Podminkou ale samozrejme je vybrat jeden typ rucek. Predkladam ctyri varianty, vzdy ve vsech provedenich. Vitezne dve verze pujdou do druheho hlasovaciho kola (pokud nezvitezi nektera z variant jednoznacne).

Hlasujte do pondeli 18.7.

Nautilus6a.jpg

Nautilus6b.jpg

Nautilus6c.jpg

Nautilus6d.jpg

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...