pikec Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Ohm-Aztec hlasoval, ale není na seznamu. Nechápu co je na tom k nepochopení Hlasování: Prosim, kdo neni na seznamu zajemcu, prosim nehlasujte !!! Prosím smaž svůj hlas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Uvidíme, jak to dopadne. Ale zase je pravda, že spousta potápek má hodinovou ručku hodně potlačenou (ať už barevně či rozměrově), ve srovnání s minutovou. Třeba Doxa to nazývá "dwarf hour hand", čili trpasličí hodinová ručka. U potápek je výrazná minutovka a potlačená hodinovka proto, že se ponor počítá řádově na minuty. Ale my přece neděláme potápky, ale hodinky ve stylu kapitána Nema. A ten je také neměl na potápění, nýbrž s nimi řídil Nautilus... A pro běžnou praxi je asi důležitější na první pohled vidět kolik je zhruba hodin, než kolik hodinky ukazují minut. Takže já jsem pro potlačenou minutovku. Anebo rovnou pro jednoručky pouze s hodinovkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Ohm-Aztec hlasoval, ale není na seznamu. Nechápu co je na tom k nepochopení Hlasování: Prosim, kdo neni na seznamu zajemcu, prosim nehlasujte !!! Prosím smaž svůj hlas. Já jsem mu psal již včera, dnes byl v 8:13 on-line a vybodnul se na to, tak jsem mu psal před chvílí znovu. Je to asi moc náročné na pochopení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Jsem presvedceny, ze pri prihlasovani o skrytou rucku to bude boj mezi "obe viditelne" vs. skryta minutovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Což o to, já bych je skryl klidně obě. Mně stačí, že se mi bude motat ta vrtule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Jo, tak to by se mi taky líbilo. Jak už jsem tu někde psal, stačí, když podle vrtule uvidíme, že Nautilus pluje... . Já mám totiž zato, že oni na Nautilu čas asi moc neřešili. I když kvůli navigaci ho asi potřebovali.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 13. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Melo by se probehle hlasovani respektovat. A hlasujici pri dalsim hlasovani k nemu prihlizet. To mas pravdu, ale v pripadnem hlasovani muze kazdy svou puvodni volbu potvrdit nao hlasovat jinak, po nahozeni rucek je videt ze ta rimska cisla nebudou uplne to prave. Doplnil jsem anketu o moznost vratit se o jeden krok zpet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Don2008 Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Možno by bolo fajn vziať najúspešnejšie návrhy indexov a ručičiek a spraviť návrhy celku. Jednoducho povedané hlasovať za oboje naraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Ke kroku zpět se nevyjadřuji, budu zatím jen přihlížet, co z toho vzejde. Já jsem zatím spokojen s tím, co doposud proběhlo, indexy B a ručky D se mi líbí, jen, jak jsem psal, bych ty ručky D zkusil ještě oblých tvarů, aby lépe pásly k vrtulce. edit: vlastně blbnu, když se mi to líbí, tak ke kroku zpět hlasuji ne. Vždyť je to stylově k tématu Nemo a Nautilus výborné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 To mas pravdu, ale v pripadnem hlasovani muze kazdy svou puvodni volbu potvrdit nao hlasovat jinak, po nahozeni rucek je videt ze ta rimska cisla nebudou uplne to prave. Doplnil jsem anketu o moznost vratit se o jeden krok zpet. po nahozeni rucek D je prave videt jak se skvele hodi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Zpět bych se zatím nevracel. Myslím, že jsme ještě nevyčerpali možnosti jiných tvarů ruček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 To je divný, u toho nového hlasování o kroku zpět nemám možnost hlasovat. Máte to někdo taky tak?Edit: aha, už jsem to pochopil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 A ma 8 a D 10 hlasu, pro "Jinou" variantu hlasovali 4 lidi ... proc by se melo tedy diskutovat o dalsich moznostech? To je divný, u toho nového hlasování o kroku zpět nemám možnost hlasovat. Máte to někdo taky tak? Neni to divny, musis nejdriv smazat svuj hlas a pak hlasovat najednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Ovlivněn názory ostatních, zjišťuji, že se mi ty skeletony líběj víc, takže přehodnocuji a dávám D a o krok zpátky se vrátit nechci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Tak k tomu i přes dosavadní zklamání zkusím přistoupit opět seriozně.Dal jsem hlas variantě "D", kterou preferuji při současné podobě ciferníku.Zároveň jsem hlasoval pro možnost znovu otevřít diskuzi o indexech, protože jsme se IMHO dostali do slepé uličky a spousta z nás už jen vybírá"menší zlo". A to není dobrý způsob. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Ručky D, ale prosím zaoblené . Krok zpět B z jednoho prostého důvodu, když to projde, nebude další hlasování, nevrátíme se o dva kroky... K připomínkám typu, většina potápek nemá indexy bych rád dodal: Snažíme se vytvořit naprosto originální hodinky spojené s velmi originální postavou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Jen čistě procesní věc - ukazuje se, že hlasovat odděleně ručky od indexů je potíž. Například, když arabská čísla, tak čísla minut a pak logicky velká minutová ručka a hodinová schovaná - jak to má doxa. Když čísla hodin navíc ve formátu 01, 02 - tak tlakovodohloubkoměr a co nejjednodušší ručky, když, jako teď , tam máte poctivě očíslovaný obě stupnice, není skrytá ručka jaksi podivná manýra ?? a tak podobně. Ručky nelze smysluplně oddělit od stupnice, je to prostě jedna otázka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Snažíme se vytvořit naprosto originální hodinky spojené s velmi originální postavou. Řekl bych, že těžko mohu být nařčen z toho, že bych potlačoval originalitu, či se snad bál odvážných designových úletů Mám pocit, že pokud by se zde hlasovalo o nejdivnější kolekci hodinek, obsadil bych přední příčky Já mám jen problém s tím, že se mi ty ostrý římský číslice dost tlučou s kulatýma nýtama na lunetě a krásně zaoblenýma lopatkama lodního šroubu. Prostě mě to ruší a pohled na ciferník mě pranic netěší, což mi zrovna u hodinek nepřijde jako ideální stav. Třeba tady u těch PAM jsou taky nýty na lunetě, ale indexy mě neruší (byť jsou ty hodinky teda celkově hnusný docela dost). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Já mám jen problém s tím, že se mi ty ostrý římský číslice dost tlučou s kulatýma nýtama na lunetě a krásně zaoblenýma lopatkama lodního šroubu. Dobře vysvětleno a s odtstupem dne jsem změnil pohled. Ano, pojďme se ještě o indexech bavit. Arabské číslice budou oblejší a dostaneme se i více k hloubkoměru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Ohm-Aztec hlasoval, ale není na seznamu. Nechápu co je na tom k nepochopení Hlasování: Prosim, kdo neni na seznamu zajemcu, prosim nehlasujte !!! Prosím smaž svůj hlas. Tak vyřešeno, kolega Ohm-Aztec za to přímo nemohl, zapracoval omylem jeho synek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.