Přejít na obsah

Nautilus L.E.

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Nemohl by se ještě k těm variantám dýnka někdo pokusit udělat Nautila (ponorku, ne loděnku). Třeba jen jednoduše v několika rysech. Myslím, že to tu ještě nebylo. Já vím, že to je dost častej motiv u potápek, ale když už tu máme kormidlo, loděnku, kotvu a hlavonožce, tak aby to bylo komplet.

Odesláno

Nemohl by se ještě k těm variantám dýnka někdo pokusit udělat Nautila (ponorku, ne loděnku). Třeba jen jednoduše v několika rysech. Myslím, že to tu ještě nebylo. Já vím, že to je dost častej motiv u potápek, ale když už tu máme kormidlo, loděnku, kotvu a hlavonožce, tak aby to bylo komplet.

Varianta ponorky se tu řěšila, někde tady. Problém je, že by jsme museli ponorku děsně schematizovat a nevypadala by moc dobře. Hlavním důvod je, že jsme se shodli na trvanlivosti motivu na dýnku a chceme jej vyrobit frézováním. A jak sám říkáš ponorka je u potápek častý motiv a my chceme pokud možno originalitu. Myslím, že čtyři motivy na výběr jsou dostatečné. Pokud máš čas a umíš s Adobe Ilustrator, klidně se na to vrhni.
Odesláno

Varianta ponorky se tu řěšila, někde tady. Problém je, že by jsme museli ponorku děsně schematizovat a nevypadala by moc dobře. Hlavním důvod je, že jsme se shodli na trvanlivosti motivu na dýnku a chceme jej vyrobit frézováním. A jak sám říkáš ponorka je u potápek častý motiv a my chceme pokud možno originalitu. Myslím, že čtyři motivy na výběr jsou dostatečné. Pokud máš čas a umíš s Adobe Ilustrator, klidně se na to vrhni.

To je právě to čemu se chci vyhnout a taky se tomu vyhnu,protože to neumím, takže odhlasuju to, co navrhnou a připravěj ostatní:whistle:.
Odesláno

Díky všem za reakce, Bakerovi za SZ :smile_anim:. Prosím další, aby to vzali tak, že se teď bude pokračovat touto formou.

Kluci do toho investovali takových hodin, že pokud by se jen desetina z nich měla promítnou do ceny, tak vycouváme asi všichni. Předělat do 3D modelu jen současný návrh pouzdra, ciferníku, ruček a současně dělat na prototypu pouzdra je náročné.

Berte návrhy motivu na dýnku, jako definitivní a formou postů hlasujte do 24.8., který chcete.

Nápis je stále k diskuzi a řekněme 25.8. budou vybrány finální tři až čtyři, ty nejčastěji vybírané spolu se zahrnutím vašich připomínek pro hlasování podobnou formou, jako motiv.

@honza71 - ano ;)

Odesláno

Varianta : A

Text : 2

Osobně je mi úplně jedno co budu mít na spodku hodinek ( stejně to nikdo neuvidí, nikomu hodinky nepůjčuji ), jen aby mne to netlačilo do ruky. :smile_anim:

Odesláno

TO funf5: Prima, tak jen tak dál. Dokud se něco vybírá, tak mám pořád ještě naději, že alespoň jednou

vyberete něco, pro co jsem hlasoval i já. :D

Odesláno

Ale vyčkal bych na Bakera. Tohle je hlavně jeho limitka, takže tohle hlasování mi přijde kapku nedůstojný.

A myslíš, že jsem "děkuji Bakerovi za SZ" napsal jen tak abych tu ze sebe dělal veřejně vola?

Edit: A v tom prvním dlouhém postu píšu něco o podléhání schválení autory myšlenky.

Odesláno

Fajn, chápu, Baker kojí, mám to nedávno za sebou, takže rozumím. Delegoval tedy správného zástupce. A kde je to hlasování?

Odesláno

Fajn, chápu, Baker kojí, mám to nedávno za sebou, takže rozumím. Delegoval tedy správného zástupce. A kde je to hlasování?

a formou postů hlasujte do 24.8., který chcete. Jsem docela šikovný a dokážu to sečíst... Zatím 9 x A a 2 x C

EDIT: a neumím do Bakerova vlákna udělat hlasování...

Odesláno

Ok, ok, já myslel, že Ti dal návod... kdyby Ti to nešlo sečíst, ty Vénovy diagramy jsou fakt cool! Mě to zatím vychází tak, že je mi to fuk! :oneeyed02:

Odesláno

Ok, ok, já myslel, že Ti dal návod... kdyby Ti to nešlo sečíst, ty Vénovy diagramy jsou fakt cool! Mě to zatím vychází tak, že je mi to fuk! :oneeyed02:

Podle mne to není o návodu, ale o právech.

Jsem rád, že se toho Funf5 zhostil. Díky.

Odesláno

vyjadřujeme nějaké operace s reálnými čísly pomocí množin, budeme v těchto množinách pracovat jen s reálnými čísly a prvky jako skleněný hrneček z nějaké skříňky nebo lachtan z liberecké ZOO jsou nám v takové situaci lhostejné. Začínám to chápat :whistling:
Návštěvník Kamil
Odesláno

Hlasujte všichni znovu, prosím. Přenastavil jsem otázky.

To funf5:

Nezkusíš ještě namalovat variantu s ponorkou, jak tady někdo navrhoval?

Odesláno

vyjadřujeme nějaké operace s reálnými čísly pomocí množin, budeme v těchto množinách pracovat jen s reálnými čísly a prvky jako skleněný hrneček z nějaké skříňky nebo lachtan z liberecké ZOO jsou nám v takové situaci lhostejné. Začínám to chápat :whistling:

Oooo, já ne! :crying_anim02: Já ještě množiny neměl...
Odesláno

Odhlasováno ...

Byl bych pro variantu s uvedením WR 100m ale bez zmínky o safíru. Tato varianta měla minimálně 3 hlasy v předešlém hlasování. Navrhuji upravit hlasování o varianutu bez uvedení safíru a s uvedením WR

Jo a máme špatně tu: 2000 lieues sous les mers chybí nám tam jena nula. je 20 000 mil .... jestli mne pamět neklame.

Děkuji.

Odesláno

Nezkusíš ještě namalovat variantu s ponorkou, jak tady někdo navrhoval?

Nezkusim, ja si to sice nainstaloval, ale naucit se s tim kloudne delat, to fakt nedam... Btw hlasovani o napisu bych fakt nechal az na pozdeji, chce to vybrat mene rozumnych variant, treba jen ta WR bez safiru a sutru dava smysl a dost lidi by to asi bralo.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...