Přejít na obsah

Nautilus L.E.

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Loga na ciferniku uz bych nechal byt, myslim, ze se nikdo nevyjadril vyslovene proti.

Takže cifr už je hotový, nebude probíhat hlasování? Myslím, že se nás pár našlo, kteří nechtěli nápis "Mobilis in Mobili" nad mimostředkou a chtěli zkusit větší N.

K lopatkám na mimostředce - budou rovné a nebo se podaří je alespoň trochu zkosit aby byly plastické?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemůžu si pomoci, ale pokud se podívám na příspěvek č.91 od "Bakera", kde je pohyblivá varianta "D" tak mi to spíše připomíná stropní větrák, a né lodní šroub.

Nechci prudit, ale nešlo by udělat vedle sebe pohyblivé varianty "B" a "D" ? Prostě přímé srovnání. Dík.

Odkaz ke komentáři

Nemůžu si pomoci, ale pokud se podívám na příspěvek č.91 od "Bakera", kde je pohyblivá varianta "D" tak mi to spíše připomíná stropní větrák, a né lodní šroub.

Nechci prudit, ale nešlo by udělat vedle sebe pohyblivé varianty "B" a "D" ? Prostě přímé srovnání. Dík.

Tak tak, mám z toho přesně stejný pocit, psal jsem to výše, také bych prosil, pokud je to únosné o srovnání B a D. Díky.

Odkaz ke komentáři

To neni imho cesta, diky tomu, ze ta slova nejsou stejne dlouha to vypada blbe.

Loga na ciferniku uz bych nechal byt, myslim, ze se nikdo nevyjadril vyslovene proti.

Jedno blbý písmenko a jak to rozbije symetrii :( S tím jsem nepočítal :(

Díky za názorný náhled.

Edit: Ale třeba Armand Nicolet má také rozdílnou délku a na ciferníku to vypadá naprosto symetricky.

Není třeba finta v tom, že se tomu delšímu názvu maličko zmenší font?

post-1118-077113500 1308221776.gif

Odkaz ke komentáři

Takže cifr už je hotový, nebude probíhat hlasování? Myslím, že se nás pár našlo, kteří nechtěli nápis "Mobilis in Mobili" nad mimostředkou a chtěli zkusit větší N.

Richarde, ja uz bych do toho nevrtal, neni tam nic navic, nic tam nechybi a v drobnych nuancich se stejne nedomluvime.

K lopatkám na mimostředce - budou rovné a nebo se podaří je alespoň trochu zkosit aby byly plastické?

Na to Ti ted nedokazu odpovedet, vyrobu takoveto rucky budeme resit az aspon schvalime jeji podobu, samozrejme bych rad kdyby to tak bylo, ale vse je otazka vyroby a hlavne ceny.
Odkaz ke komentáři

Edit: Ale třeba Armand Nicolet má také rozdílnou délku a na ciferníku to vypadá naprosto symetricky.

Není třeba finta v tom, že se tomu delšímu názvu maličko zmenší font?

Nigu, to neni jen o poctu pismen, je to take o proporcich jednotlivych znaku. Napis si to pod sebe a uvidis, napis Nicolet je delsi cca o pul znaku, kdezto Submarine temer o 3 znaky.

ARMAND

NICOLET

Nautilus

Submarine

Odkaz ke komentáři

Jo, máš pravdu, už jsem to pochipl i já :)

Edit: Nic, já už toho cifru kecat nebudu, ale pořád o něm nejsem přesvědčenej. To N je malý a nevýrazný. Kde je hrdost a nezávislost?

Co to udělat takhle:

Nautilus Submarine

a N pod ten nápis (nejde mi to tak napsat).

post-1118-012117900 1308223194.jpg

Odkaz ke komentáři

Richarde, ja uz bych do toho nevrtal, neni tam nic navic, nic tam nechybi a v drobnych nuancich se stejne nedomluvime.

No udělaly by se dva až čtyři návrhy, zahlasovalo by se a hotovo, jelo by se dál. V minulém vláknu si dal tuším tři, jen se u nich klasicky nehlasovalo. Když máme ten čas...
Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...