honza71 Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 Ted by to melo byt sprave, jak rychlost kmitu, tak i cas. Super Bakere. Díky. Je to parádní. Právě vyplouváme na moře. Nestartujem 300 z místa s Porsche 911. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 Loga na ciferniku uz bych nechal byt, myslim, ze se nikdo nevyjadril vyslovene proti. Takže cifr už je hotový, nebude probíhat hlasování? Myslím, že se nás pár našlo, kteří nechtěli nápis "Mobilis in Mobili" nad mimostředkou a chtěli zkusit větší N. K lopatkám na mimostředce - budou rovné a nebo se podaří je alespoň trochu zkosit aby byly plastické? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiPoLit Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 Nemůžu si pomoci, ale pokud se podívám na příspěvek č.91 od "Bakera", kde je pohyblivá varianta "D" tak mi to spíše připomíná stropní větrák, a né lodní šroub. Nechci prudit, ale nešlo by udělat vedle sebe pohyblivé varianty "B" a "D" ? Prostě přímé srovnání. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 To neni imho cesta, diky tomu, ze ta slova nejsou stejne dlouha to vypada blbe. Loga na ciferniku uz bych nechal byt, myslim, ze se nikdo nevyjadril vyslovene proti. Moje řeč - takhle je to jednoduché a má to grády. Animace je supr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 Nemůžu si pomoci, ale pokud se podívám na příspěvek č.91 od "Bakera", kde je pohyblivá varianta "D" tak mi to spíše připomíná stropní větrák, a né lodní šroub. Nechci prudit, ale nešlo by udělat vedle sebe pohyblivé varianty "B" a "D" ? Prostě přímé srovnání. Dík. Tak tak, mám z toho přesně stejný pocit, psal jsem to výše, také bych prosil, pokud je to únosné o srovnání B a D. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 To neni imho cesta, diky tomu, ze ta slova nejsou stejne dlouha to vypada blbe. Loga na ciferniku uz bych nechal byt, myslim, ze se nikdo nevyjadril vyslovene proti. Jedno blbý písmenko a jak to rozbije symetrii S tím jsem nepočítal Díky za názorný náhled. Edit: Ale třeba Armand Nicolet má také rozdílnou délku a na ciferníku to vypadá naprosto symetricky. Není třeba finta v tom, že se tomu delšímu názvu maličko zmenší font? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 16. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 Tak tak, mám z toho přesně stejný pocit, psal jsem to výše, také bych prosil, pokud je to únosné o srovnání B a D. Díky. Udelam to max po jedne vterine (quartz), pouze pro nazornost, bude to stacit? Presna animace fakt zabere hodne casu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 16. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 Takže cifr už je hotový, nebude probíhat hlasování? Myslím, že se nás pár našlo, kteří nechtěli nápis "Mobilis in Mobili" nad mimostředkou a chtěli zkusit větší N. Richarde, ja uz bych do toho nevrtal, neni tam nic navic, nic tam nechybi a v drobnych nuancich se stejne nedomluvime. K lopatkám na mimostředce - budou rovné a nebo se podaří je alespoň trochu zkosit aby byly plastické? Na to Ti ted nedokazu odpovedet, vyrobu takoveto rucky budeme resit az aspon schvalime jeji podobu, samozrejme bych rad kdyby to tak bylo, ale vse je otazka vyroby a hlavne ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 Furt něco chceme, my jsme hrozní. A Baker to trpělivě dělá.Já bych asi zavedl extra daň z každých hodinek (třeba 500Kč), která by byla alespoň částečným ohodnocením toho času, co se tady s náma patlá. A legraci si teď fakt nedělám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 Udelam to max po jedne vterine (quartz), pouze pro nazornost, bude to stacit? Presna animace fakt zabere hodne casu. Určitě, pro představu to jistě vyhoví, díky a omlouvám se za opruz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 16. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 Edit: Ale třeba Armand Nicolet má také rozdílnou délku a na ciferníku to vypadá naprosto symetricky. Není třeba finta v tom, že se tomu delšímu názvu maličko zmenší font? Nigu, to neni jen o poctu pismen, je to take o proporcich jednotlivych znaku. Napis si to pod sebe a uvidis, napis Nicolet je delsi cca o pul znaku, kdezto Submarine temer o 3 znaky. ARMAND NICOLET Nautilus Submarine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 Jo, máš pravdu, už jsem to pochipl i já Edit: Nic, já už toho cifru kecat nebudu, ale pořád o něm nejsem přesvědčenej. To N je malý a nevýrazný. Kde je hrdost a nezávislost? Co to udělat takhle: Nautilus Submarinea N pod ten nápis (nejde mi to tak napsat). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 16. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 Pokud vahate mezi variantou B a D, pak se primlouvam za D, urcite to bude mene naricne na vyrobu, vterinovka nebude tak tezka, atd. Tady je nahled spravne rychlosti otaceni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 Tak me napada nemely by ty zahnute lopatky smerovat na druhou stranu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 Tak jsem v háji. Obě animace dobrý. Nevím, sakra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 16. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 Co to udělat takhle: Nautilus Submarine a N pod ten nápis (nejde mi to tak napsat). Ja Ti nejak nejsem presvedcen o tom napisu Submarine, puvodne jsem ho tam chtel, ale takto mi to prijde takovy cistsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 Ještě k těm diskuzím o tom, jak vypadaly kdysi lopatky lodního šroubu. Na fotce je legendární parník RMS Olympic (jeho sesterské lodě byly Titanic a Britannic). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 Ja Ti nejak nejsem presvedcen o tom napisu Submarine, puvodne jsem ho tam chtel, ale takto mi to prijde takovy cistsi. Souhlas, mlátí se mi to tam taky. Jinak tu animaci mám po sekundách jenom já, nebo si zvolil quartz verzi Bakere ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 Richarde, ja uz bych do toho nevrtal, neni tam nic navic, nic tam nechybi a v drobnych nuancich se stejne nedomluvime. No udělaly by se dva až čtyři návrhy, zahlasovalo by se a hotovo, jelo by se dál. V minulém vláknu si dal tuším tři, jen se u nich klasicky nehlasovalo. Když máme ten čas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 Ja Ti nejak nejsem presvedcen o tom napisu Submarine, puvodne jsem ho tam chtel, ale takto mi to prijde takovy cistsi. Já bych tam nechal jenom to N a maličko ho zvýraznil. Nápis kolem mimostředky je O.K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.