pevo Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Dobrá zpráva! Jedem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2011 Tak to je horor, už si tu povídám sám pro sebe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2011 Tak aby jsi si nepovídal sám se sebou, dám sem pár informací z výroby. Je pravda, že jsme trochu přecenili termín výroby pouzdra, protože červenec je dávno za námi. Dovolené nás dost zpozdily. Stále se pracuje a aktuální stav je takový, že se na pouzdro v následujícím týdnu dodělají nýty a povrchovka. Pak můžeme objednat sklo. Ciferník,tak jak jsme navrhli, vyrobit půjde a z firmy která ho bude dělat se vyjádřili, že je moc pěkný. Koncem týdne od nich budu mít nabídku s termíny a specifikací. Takže nespíme, pořád se něco děje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2011 Super Luku, díky za dobré zprávy . A co vrtule, jak to vypadá s ní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2011 Vteřinovka(vrtule) je poptaná, čekáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2011 tak to jsem rád, že to jede dál..už si člověk říká že by je chtěl na zápěstí.. už si bez nich připadám jak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2011 Tak prima, druhá dobrá zpráva dnešního dne, díky za ní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Dneska jsem se vrátil z dovolený. Koukám, že můj hlas není rozhodující (už je rozhodnuto), takže jsem nic nezazdil, ničím nebrzdím. Pro pořádek jsem odhlasoval za A a může se jet přiměřenou rychlostí dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 5. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Ukoncil jsem hlasovani, zde je konecna podoba hodinek. Nez Luk doresi protoyp pouzdra, rad bych mel aktualni seznam zajemcu.Pripiste se prosim, pokud jiz zajem nemate, napiste to sem nebo mi do SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Se mnou teda můžeš každopádně počítat , kdy začne boj o čísla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 ja mam zajem a cislo je mi lhostejne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Pochopil jsem to, že se máme jen odhlašovat, ale pro jistotu tedy potvrzuji zájem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Můj zájem trvá na, číslo mě jedno není..... Navrhuji rozhodovat podle toho kdo se přihlásil nejdříve....ale klidně mě můžete ukamenovat .....sakra já se na ně čím dál víc těším...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Tak jsem svou "vtipnou" odpovědí, začal něco co jsem nechtěl, proto opravuji: O číslech si určitě rozhodne Baker, jak a kdy se budou rozdělovat, případně jestli je nechá tak, jak jsou v původním seznamu...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Potvrzuji zájem. Jen se přiznám, že jsem v čase trochu ztratil, jak to vše vlastně bude. Nebylo by možná od věci takové malé shrnutí. Jak vypadá termín, materiály, použitá technologie, strojek atd atd. Vše se dá najít ve vláknu, ale aktuálně je to 43 stránek a úplně přehledné to není ...Klidně mne ukamenujte, nebo dejte odkaz, kde je vše pohormadě .... Naskočil jsem do projektu později s plnou důvěrou, že kde je Baker jako patron, bude výsledek O.K. Ale teď, když jsme u konce, možná to shrnutí není od věci. Edit pravopis ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiPoLit Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Možná, že se pletu, ale myslím, že vítězná varianta vteřinová vrtule měla více konce listů zaoblené. Než jsou na obrázku v příspěvku 849. I já bych uvítal, přehled co napsal "lukin_ova". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Možná, že se pletu, ale myslím, že vítězná varianta vteřinová vrtule měla více konce listů zaoblené. Než jsou na obrázku v příspěvku 849. Jo jo, to je pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Také můj zájem trvá. Domnívám se, že se povedlo fakt pěkný dílko a číslo je mi buřt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Také potvrzuji zájem. Také si myslím, že lopatky/listy vrtule jsme odsouhlasili zaoblené. Také bych rád ovlivnil číslo "mého" modelu, pokud existuje taková možnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Už se doma moc těšíme, ale ručky nějak mě uniklo, budou doufám i černé? Za nás minutová černá. Nebo budou přidané zvlášť komplet na možné přehození? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.