Přejít na obsah

Nautilus L.E.

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
  V 17. 6. 2011 v 6:38, 'Donuts' napsal:

Ja bych se ani toho quartzu nebal. :) Porad mam nejvetsi obavy z toho limitu, za ty penize bude tech kompromisu nakonec asi moc.

Protože to po promazání zmizlo, chci tu jen na věčné časy nechat onu připomínku, že Nemo měl v Nautilu opravdu všechno na elektřinu, včetně hodin a elektřina je tak významným motivem knihy, takže z tohoto hlediska by ten quartz nebyl úplně zcestný. ALE - ten trhaný pohyb vteřinovky je bohužel myslím nezkousnutelný.

Ovšem Nemo mohl mít hodiny na ladičkovém principu a to by se nám pak vteřinovka necukala :smile_anim:

Vím, že je to neprůchodné, berte to jen jako takovou poznámku do archivu.

Odesláno

Dostal jsem se do hry :smile_anim: a můžu hlasovat :thumbsup_anim: Volím Pevovu variantu C podle mého je nejblíže nějakému lodnímu šroubu, ty ostré špičky mi tam u B nesedí.

Odesláno

Jeje, vítej zpátky z Indie, kdo to vzdal?

A to jsem chtěl ty lopatky zakulatit ještě víc, ale bál jsem se...:oneeyed02:

Odesláno
  V 17. 6. 2011 v 9:15, 'funf5' napsal:

..Volím Pevovu variantu C podle mého je nejblíže nějakému lodnímu šroubu...

Mám stejný názor. Takže měním z "B" na "C".

Hlavně, aby to nedopadlo jak píšu "Donuts" ( rozmělnění hlasu mezi "B" a "C" ) a nevyhrála volba "D" - stropní větrák. :rolleyes:

Odesláno
  V 17. 6. 2011 v 9:41, 'JiPoLit' napsal:

Mám stejný názor. Takže měním z "B" na "C".

Hlavně, aby to nedopadlo jak píšu "Donuts" ( rozmělnění hlasu mezi "B" a "C" ) a nevyhrála volba "D" - stropní větrák. :rolleyes:

+1
Odesláno
  V 17. 6. 2011 v 9:33, 'pevo' napsal:

Jeje, vítej zpátky z Indie, kdo to vzdal?

A to jsem chtěl ty lopatky zakulatit ještě víc, ale bál jsem se...:oneeyed02:

Z Indie už jsem doma dlouho, teď se chystám do Iráku. Kdo to vzdal nevím, Baker mě jen posunul z náhradníka do přihlášených.

Myslím, že jsi zakulacení trefil tak akorát :smile_anim:

Odesláno

U mě také změna z B na krásný a klasický lodní šroub C Však NEMO by to taky tak určitě nakonec udělal.

Odesláno

Větrník nevětrník, ventilátor neventilátor. Pěkné lodní šrouby zde

Podle mě jsme strašně ovlivnění různými obrázky ať už jsou staré, nové. Tak proč tam nedat to co je dnes opravdu lodním šroubem. Dle mého skromného názoru. :worried_anim:

Odesláno
  V 17. 6. 2011 v 12:00, 'pikec' napsal:

Tak proč tam nedat to co je dnes opravdu lodním šroubem. Dle mého skromného názoru. :worried_anim:

Otazka je zda vubec bude vrtulka "plasticka". Pokud je tam malo mista, nema smysl uvazovat o jine variante nez D :)
Odesláno
  V 17. 6. 2011 v 12:07, 'Donuts' napsal:

Otazka je zda vubec bude vrtulka "plasticka". Pokud je tam malo mista, nema smysl uvazovat o jine variante nez D :)

To je také pravda, ale já věřím, že je výroba maličkost. :crying_anim02:
Odesláno
  V 17. 6. 2011 v 12:00, 'pikec' napsal:

Větrník nevětrník, ventilátor neventilátor. Pěkné lodní šrouby zde

Podle mě jsme strašně ovlivnění různými obrázky ať už jsou staré, nové. Tak proč tam nedat to co je dnes opravdu lodním šroubem. Dle mého skromného názoru. :worried_anim:

No však vždyť jo, konkrétně to, co je vhodné pro ponorku a omezení vibrací (nedělají dobře Unitasu :))))

post-3210-076548600 1308313035.jpg

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...