Přejít na obsah

Nautilus L.E.

Doporučené příspěvky

Já je beru taky...ale jak jsem již napsal..pro mě nejlepší Hradec Králové, pokud budou jen velká města, pak 15.5. budu v Pze a od cca 17h můžu se po Pze někam dostat.. Klidně tuhle zprávu pošlu i v SZ Bakerovi..apropos..nemyslím, že by to byl tak důležitý vidět je, tedy pochybuju že naživo změním rozhodnutí si je vzít..live obrázky dýnka super.. Na počátku jsem se rozhodnul, tak je chci

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Dostal jsem SZ, kde jeden zajemce odstupuje z projektu, tudiz uvadim aktualizovany seznam.

01. Rezervovano

02. Rezervovano

03. Gougy

04. ava

05. habadej

06. pevo

07. lukin_ova

08. saida

09. tenge

10. igor261069

11. flagolo

12. sect

13. organic

14. jdx

15. Michal_R

16. Radim01

17. vikhra

18. Saturnax

19. mrakodrap

20. Kejklik

21. kleofash

22. mmako

23. DuVen

24. Ferrycz

25. funf5

26. grga-pitic

27. cody

28. francin

29. Bert

30. Vlcak

31. honza71

32. skipi

33. Rezervovano

Náhradníci

1. Marty35

2. Petr Svenda

3. Jakubisko

4. Marhys

5. JDenver

6. Dodaes

7. Ricous

8. Andrew

9. Tyr

10. Jay Doll

11. Conrad

12. tombed

13. Rybiz

Odkaz ke komentáři

chápu, že už se to tu řešilo..ale stejně..jakej je důvod nezvednout limit..teda počet kusů??? bylo by 66 nebo 77 o tolik horší serie než 33? (třeba v roce 1866 se román odehrává, 1877 vyšlo 20.000 mil poprvé česky)

sorry že otravuju

edit: pardon, nevšiml jsem si, že nechcete přizpívat do tématu ...takže se omlouvám

Odkaz ke komentáři

Vteřinová vrtulka bude s vystouplým nábojem, takže nebude působit ploše.

Co se týká ciferníku, tak ten ještě vyrobený není. Bude se dělat v renomované firmě ve švýcarsku až to celé spustíme. Pro vaši představu, náklady na nástroj a jeho výrobu se blíží novému malému autu.

V konečném prototypu, který chceme ukázat na setkání ale počítáme s plastickým ciferníkem. Momentálně řešíme jeho výrobu v jednom kuse klasickým obráběním.

Odkaz ke komentáři

Co se týká ciferníku, tak ten ještě vyrobený není. Bude se dělat v renomované firmě ve švýcarsku až to celé spustíme. Pro vaši představu, náklady na nástroj a jeho výrobu se blíží novému malému autu.

V konečném prototypu, který chceme ukázat na setkání ale počítáme s plastickým ciferníkem. Momentálně řešíme jeho výrobu v jednom kuse klasickým obráběním.

Nechte toho chlapi, nemůžu dospat :happybday:
Odkaz ke komentáři

Proč to neřešíte v LISSu v Rožnově? Je to u nás, nejsou drazí, a dělají cifry i pro IWC, Breitling....

Odkaz ke komentáři

Jen pro zajimavost lehky off-topic pro zkraceni chvile cekani na hodinky - na Aukru se drazi 1. ceske vydani 20 000 mil pod morem z roku 1877. Ale knizka je dost poskozena.

Co me ale dostalo je tohle plnici pero Jules Verne z writers edice Montblancu z roku 2003. Je inspirovane prave romanem 20 000 mil pod morem. Cena cca 1300 USD :crying_anim02:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Jak tohle všechno ufinancuje 33 zájemců? Možná je čas rozšířit tuto edici a oprostit se od kompromisů :gunsmilie:

Odkaz ke komentáři

Jestli to tu už bylo, tak se omlouvám, ale vlákno je tak dlouhý, že už si všechno nepamatuju.

Pokud by někoho ta JV manie pohltila úplně, je možné obohatit kolekci i o Thun čajový servis. :D

P.S. Bakere a Luku, už nás prosím nenapínejte, prozraďte nám cenu a vyberte pls zálohu. ;)

Odkaz ke komentáři

Jestli to tu už bylo, tak se omlouvám, ale vlákno je tak dlouhý, že už si všechno nepamatuju.

Pokud by někoho ta JV manie pohltila úplně, je možné obohatit kolekci i o Thun čajový servis. :D

P.S. Bakere a Luku, už nás prosím nenapínejte, prozraďte nám cenu a vyberte pls zálohu. ;)

Myslím, že jsem to sem už dával, ale cena je šílená a samotnej šálek mi neprodaj :(

BTW: Když jsi byl dnes v těch KV, měli to na promenádě asi ve dvou obchodech ;)

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...