tenge Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 Já je beru taky...ale jak jsem již napsal..pro mě nejlepší Hradec Králové, pokud budou jen velká města, pak 15.5. budu v Pze a od cca 17h můžu se po Pze někam dostat.. Klidně tuhle zprávu pošlu i v SZ Bakerovi..apropos..nemyslím, že by to byl tak důležitý vidět je, tedy pochybuju že naživo změním rozhodnutí si je vzít..live obrázky dýnka super.. Na počátku jsem se rozhodnul, tak je chci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jdx Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 Sraz v Brně je vynikající nápad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 Kdykoliv, kdekoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 17. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 Dostal jsem SZ, kde jeden zajemce odstupuje z projektu, tudiz uvadim aktualizovany seznam. 01. Rezervovano02. Rezervovano03. Gougy04. ava05. habadej06. pevo07. lukin_ova08. saida09. tenge10. igor26106911. flagolo12. sect13. organic14. jdx15. Michal_R16. Radim0117. vikhra18. Saturnax19. mrakodrap20. Kejklik21. kleofash22. mmako23. DuVen24. Ferrycz25. funf526. grga-pitic27. cody28. francin29. Bert30. Vlcak31. honza7132. skipi33. Rezervovano Náhradníci 1. Marty352. Petr Svenda3. Jakubisko4. Marhys5. JDenver6. Dodaes7. Ricous8. Andrew9. Tyr10. Jay Doll11. Conrad12. tombed 13. Rybiz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jdx Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 Oleee :-), člověk se dostane k dalším hodinkám, ani neví jak :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 Oleee :-), člověk se dostane k dalším hodinkám, ani neví jak :-) Vítej v klubu, taky jsem byl náhradník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnass Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 chápu, že už se to tu řešilo..ale stejně..jakej je důvod nezvednout limit..teda počet kusů??? bylo by 66 nebo 77 o tolik horší serie než 33? (třeba v roce 1866 se román odehrává, 1877 vyšlo 20.000 mil poprvé česky) sorry že otravuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnass Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 chápu, že už se to tu řešilo..ale stejně..jakej je důvod nezvednout limit..teda počet kusů??? bylo by 66 nebo 77 o tolik horší serie než 33? (třeba v roce 1866 se román odehrává, 1877 vyšlo 20.000 mil poprvé česky) sorry že otravuju edit: pardon, nevšiml jsem si, že nechcete přizpívat do tématu ...takže se omlouvám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2012 Mám zvědavou otázku na duo Baker and Luk sice "jdeme do finále", ale nějak jsem nenašel, nebo přehlédl" zmínku o finální verzi vrtulky, jak to s ní vypadá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2012 Mám taky jednu otázku. Už je hotový cifr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2012 Vteřinová vrtulka bude s vystouplým nábojem, takže nebude působit ploše. Co se týká ciferníku, tak ten ještě vyrobený není. Bude se dělat v renomované firmě ve švýcarsku až to celé spustíme. Pro vaši představu, náklady na nástroj a jeho výrobu se blíží novému malému autu. V konečném prototypu, který chceme ukázat na setkání ale počítáme s plastickým ciferníkem. Momentálně řešíme jeho výrobu v jednom kuse klasickým obráběním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2012 Vteřinová vrtulka bude s vystouplým nábojem, takže nebude působit ploše. Co se týká ciferníku, tak ten ještě vyrobený není. Bude se dělat v renomované firmě ve švýcarsku až to celé spustíme. Pro vaši představu, náklady na nástroj a jeho výrobu se blíží novému malému autu. V konečném prototypu, který chceme ukázat na setkání ale počítáme s plastickým ciferníkem. Momentálně řešíme jeho výrobu v jednom kuse klasickým obráběním. Nechte toho chlapi, nemůžu dospat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej Berkus Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2012 Vteřinová vrtulka bude s vystouplým nábojem, takže nebude působit ploše. Co se týká ciferníku, tak ten ještě vyrobený není. Bude se dělat v renomované firmě ve švýcarsku až to celé spustíme. Pro vaši představu, náklady na nástroj a jeho výrobu se blíží novému malému autu. V konečném prototypu, který chceme ukázat na setkání ale počítáme s plastickým ciferníkem. Momentálně řešíme jeho výrobu v jednom kuse klasickým obráběním. Proč to neřešíte v LISSu v Rožnově? Je to u nás, nejsou drazí, a dělají cifry i pro IWC, Breitling.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 Vítej v klubu, taky jsem byl náhradník. Sakra, chlapi, jestli skoncim jako prvni nahradnik, tak se picnu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 Vteřinová vrtulka bude s vystouplým nábojem, takže nebude působit ploše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal_R Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 Jen pro zajimavost lehky off-topic pro zkraceni chvile cekani na hodinky - na Aukru se drazi 1. ceske vydani 20 000 mil pod morem z roku 1877. Ale knizka je dost poskozena. Co me ale dostalo je tohle plnici pero Jules Verne z writers edice Montblancu z roku 2003. Je inspirovane prave romanem 20 000 mil pod morem. Cena cca 1300 USD Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 Co se týká ciferníku, tak ten ještě vyrobený není. Bude se dělat v renomované firmě ve švýcarsku až to celé spustíme. Pro vaši představu, náklady na nástroj a jeho výrobu se blíží novému malému autu. Jak tohle všechno ufinancuje 33 zájemců? Možná je čas rozšířit tuto edici a oprostit se od kompromisů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 Jak tohle všechno ufinancuje 33 zájemců? Možná je čas rozšířit tuto edici a oprostit se od kompromisů Kompromisem by bylo rozšíření limitky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 Jestli to tu už bylo, tak se omlouvám, ale vlákno je tak dlouhý, že už si všechno nepamatuju. Pokud by někoho ta JV manie pohltila úplně, je možné obohatit kolekci i o Thun čajový servis. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. P.S. Bakere a Luku, už nás prosím nenapínejte, prozraďte nám cenu a vyberte pls zálohu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 Jestli to tu už bylo, tak se omlouvám, ale vlákno je tak dlouhý, že už si všechno nepamatuju. Pokud by někoho ta JV manie pohltila úplně, je možné obohatit kolekci i o Thun čajový servis. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. P.S. Bakere a Luku, už nás prosím nenapínejte, prozraďte nám cenu a vyberte pls zálohu. Myslím, že jsem to sem už dával, ale cena je šílená a samotnej šálek mi neprodaj BTW: Když jsi byl dnes v těch KV, měli to na promenádě asi ve dvou obchodech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.