Přejít na obsah

Nautilus L.E.

Doporučené příspěvky

Odesláno

A ušetříš dvě stovky. :lol2:

Jde mi o princip, prostě NATO nechci, když mě přehlasují fajn, skončí v popelnici. Dohadovali jsme se tady jakou dobou jestli bude na dýnku lopata, nebo krumpáč a teď mi někdo bude tvrdit, že k hodinkám je nejlepší děsivej kus hadru s proužkama. Ten RIOS by byl OK, nic by bylo OK...
  • Odpovědi 2,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Funfe bud v klidu. Ten kus hadru je moje iniciativa. S oficialni podobou to nema nic spolecneho. Proste se mi to libilo, kdyz jsme zkouseli ruzne kombinace, tak jsem to blesknul. Nic vic...

Odesláno

Děkuji. Ještě tak kdyby se mi podařilo vyměnit s Codym číslo 16 za jeho 27 ... tak jsem šťastnej jak tornádo na Manhattanu. Co Ty na to Cody? ;)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Pánové už jsem zase IN :thumbsup_anim:

Můžete mi prosím někdo poslat nezmenšené fotografie a nejlépe i třeba krátké video pokud máte? Svoji emailovou adresu zašlu do SZ.

Popište mi prosím také někdo tu vrtulku, příjde mi taková placatá, jak to vypadá v reálu? Bohužel jsem do Brna nemohl kvůli práci a teď toho moc lituju :(

Díky za každou informaci.

A.

Odesláno

Dodaes by bol šťastny ak si vyn menil čislo 9 za číslo 13. Nič ho neurobí šťastnejšîm ako táto trinástka

Dosaes

Odesláno

Dodaes by bol šťastny ak si vyn menil čislo 9 za číslo 13. Nič ho neurobí šťastnejšîm ako táto trinástka

Dosaes

Promiň, ale 13ku fakt ne... :sad01_anim: Nic by mě nerozesmutnilo víc než přijít o svou třináctku :crying_anim:

Odesláno

PROJEKT NAUTILUS JE OHROŽEN.

Proto prosim vsechny, kteri jeste neodeslali zalohu, aby jeji odeslani zatim pozdrzeli, dokud se definivne nevyjadri vsichni zajemci, kteri jsou jeste na seznamu.

Par stranek zpet se zde resilo navyseni poctu kusu, tudiz pokud ma nekdo zajem a neni na seznamu, napiste mi prosim zpravu.

Odesláno

muzu poprosit o nejaky souhrny prispevek s cenou, popisem a fotkama vysledku ... ja opustil smecku uz pred mnoha mesici a treba bych se zase pridal ... a treba nejsem sam.

urcite by byla skoda to cele pohrbit :(

Odesláno

Fotografie se setkani predstaveni prototypu jsou zde.

Prumer hodinek: 42mm

Safirove sklo s antireflexni upravou

Sire reminku: 20mm

Strojek: Unitas 6948

Plasticky cifernik s pozlacenymi indexy

Rucky a vrtulka taktez pozlaceny

Pouzdro piskovane s lestenymi nyty na lunete

Dynko plne piskovane s rytinou

Termin dokonceni projektu: nejpozdeji do 30.12.2012

Cena je stanovena na 25 tisic Kc, zaloha ve vysi 20 tisic je splatna do 30.6.2012

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...