Baker Odesláno 18. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Moment, tak posilat prachy nebo neposilat?grga pise "poslu zitra"...tak tomu vcil nejak nerozumim. Uff... Co se děje? Počítám, že zaplatím o víkendu osobně až budu v OV. Zatim prosim vyckejte, jeden zajemce se neozyva a jeden jeste vaha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kleofash Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Ahoj kamarádi. Mám osobní problém, moc by mi pomohlo odstoupit, ale jen pokud se najde za mě náhradník. Pokud se do týdne nikdo neozve, tak zálohu zaplatím a nějak přežiju. Projekt nehodlám ohrozit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Francin Odesláno 20. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2012 Ahoj kamarádi. Mám osobní problém, moc by mi pomohlo odstoupit, ale jen pokud se najde za mě náhradník. Pokud se do týdne nikdo neozve, tak zálohu zaplatím a nějak přežiju. Projekt nehodlám ohrozit vzal bych je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kleofash Odesláno 20. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2012 Francin: Díky a užij si je. Prosím tedy o update seznamu zájemců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 20. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2012 hosi, prece vas v tom nenecham Hlasim se take Skvele panove. JEDEME DAL A POKRACUJEME S VYBIRANIM ZALOH. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 20. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2012 Děkuji. Ještě tak kdyby se mi podařilo vyměnit s Codym číslo 16 za jeho 27 ... tak jsem šťastnej jak tornádo na Manhattanu. Co Ty na to Cody? Nemám problém:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 20. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2012 Moc se omlouvám, po týdnu na fóru:-(((Dal jsem příkaz, ale bohužel nemám autorizační sms, bouří a leje nám od večera a mobily nejdou.Už musím tuhnout, zítra namouduši pokud bude nejhůř dojdu do banky zaplatit pěšky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 par veci nechapu - proc zacalo houfne odstupovani ve chvili kdy zacalo jit o prachy. to to jako nikdo z tech "gentlemanu" nevedel pred tim ze se jim proste do toho financne nechce, nebo ze si to nemuzou dovolit ? proc se tady exhibovali radu mesicu a vypadalo to ze se proste nemuzou dockat jen aby uz je meli na ruce ? ok jeden mohl treba prijit o praci nebo ja nevim ale tolik lidi ? podle me je to hajzlovina (klidne mi dejte BAN) nechat Viktora a dalsi na tom makat, utracet svoje penize a cas a pak se jim vysmat do ksichtu. super lide, takove lidi bych chtel mit za pratele - verim, ze jste se alespon dobre pobavili...jen se opakuju to co se deje je poradna kurwarna a za tim si stojim.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 Jen bych chtěl napsat, že vlákno sleduji již téměr rok. O hodinky jsem sice nikdy zájem neprojevil, ale Vám co odstupujete na poslední chvíli, bych rád vzkázal, aby jste si uvědomili, kolik Baker a další lidé strávili tímto projektem času. Divím se, že Vás nefackuje hanba. Pokaždé když si nyní (od doby co se platí zálohy) otevřu vlákno tak vidím, jak Baker v nesnázích oznamuje, že opět někdo odstoupil. Divím se, že cigi vůbec přežil ty limitky, které "pořádal". EDIT: ehm, nejsme s Grgou domluvení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 Jo. přesně tak, že vás nefackuje hanba, před rokem jste měli peníze a teď nemáte, šmucky?! Zabijte se, naštěstí vám to ti gentlemani přede mnou vysvětlili. Mno nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 par veci nechapu - proc zacalo houfne odstupovani ve chvili kdy zacalo jit o prachy. to to jako nikdo z tech "gentlemanu" nevedel pred tim ze se jim proste do toho financne nechce, nebo ze si to nemuzou dovolit ? proc se tady exhibovali radu mesicu a vypadalo to ze se proste nemuzou dockat jen aby uz je meli na ruce ? ok jeden mohl treba prijit o praci nebo ja nevim ale tolik lidi ? podle me je to hajzlovina (klidne mi dejte BAN) nechat Viktora a dalsi na tom makat, utracet svoje penize a cas a pak se jim vysmat do ksichtu. super lide, takove lidi bych chtel mit za pratele - verim, ze jste se alespon dobre pobavili...jen se opakuju to co se deje je poradna kurwarna a za tim si stojim.... souhlas Jen bych chtěl napsat, že vlákno sleduji již téměr rok. O hodinky jsem sice nikdy zájem neprojevil, ale Vám co odstupujete na poslední chvíli, bych rád vzkázal, aby jste si uvědomili, kolik Baker a další lidé strávili tímto projektem času. Divím se, že Vás nefackuje hanba. Pokaždé když si nyní (od doby co se platí zálohy) otevřu vlákno tak vidím, jak Baker v nesnázích oznamuje, že opět někdo odstoupil. Divím se, že cigi vůbec přežil ty limitky, které "pořádal". souhlas, také jsem psal Bakerovi, že mě to trochu děsí Jo. přesně tak, že vás nefackuje hanba, před rokem jste měli peníze a teď nemáte, šmucky?! Zabijte se, naštěstí vám to ti gentlemani přede mnou vysvětlili. Mno nic. Co Ti jebe?_?_? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 gougy: Já nevim co mi jebe, asi nic. Ale štve mě to rozhořčení na ty, který na to momentálně nemaj/nechtěj. Před rokem se někdo přihlásil do projektu limitky, tušim že nějaký první termíny měly bejt začátkem 2012, a když je to o rok pozdějc a situace je prostě jiná, najednou jsou za mrchy..? Co přesně je do toho někomu, kdo v tom ani neni přihlášenej (nemyslim grgu)? A jo, co je do toho vlastně taky mně. Nesmim chlastat v práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 Já se naopak Grgovi a Jacobovi nedivím, že jsou rozezlení. Já sám jsem se rozmýšlel, že bych se přidal, ale nakonec jsem to ani nezkoušel, protože seznam byl plný a náhradníků taky dostatek. I proto jsem se rozhodl pro limitku Elton Sport. V tuto chvíli, kdy se prakticky obměnilo dobrých 12 zájemců o tuto limitku a pořád jsou 3 místa volná (odpadla skoro polovina zájemců), se už prostě zařadit nemůžu. Můj osobní názor je ten, že nemálo "zájemců - odpadlíků" blokovalo místo, protože co kdyby to si ry hodinky přecejen chtěli koupit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 Nesmim chlastat v práci. to bude vono, já nepochopil především pasáž " šmucky?! Zabijte se," Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 gougy: A jo, jsem nějakej vostrej. Maj u těch Jelínků takový zlý, to pivo:) A konec OT, sorry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 gougy: A jo, jsem nějakej vostrej. Maj u těch Jelínků takový zlý, to pivo:) A konec OT, sorry. Taky OT: náhodou u Jelínků byl první neodmítnutelný požadavek, co na mě hodili chlapi z Brna, když přijeli do Práglu na fotbal Tak přeju super víkend, taky bych potřeboval prolejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 Vazeni, mozna jsem sam, ale navrhuji ze pokud limitka nedopadne, bylo by fair nahradit alespon Viktorovi a ostatnim naklady. Pokud nas bude treba 25 kteri do toho chteli jit, co tak se slozit a alespon Viktorovi dat to co do toho vrazil. Cas mu asi nezaplatime, ale tohleto by bylo fair - vim, ze v podstate budeme platit za ty "gentlemany" co cukli v posledni chvili, ale takhle to nejak citim. Bude to par tisic na osobu...jen navrh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 Mi neříkejte že to nedopadne Kvůli třem kusům... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 Vážení kolegové, gentlemani, kamarádi ..Jsem tady relativně krátce a o hodinkách toho vím pořád dost málo na to, abych mohl relevantně přispívat. Přesto si dovolím tady teď přispět.Cítil jsem od samého počátku toto fórum jako vyjímečný prostor o vyjímečných věcech a možnost setkat se s vyjímečnými lidmi. Gentlemanství a serióznost na mne velice silně zapůsobila a já věděl, že tady chci patřit. Když jsem na mém prvním srazu měl po pěti minutách na ruce hodinky, na které by člověk při průměrném platu šetřil snad deset let, byl jsem hrdý.Když jsem mohl přispět na Andreowu sbírku na starého pána svými pár drobnými, byl jsem hrdý.Když jsem si ze svého dalšího srazu odnesl domů jen tak na zkoušku hodinky v hodnotě ojeté Octavie, byl jsem hrdý.Když se mi podařilo svými fotkami přispět do našeho kalendáře, byl jsem hrdý.Když jsem prodal na fóru své první drahé hodinky a kupující se ani nepřesvědčil, zda je vše jak má (karty, stav hodinek) a řekl jen, já ti věřím, a zaplatil dohodnutou sumu, byl jsem hrdý.Když se mi podařilo dostat se z náhradníka na seznam čekatelů na Nautily, byl jsem hrdý a šťastný. Ale teď jsem rozčarovaný a zmatený ..... Nějak to nechápu. Mám pocit že to není o penězích, ale o cti. Když řeknu beru je, tak je prostě beru ... A nikdo mi nevymluví, že je to jinak .... Ještě se podělím o pocit z prvního setkání s Nautily. Bylo to v Brně na Viktorově prezentaci. Měl jsem tu čest tam potkat i Mrakoušovy Genty. A řeknu Vám, že pocit z obou hodinek byl hodně podobný. Oboje byly nádherné, vyjímečné, výrazné, prostě jiné, než jsem zatím poznal. Úplně jsem se těšil, jak budu všem říkat na jejich dotazy co to mám na ruce, že jsme si je sami vymysleli, navrhli a nechali vyrobit a že jich je na celičkém světě jenom 33. Že jsme nad nimi stávili měsíce diskuzemi co a jak bude vypadat. Že jsme se kvůli nim kolikrát i pohádali. Jak jsme ve finále půl roku čekali, než se nám naš krásky vyrobí .... Ten pocit byl hrozně silný, taková zvláštní hrdost. A vy mi chcete říct, že to vše byl jen sen ???????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 Nějakou dobu jsem o účasti uvažoval,ale v té době tam bylo tuším 13 náhradníků,tak jsem si říkal že se nechytám a začal jsem se utěšovat vlastním projektem,nevím jak to přesně komentovat,teď se zas nechytám finančně,jinak bych do toho šel.Jak tu psal Lukin,suma sumárum by to nemělo padnout,opravdu tu o peníze nejde,mrhání časem toho kdo do toho dal celkem dost času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.