Baker Odesláno 25. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. června 2012 Cely vikend jsem byl mimo net a nestacim se divit, co se tady za tech par dni stalo.Diky panove, tleskam. Jsme v plnem poctu a muzeme se dat do prace.
sect Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Odesláno 25. června 2012 Trochu se vrátím k předchozí diskuzi, fakt není možnost udělat červený antireflex? V příběhu to je vždy tak jak píše funf, nejprve viděli červené světlo v hloubce.......
Baker Odesláno 25. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. června 2012 Tome rikal jsem to na srazu, cerveny ne, resp. ano, ale ve finale to vypada jako takova staro-ruzova.
sect Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Odesláno 26. června 2012 Aha, tak to se omlouvám , to jsem nějak nezaregistroval, nejspíš jsem tam už hladem blbě slyšel.......
pevo Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Odesláno 26. června 2012 Upřímně, mám radost, že jedeme! Navíc jsem měl v neděli při složení zálohy možnost vidět vylepšenou povrchovou úpravu pouzdra (oproti ostravskému srazu) a móóóc se mi to líbilo! Dodatečně se mi ale zdá, že ta korunka dost svítí oproti zbytku, nedal by se ten mohutný krček taky opískovat? Pěkně by se to propojilo s pouzdrem...
Dodaes Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Odesláno 27. června 2012 Ak by niekto odstúpil beriem ešte jedny.Dodaes
Baker Odesláno 27. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. června 2012 Ak by niekto odstúpil beriem ešte jedny.Dodaes Mas docela sanci, cislo 4 nejak nekomunikuje.
sect Odesláno 28. června 2012 Nahlásit Odesláno 28. června 2012 Pánové, našli by se zde nějací zájemci, kteří by chtěli mít dýnko s Vernem místo N? Technicky je zřejmě reálné udělat část dýnk s N, jak je schváleno a část s Vernem, jak bylo na úplně prvním návrhu. Cena by zůstala stejná a každý by se rozhodl, které dýnko chce ke svému číslu přiřadit a na hodinky namontovat. Rozdílný by byl pouze obrázek uprostřed, popis a číslování by bylo na všech stejné....Samozřejmě by se nejprve muselo udělat jedno zkušební, pro představu, jak to bude vypadat, ale ať se to nedělá zbytečně zjišťuji, zda se tady vůbec nějací zájemci najdou.Jo a prosím, nepište tady žádné další návrhy obrázků, vybíralo by se pouze z těchto dvou (schválené N a Verne). Pro ty co neví o kterém mluvím, připojuji pro připomenutí: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Andrew Odesláno 28. června 2012 Nahlásit Odesláno 28. června 2012 Pánové, našli by se zde nějací zájemci, ... Ty mi dáváš , ale potřetí už fakt ne.
Marfi Odesláno 28. června 2012 Nahlásit Odesláno 28. června 2012 Pánové, našli by se zde nějací zájemci, kteří by chtěli mít dýnko s Vernem místo N? Technicky je zřejmě reálné udělat část dýnk s N, jak je schváleno a část s Vernem, jak bylo na úplně prvním návrhu. Cena by zůstala stejná a každý by se rozhodl, které dýnko chce ke svému číslu přiřadit a na hodinky namontovat. Rozdílný by byl pouze obrázek uprostřed, popis a číslování by bylo na všech stejné....Samozřejmě by se nejprve muselo udělat jedno zkušební, pro představu, jak to bude vypadat, ale ať se to nedělá zbytečně zjišťuji, zda se tady vůbec nějací zájemci najdou. Jo a prosím, nepište tady žádné další návrhy obrázků, vybíralo by se pouze z těchto dvou (schválené N a Verne). Pro ty co neví o kterém mluvím, připojuji pro připomenutí: Omlouvám se, že se ač neúčatník limitky do toho vměšuju, ale připadá mi (nevím jestli nepíšu blbost, snad je to v pořádku), že popis limitky ÉDITION LIMITÉE na jednom dýnku a zkratka L.E. na druhém si neodpovídají. Myslím jako že jedno je francouzsky a druhé anglicky, ale padlo mi to hned do oka, tak aby to případně neuniklo, pokud je to chybka. A držím vám palce.
sect Odesláno 28. června 2012 Nahlásit Odesláno 28. června 2012 Rozdílný by byl pouze obrázek uprostřed, popis a číslování by bylo na všech stejné.... Edit: jde pouze o obrázek pro představu. Jinak, jak jsem to psal už v prvním příspěvku, popis by byl zcela stejný jako u N.
Marfi Odesláno 28. června 2012 Nahlásit Odesláno 28. června 2012 Edit: jde pouze o obrázek pro přestavu. Jinak jsem to psal už v prvním příspěvku, popis by byl zcela stejný jako u N. Jasan, však jsem pochyboval jestli nepíšu blbost, v předtuše že ji píšu.
saida Odesláno 28. června 2012 Nahlásit Odesláno 28. června 2012 Taková limitka v limitce. Za mě původní varianta.
flagolo Odesláno 28. června 2012 Nahlásit Odesláno 28. června 2012 Beru Verna, bude-li se realizovat.
ricous Odesláno 28. června 2012 Nahlásit Odesláno 28. června 2012 Verne - a nebo bylo by možné udělat za příplatek i druhé dýnko?
vikhra Odesláno 28. června 2012 Nahlásit Odesláno 28. června 2012 Verne - a nebo bylo by možné udělat za příplatek i druhé dýnko? Tak to by možná nebylo, tak marné.
Baker Odesláno 28. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. června 2012 Hosi, dnes na obede se sectem jsem tuto moznost pripustil, jelikoz jsem si uz nedokazal presne vybavit to prvni navrzene dynko (pak jich bylo jeste hodne), nicmene u totoho navrhu jsem pocital trochu s jinou technologii vyroby. Nejsem si jist, zda to pujde a predevsim jak to bude vypadat, obavam se ze je navrh prilis podrobny na to, abychom jej byli schopni dostat tak hluboko jako u finalniho reseni. Zkusim to prodiskutovat s vyrobcem a pokud me vyslovene neposle ho haje, zkusime udelat vzorek. Ono to vypada jinak ve 2D na obrazovce a jinak bude vypadat 3D vysledek.
Baker Odesláno 28. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. června 2012 Dodatečně se mi ale zdá, že ta korunka dost svítí oproti zbytku, nedal by se ten mohutný krček taky opískovat? Pěkně by se to propojilo s pouzdrem... Myslim, ze technicky by to nemel byt problem, vyzkousime.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.