Conrad Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Odesláno 1. července 2011 Držím ti palce aby to dopadlo jen mi tak napadlo za co platíme Kalibr 11000 něco pouzdro, ciferník ručky něco řemen to je tak asi vše runt dohromady do 20 000 a to by řemen musel bejt z předkožky aligátora a psal jsi že stály 40 000
zrno Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Odesláno 1. července 2011 Takže věci se mají tak, že z hodinkama končím, tohle nemám zapotřebí" (na jak dlouho, to nevím, ale doufám, že na dlouho ) TH po dvouch letech umřeli. Volali mi ze servisu, že strojek je rezatý, neopravitelný. Hodinky musejí v těchto případech posílat do Švýcarska na rozborku, kde je možnost repasu, cca.7000,- ale v tomto případě je to na 90% výměna celého kalibru a to je 11000,- a více. Prý by se mohli chytit ještě za rypák a poslat mi nový s omluvou zdarma, ale tomu dává tak 10% šanci I když já osobně si myslím, že by to byla fér play hra" tak nezbejvá než držet palce... a pak si kup drahý hodinky... i když já osobně s potápkama nelezu ani pod sprchu, prostě osobní blok :-) A co mě vážně naštvalo je to , že mi v práci spad docela těžkej činel na palec u nohy a schytal to nehet.. tak snad nesleze ,ale bolí to jak čert....
svijanskymaz Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Odesláno 1. července 2011 (upraveno) Hergot,ja som predvcerom vliezol do vody/Dzban voda fuj/ a Glyciny som zobral so sebou,aby mi ich niekto omylom a ciste nahodou na brehu neujebal....A zatial idu,ale boh vie ci do nich neucvrklo... ..To su veci,to su veci... Upraveno 1. července 2011 uživatelem svijanskymaz
Návštěvník ?po Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Odesláno 1. července 2011 Držím ti palce aby to dopadlo jen mi tak napadlo za co platíme Kalibr 11000 něco pouzdro, ciferník ručky něco řemen to je tak asi vše runt dohromady do 20 000 a to by řemen musel bejt z předkožky aligátora a psal jsi že stály 40 000 to je prodejní cena - výrobní je pětikoruna (i s DPH)
African Odesláno 1. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. července 2011 Máte pravdu kluci, bez boje se nedáme Přes víkend napíšu dopis, a osobně tam zavolám, ale chtělo by to tel. na pana Heuera, nemáte ho Já mám akorát na servis a tam budu asi všechno směrovat"Adresse : TAG Heuer - Customer ServiceBranch of LVMH Swiss Manufactures SARue Louis-Joseph Chevrolet 4A2300 La Chaux-de-Fonds Telefon : +41 32 919 8060 Fax : +41 32 919 9060
FrantisekH Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Odesláno 1. července 2011 koukam že dneska už opravdu nikdo nedokáže uznat svou chybu, a všichni dokážu machrovat jen s mediama forama a poluvama..je mi za vás hanba češi
African Odesláno 1. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. července 2011 koukam že dneska už opravdu nikdo nedokáže uznat svou chybu, a všichni dokážu machrovat jen s mediama forama a poluvama..je mi za vás hanba češi A jejda, asi blbost vůbec reagovat, ale co" Myslíš uznat taky tu chybu,že jsem vzal potápěčské hodinky do vody?
svijanskymaz Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Odesláno 1. července 2011 (upraveno) koukam že dneska už opravdu nikdo nedokáže uznat svou chybu, a všichni dokážu machrovat jen s mediama forama a poluvama..je mi za vás hanba češi Asi mi nejak nazablysklo,ale tento prispevok som nepochopil... Upraveno 1. července 2011 uživatelem svijanskymaz
FrantisekH Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Odesláno 1. července 2011 A jejda, asi blbost vůbec reagovat, ale co" Myslíš uznat taky tu chybu,že jsem vzal potápěčské hodinky do vody? Uznat chybu že je něco po záruce, a tudíž je moje chyba ne výrobce, výrobce ručí za kvalitu výrobku dva roky.. ve většině zemí je to pak jen jeden rok... český národ nikdy nic nechtěl dokázat vše si jenom vyskuhrat a vyberečet...
FrantisekH Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Odesláno 1. července 2011 Vlastimile, chápu tvůj problem a vím, že tě to štve...ale po pravdě řečeno vynucovat si něco na co nemam nárok je pro mě chování hodné toho kdo nedokončil základní školu.
Horhe Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Odesláno 1. července 2011 Vlastimile, chápu tvůj problem a vím, že tě to štve...ale po pravdě řečeno vynucovat si něco na co nemam nárok je pro mě chování hodné toho kdo nedokončil základní školu. Zato ty jsi vychodil minimálně dvě, viď?
Milis Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Odesláno 1. července 2011 Uznat chybu že je něco po záruce, a tudíž je moje chyba ne výrobce, výrobce ručí za kvalitu výrobku dva roky.. ve většině zemí je to pak jen jeden rok... český národ nikdy nic nechtěl dokázat vše si jenom vyskuhrat a vyberečet... Za tyhle reci o narodu by byla za valky kulka. A vyrobci by meli rucit furt, nejlip zivotama svejch zamestnancu.
Donuts Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Odesláno 1. července 2011 koukam že dneska už opravdu nikdo nedokáže uznat svou chybu, a všichni dokážu machrovat jen s mediama forama a poluvama..je mi za vás hanba češi Svou chybu? To si delas srandu?
Donuts Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Odesláno 1. července 2011 Uznat chybu že je něco po záruce, a tudíž je moje chyba ne výrobce, výrobce ručí za kvalitu výrobku dva roky.. ve většině zemí je to pak jen jeden rok...Prodejce ruci dva roky. Slusny vyrobce, potazmo vyrobce "veci na cely zivot", by mel rucit preci jenom dele. Nemluve o tom, ze pokud je to opravdu cele zrezle tak k nejakym netestnostem muselo dochazet uz v prubehu te zaruky.
FrantisekH Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Odesláno 1. července 2011 tak pokud ano nevidím problem nechat si na to udělat znalecký posudek a pokud ho výrobce neuzná tak jít k soudu...povětšinou pokud je slušné chování se jde s prodejcem a výrobcem domluvit...ale když na mě někdo přijde s tím, nebudeš-li mi po vůli pošlu to do televize...sorry tohle je level sám pro sebe
Milis Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Odesláno 1. července 2011 Sakra. Hele urcite to zkus, napis na vedeni TH, na vsechny mozne adresy. Stezuj si na servis, na nekvalitni vyrobek, na to ze jsi byl podveden a hodinky po zaruce odesly, apod. Verim, ze se chytnou za nos - je mozne ze to uznaji, prece jen nejde o pakatel. Rekni, ze to zverejnis v mediich, ze to das na vsechny hodinkova fora a blogy, apod. Ze mas od nich patery Tagy a jsi jejich zakaznik a nikdy jsi nemel zadny problem. apod. Tyjo Franto a ty bys todle jako udelal, jo? Ale je fakt, ze ja jsem jednou nespravedlive kricel v optice.
FrantisekH Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Odesláno 1. července 2011 udělal.. ono to bude tím že z pravila sedím na druhé straně té části.. kde si zákaznici chtějí vykřičet co se dá....a po pravdě řečeno dost často tenhle poslední článek nedokáže nic moc.. buď tedy udělaj falsum na záruku (což jde poměrně snadno, stačí chtít) nebo to udělají na sebe..nadnárodní koncern ti moc nepomůže..Všichni výrobci se snaží aby nemuseli udělat víc než musí, ba dokonce nemuseli dělat ani to.... ale volat Novu.. pro mě poustup hodný pouštního psa..
sect Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Odesláno 1. července 2011 ...sorry tohle je level sám pro sebe sorry, ale ty sám jsi level sám pro sebe
FrantisekH Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Odesláno 1. července 2011 sorry, ale ty sám jsi level sám pro sebe Ale za to se nestydim
Americkej Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Odesláno 1. července 2011 Vlasto, neházej flintu do žita, kromě klasické záruky existuje ještě kulance. Kvalitní a zejména prestižní značky ji poskytují právě proto, aby si udržely svou prestiž. Kamarádovi na BMW motorce vyměnili zdarma převodovku po čtyřech letech a 30000 km. Přestože byl dva roky po záruce, předpokládaná životnost převodovky je stejná jako životnost celku. A kdo by si kupoval motorku přes půl mega, kdyby ji mohl hodit za 4 roky standartně do koše? Věřím, že i TH by po správném přednesení stavu věci měla chápat tyto principy, zejména při jejich cenách. Přeci to, co prodávají je značka, hodinky jsou až pak.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se