Návštěvník Alda Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 Máte někdo zkušenosti ? Momentálně mám připojení přes wifi, ale tady na horách je to nespolehlivé a věčně je problém. Jinou alternativu než přes telefoní linku nemám. Od ústředny jsem trochu dál, v O2 mi řekli, že reálná rychlost by byla místo 8Mb/s cca 4. Jak jste spokojeni, se spolehlivostí, rychlostí a přístupem pokud nastane problém ?
KFL Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 (upraveno) Záleží na útlumu na lince. Já jsem od ústředny skoro 2 km a mám 6 Mbit stabilně. Mohl bych mít i 8 Mbit, ale díky útlumu na lince by to bylo nestabilní. A O2 překvapivě volí stabilitu proti rychlosti.Za ten rok, co ADSL mám, byly výpadky dva - jednou navlhlo vedení v zemi, podruhý se mi dojebal modem. Jinak spokojenost - mám na tom pověšenej server, tahám docela dost dat a funguje to. Jen jedna věc - po instalaci mi to jelo cca 1 Mbit. Když jsem volal na linku O2, řekli mi, že rychlost negarantují. Chvíli jsem se s nima hádal, za 2 dny přijel technik, kterej někam zavolal, řekl "Přitop mi na tomhle čísle" a od tý doby to jede 6 Mbit. Tak si to ohlídej, abys na tom nebyl podobně . EDIT: Jinak podpora vždy bez problémů, jakýkoli problém vyřešen do 24-48 hodin, ať už příjezdem technika nebo jen oznámením o nápravě. Upraveno 5. července 2011 uživatelem KFL
shore Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 od O2 som mal dvakrat internet - praha a pardubice..nemozem sa stazovat na nic okrem jednej veci, ked znizuju cenu za sluzbu, nedaju ti vediet, takze raz za pol roka si musis odsledovat ich akcie a zavolat, ze s nimi koncis, pretoze sa ti oplati zrusit linku a nechat ju zaktivovat nanovo..v tom pripade ti ponuknu novu cenu..inak vsetko OK, podpora je rychla, bez problemov, vsetko sa vyriesilo tak ako pise KFL 24-48h max..
Gilius Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 Mám net + digi TV od kyslíku a nemůžu si stěžovat. Pokud je problém, řeší ho - vše funguje k mé spokojenosti. Sice platím trochu víc, než bych možná platil jinde, ale byli první, kteří neměli problém nás připojit a vždy se s nimi domluvím. Proto u nich zůstanu, i když jsou na trhu třeba i lepší nabídky(ve smyslu ceny) - co se ale týče služeb, tak ,dle mého, jedině kyslík.
nAscA Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 Mam internet od O2 taky. Poridil jsem si v akci 16Mb/s. Bohuzel mi pri objednavce zapomneli sdelit, ze na miste kde bydlim mi muzou poskytnout jen 4,5Mb/s. Takze jsem spis nars.... ale je to alespon stabilni.
cigi Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 Mám O2 TV a internet a je to děs běs hrůza a humus. Zlatý časy analogu. Každý den se to musí alspoň jednou restartovat, nepoužitelná věc. Bohužel pro mě jediné jakž takž řešení, ale pije mi krev.
gougy Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 O2 celkem v pohodě, akorát mi každyých 12měsíců navýší cenu za službu (klidně o 30%) se zachováním rychlosti (pomalosti) a pak zase musím volat na infolinku a řešit...
cigi Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 Jo, to je další potíž - velmi komplikovaně z nich vytloukáme "vratnou" zálohu, velmi komplikovaně.
abbot Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 Měl jsem dlouhý léta internet od GTS, ale veškerý problémy se řešili s O2. Upřímně už bych nikdy nechtěl řešit tuhle anabázi. Nejdřív mi několikrát snižovali rychlost a stejně to nepomohlo. Dostalo se to do fáze, kdy byl internet 55 minut spadlej a 5 minut běžel, hořel mi čas s bakalářkou a žádný řešení nepřicházelo. Vystřídali se u mě snad všichni technici, co pro mojí oblast pracují a výsledek: Neoficiálně totálně přetížená oblast (postavili nový kancelářský budovy atd.) a já jsem daleko a na zlepšení můžu zapomenout, protože oblast už je poměrně pokrytá a nevyplatí se jim investice do vyšších kapacit kvůli pár důchodcům, kteří si to stejně nekoupí. Písemně mi to samozřejmě nikdo nechtěl dát a technici už později ani nevystupovali z auta a z pohledu info linky mělo být vše v pořádku a problém musí být na mojí straně.
paolous Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 (upraveno) Pridam par poznatku s O2...Mame od nic v baraku ADSL net - retenci snizena cena na 400 mesicne. Ted jsem od nich dostal za korunu VDSL modem a garantovana cena 400Kc pokracuje dal. Rychlost byla 7mbit, nyni kolem 16 mbit., od ustredny pry 900 metru, ve VDSL modemu je wifi (typ Comtrend) - funguje jako router. Perfektni. Akorat pozor - pri bourkach nutno odpojovat, uz nam 2x prasklo a stary ADSL modem shorel.Doma v byte mam net od UPC - kabel - s tim VDSL je to nastejno... http://www.zive.cz/clanky/o2-spusti-vdsl-rychlejsi-internet-za-stejnou-cenu/sc-3-a-156738/default.aspx http://www.o2.cz/osobni/internet/adsl-vdsl-internet.html Upraveno 5. července 2011 uživatelem paolous
notabene Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 Já si teda na O2 internet nemůžu stěžovat, mám teď VDSL a stahuju bezproblému 3200kB/s. Což je na hranici toho co do linky pustí (na modemu nastaveno 27500). Jsem spokojen, jen ten upload kdyby byl vyšší než 170kB/s.
railmaster Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 (upraveno) Internet O2 mám len v smartfone a tam mi to stačí. Zväčša to ide cez Edge, ale keď sa mi podarí natrafiť miestami na pokrytie 3G, tak to ide citeľne rýchlejšie. Okrem toho O2 buduje novú sieť pre vyššiu rýchlosť. Na notebooku to momentálne stačí len na nejaké sociálne siete a hľadanie informácií, ale to je v podstate všetko. Na sťahovanie zabudnite. Týka sa to O2 na Slovensku, v Čechách neviem. Upraveno 5. července 2011 uživatelem railmaster
www.aljancic.com Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 Já si tady na horách (něco málo přes 600 m n. m.) nemůžu vůbec vybírat. O2 je tady jediný provider. Jsem asi 2 km od ústředny a mám připojení okolo 7 Mbit/s - stahování lehce přes 800 kB/s. Chtěl jsem po nich navýšení, ale prý jsem na maximu. Ze strany O2 jsem měl za pět let asi dva výpadky - nevarovali bohužel ani jednou :-( Zbytek byly blesky, padlé stromy a tak, které teda do 24 hodin začínají řešit, takže téměř pohoda.Jelikož mám online obchod, tak mám pro jistotu ještě možnost připojení přes mobil od Vodafonu. To s úspěchem používám i při dovolených, kdy sebou beru noťas. Modem (který už dávno za bouřky shořel) i splitter (shořel už taky) byly v rámci ročního závazku za kačku. Modem č.3 mám teď za UPSkou a zásuvku a splitter tu mám pod stolem po jednom do zálohy...
gougy Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 kapku OT: díky za připomenutí, že bych si už fakt měl koupit nějakou ochranu. Ty shořelé modemy mi na diskuzi připadají jako standard
X-Bob Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 Mám. Funguje. Furt. Problémy ani nebyli a když, odstraněny po zavolání na linku O2 raz dva. Mám TV, ADSL a telefon. Stejně tak spokojenost s mobilním O2 (Blackberry). Mám rád věci, když fungují. A tady OK.
cody Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 V ČR lepsi servis nez O2 nema nikdo, zvlast pokud chces vyuzivat vsechny technogie. Ale musis volat. Technickou podporu - zatim vzdy vse protne vyreseno. Retence - vytasit se s konkruncni nabidkou ci odchodem a mas v pohode polovicni ceny. I reklamace jakztakz fungujou. Navic pevna linka ma vetsi budoucnost nez se ji v soucasnosti prisuzuje. Za 80kc/mesic - 30 min, 120kc - 300 min.
Jakubisko Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2012 Je to někdo z oboru, kdo by mi uměl garantovat lepší podmínky (nebo alespoň prodloužit stávající) na ADSL?Napište mi prosím SZ.
cody Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 Porad stejny postup - zavolej, pohroz odchodem ke konkurenci, rekni si o prodlouzeni akce kterou jsi ochoten platit. Nenech se odradit na "prvni linii", musis se provolat na oddeleni kde se sluzby rusi - tam ti mohou nastavit adsl napr. za 400kc. Pokud mam platby v poradku, nebyva problem.
Jakubisko Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 Ani na retenci mi nenabidli prave stejne ani lepsi. Naopak o 10% drazsi, zadne dalsi smlouvani se nekonalo. Zkousel jsem tam volat trikrat a tohle je nejlepsi, co jsem z nich dostal.
cody Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 Tak jestli mas nervy, neber to, nech si poslat kod ke zruseni. Pokud jim nepada dostupnost na linkach, na volani klietu s "kodem" maji jeste lepsi nabidky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se