Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám "trochu" problém s tím, že nevěřím, že toto jednání už neodhalil systém Aukra. (prostě primitivní algoritmus) a tudíž jsem jeden z těch blbců, co prodávají, jak se standardně na aukcích prodává (pak se člověk třeba podivuje nad nízkou finální cenou - nejnižší za poslední 3 roky u vysokoobrátkového zboží - objektivu) - a za to z principu odmítám Aukru platit, takže tam definitivně s prodejem končím.

Jediné a hlavní co Aukro  zajímá, je zaplacená provize, nic víc, nic míň.

Odesláno

Jediné a hlavní co Aukro  zajímá, je zaplacená provize, nic víc, nic míň.

To je v pořádku, to je fér, ale pak je třeba odstranit z webu "pravidla" a nenazývat to aukčním portálem (což tedy není, je to jen šmelina, ale v pohodě i taková má zákazníky, jenom jsem to potřeboval vědět). 

Odesláno

To je v pořádku, to je fér, ale pak je třeba odstranit z webu "pravidla" a nenazývat to aukčním portálem (což tedy není, je to jen šmelina, ale v pohodě i taková má zákazníky, jenom jsem to potřeboval vědět). 

No. Tak to víš. Co dál?

Odesláno

Ale no tak paní Teto, takhle šedesát let staré hodinky nevypadají. Pár fotek jen pro nezapadnutí:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

No. Tak to víš. Co dál?

jednoduše, psal jsem to. Podvodný  systém nejen neumím, ale nehodám praktikovat, tudíž odchod k jinému kanálu.

Prostě jsem bláhově čekal, že za placenou službu dostanu produkt a ne paskvil namísto aukcí ;) (pokud by se jednalo o alespoň trochu sofistikovaný podvod, snad neřeknu nic, ale o tomhle Aukro ví na 100%, takové svinstvo prostě odmítám dotovat a naopak se odvděčím odpovídajícím promem)

Odesláno

Tak jsem zase nakoupil na aukru. Sportky II s přechromovaným pouzdrem. Všechno dobrý, chrom opravdu solidní, ocucaný bonbón v normě a spíše pouze zespodu, horní hrany ostré, ale pantáta co to leštil před chromem tak to probrousil až na dírky ke stěžejkám....takže po vložení pásku se dírky vytrhly. Prodejce to "nevěděl".... Tož mi meldujte kde nakupovat kloudný zboží. Nebo to zapíchnout a sbírat "Céčka" nebo nálepky z Lipánků ? 

Odesláno

Tak jsem zase nakoupil na aukru. Sportky II s přechromovaným pouzdrem. Všechno dobrý, chrom opravdu solidní, ocucaný bonbón v normě a spíše pouze zespodu, horní hrany ostré, ale pantáta co to leštil před chromem tak to probrousil až na dírky ke stěžejkám....takže po vložení pásku se dírky vytrhly. Prodejce to "nevěděl".... Tož mi meldujte kde nakupovat kloudný zboží. Nebo to zapíchnout a sbírat "Céčka" nebo nálepky z Lipánků ? 

Tak předně bys je prodávajícímu měl vrátit a on tobě peníze ... 

Odesláno

Prdím na to, rozebral jsem je na díly a reinkarnuji střeva do originál broušenýho pouzdra s červeným ciferníkem....Stejně už bylo na čase abych s ním něco dělal. Polotovar mi ležel v šuplíku rok (sehnat originál starý stříbrný ručky je porod). Ku cti prodávajícího musím zmínit, že vrácení peněz mi nabídl a celkem džentlmensky jsme se domluvili.    

Odesláno

Měli by zaměstnat nějaký celníky na výsluze jako cenzory nabídek a tohle okamžitě mazat včetně zablokování účtu toho kdo to nabízí. Dyť je to ještě horší jako když to ťamani prodávají na tržnicích. 

Odesláno

Měli by zaměstnat nějaký celníky na výsluze jako cenzory nabídek a tohle okamžitě mazat včetně zablokování účtu toho kdo to nabízí. Dyť je to ještě horší jako když to ťamani prodávají na tržnicích. 

Takže zaměstnat a platit někoho za účelem snížení své provize? Takhle "asi" Polák u kšeftu v jiné zemi neuvažuje...

Odesláno

Ale notak, tohle vlákno je k pobavení, ne k tomu, aby nám mělo hýbat žlučí. A aukro takové inzeráty celkem spolehlivě maže. Já sám, když na takovou nabídku narazím, nahlašuji ji aukru přes formulář.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...