Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník milosklikar
Odesláno (upraveno)
Mrkni jeste na cifernik - uuuuplne dolu :rolleyes:

hmmm,se v tom už ztrácím :eek:

Upraveno uživatelem milosklikar
Návštěvník tolja
Odesláno (upraveno)
hmmm,se v tom už ztrácím :eek:

Pod značkou Sekonda vyvážel Poljot v 70.-80. letech hodinky na západ, myslím.

Taky slušnej MAZEC, ani ručky to nemá origo, ale co bys za ty prachy chtěl.

Upraveno uživatelem tolja
Odesláno
Pod značkou Sekonda vyvážel Poljot v 70.-80. letech hodinky na západ, myslím.

Taky slušnej MAZEC, ani ručky to nemá origo, ale co bys za ty prachy chtěl.

Ten se snad posr.. v kině. Nebo zavádí cenovou politiku nejmenovaného českého výrobce hodinek.

Odesláno

Konečně si ke Strelám pořídím ještě Sekondy...akorát asi rusové okupujou Śwajcland ne ????

Odesláno
Dobrá historka ( http://www.aukro.cz/item443121222_omega_se...anet_ocean.html ) :

... OMEGA Seamaster Profesional-Planet Ocean nalezené před týdnem na toaletě v odbavovací hale na letišti ... asi je někdo hodil do záchodu :D

..hodinky maji datumovku, ktera se po pulnoci sama prehodi.. TAK TO JE BOMBA! To musim mit, skoda ze prodejce odjel na sluzebku a vystavi je pozdeji :thumbsup_anim:

Odesláno
..hodinky maji datumovku, ktera se po pulnoci sama prehodi.. TAK TO JE BOMBA! To musim mit, skoda ze prodejce odjel na sluzebku a vystavi je pozdeji :thumbsup_anim:

Safra to byla rychlost, když jsem to sem dával tak ještě na služebce nebyl... no třeba najde v pisoáru A.P.

Odesláno
Safra to byla rychlost, když jsem to sem dával tak ještě na služebce nebyl... no třeba najde v pisoáru A.P.

To je hned no. Ja jsem zatim nikdy na hajzlu hodinky nenasel.. ani Primky :crying_anim02:

Odesláno
To je hned no. Ja jsem zatim nikdy na hajzlu hodinky nenasel.. ani Primky :crying_anim02:

To je tym, že nechodiš na spravne záchody (na moju smolu, ani ja :) )

A najsť nové primky na WC,mnooo to je snaď lepsie terno ako najsť omegy :withstupid: :wallbash:

Odesláno
To je tym, že nechodiš na spravne záchody (na moju smolu, ani ja :) )

A najsť nové primky na WC,mnooo to je snaď lepsie terno ako najsť omegy :withstupid: :wallbash:

Jednou jsem jako kluk pytlačil a když mě honil porybný tak jsem ztratil svoje dětský Primky... když jsem je pak hledal našel jsem jiný vělikostí úměrnější mýmu věku :P

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...