mike_x Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 No, jestlize ma Bechyne v sobotu zavreno, tak tu moznost nema. Jinde ti tezko otevrou mesic novy rolady. To jsou porad reci. Jak jiz bylo uvedeno vyse, v Carollinu maj v so: 11.00 - 18.00 a i kdyby ne, tak bych sel po papirech... jestli vsechno sedi a taky tam musi bejt uveden prodejce, kterej na ne dava zaruku. No a neni problem toho prodejce pak kdykoliv kontaktovat a vyzadat si nejaky info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 Tak v Carolinu by měly mít otevřeno. Tam se dají hodinky ověřit taky. rozhodne doporucuju overit, ale i tak se mi to zda nejaky divny, kdo se dival pozorne, tak na lunete hodinek co jsou focene na ruce natistena cisla presahuji lunetu, coz si myslim, ze rolex by takovyhle nedopatreni neudelal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_x Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 rozhodne doporucuju overit, ale i tak se mi to zda nejaky divny, kdo se dival pozorne, tak na lunete hodinek co jsou focene na ruce natistena cisla presahuji lunetu, coz si myslim, ze rolex by takovyhle nedopatreni neudelal Dobrej postreh... Evidentne prodavajici kombinuje fotky pravych Rolexu a nejakyho smejdu. Takze skutecne pujde o nejaky prusvih. Tak doufam, ze ten chlapik co nabizi 27 litru vyuzije moznosti overeni... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 Nedaří se mi připojit na stránky Carollina, ale pokud se nemýlím, tak nejsou autorizovaný servis (pokud se mýlím tak pardon) a tím pádem do měsíc starých rolád nepolezou. A podle mě je si toho prodejce vědom a proto nabízí setkání právě v sobotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 http://aukro.cz/item741267215_corum_admiral_s_cup.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_x Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 Tak ted nevim...jisty je, ze si prodavajici "pujcil" foto odtud (osma fotka zvrchu). Ze by tedy Rolex skutecne neumel trefit cisla na lunetu, navic i ty cisla vypadaj celkem divne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 Tak ted nevim...jisty je, ze si prodavajici "pujcil" foto odtud (osma fotka zvrchu). Ze by tedy Rolex skutecne neumel trefit cisla na lunetu, navic i ty cisla vypadaj celkem divne? Hmm tak z toho jsem uz taky blbej, kazdopadne se mi to nezda, rolexy od clena romulady mely cisla co se ani nahodou nedotykaly okraje, neverim ze by romulada mel repliky, to je blbost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_x Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 Hmm tak z toho jsem uz taky blbej, kazdopadne se mi to nezda, rolexy od clena romulady mely cisla co se ani nahodou nedotykaly okraje, neverim ze by romulada mel repliky, to je blbost To urcite ne... Vetsina co jsem koukal ma ty cisla hezky uprostred. Ale narazil jsem i na opacny extrem, kdy zas byly priplacly na vnitrek lunety. No jestli je to fake, tak to prodavajici podvodnik na aukru pekne nabeh... kdyz ve snaze dat tam foto pravych Rolexu z internetu natrefil na kopii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2009 (upraveno) Mně ty vaše komentáře k lunetě u Pepsin nějak nedaly spát. Tak jsem chvíli hledal a našel jsem něco na RolexForums. A co konkrétně? Rolex evidentně dělá několik druhů lunet u pepsin, takže soudit pravost či levost těchto konkrétních hodinek podle lunety se dá asi jen stěží. Viz zde: Nejen, že se liší font čísel, ale dokonce i umístění přechodu mezi červenou a modrou - jednou uprostřed čísla 8, jindy o milimetr vedle. No to jsem z toho jelen Edit: Pardon, zdroj fotky Upraveno 16. září 2009 uživatelem Jay Doll Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_x Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2009 ... Nejen, že se liší font čísel, ale dokonce i umístění přechodu mezi červenou a modrou - jednou uprostřed čísla 8, jindy o milimetr vedle. No to jsem z toho jelen Tak to teda cucim Pro me teda velky prekvapeni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2009 Jo jinak Miku_X, o kus výše jsme řešili pravost jiných Pepsin a já jsem napsal, že se to pozná podle uchycení tahu. A pak jsem už nic nepřipsal. Měl jsem za to, že u všech Rolexů co jsem měl v ruce byl tah k pouzdru připevněn zevnitř, tedy bez jakýchkoliv děr zboku. Proto jsem psal, že je to fake. Správné provedení by mělo vypadat takto: Jenže pak sem někdo dá fotky Rolexů, co se tváří jako pravé a vidím tam tohle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2009 (upraveno) Jo jinak Miku_X, o kus výše jsme řešili pravost jiných Pepsin a já jsem napsal, že se to pozná podle uchycení tahu. A pak jsem už nic nepřipsal. Měl jsem za to, že u všech Rolexů co jsem měl v ruce byl tah k pouzdru připevněn zevnitř, tedy bez jakýchkoliv děr zboku. Proto jsem psal, že je to fake. Správné provedení by mělo vypadat takto: No nedávno tu byly na prodej tyto, a ty mají uchycení taky s dirkama a pochybuji, že to byly fejky. edit:neumím psát Upraveno 16. září 2009 uživatelem Pavel K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_x Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2009 Jo jinak Miku_X, o kus výše jsme řešili pravost jiných Pepsin a já jsem napsal, že se to pozná podle uchycení tahu. A pak jsem už nic nepřipsal. Měl jsem za to, že u všech Rolexů co jsem měl v ruce byl tah k pouzdru připevněn zevnitř, tedy bez jakýchkoliv děr zboku. Proto jsem psal, že je to fake. Správné provedení by mělo vypadat takto: ... No, ja sem to prave moc nepochopil. Napr. na Chrono24.com se ty s tema dirama z venku nezridka vyskytujou. Traba tady je to hezky videt klik. Zacinam pomalu chapat Jeremy Clarksona, ktery rekl "...and the only thing in the world worse than a fake Rolex is a real one." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfidler Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2009 Mně ty vaše komentáře k lunetě u Pepsin nějak nedaly spát. Tak jsem chvíli hledal a našel jsem něco na RolexForums. A co konkrétně? Rolex evidentně dělá několik druhů lunet u pepsin, takže soudit pravost či levost těchto konkrétních hodinek podle lunety se dá asi jen stěží. Viz zde: Nejen, že se liší font čísel, ale dokonce i umístění přechodu mezi červenou a modrou - jednou uprostřed čísla 8, jindy o milimetr vedle. No to jsem z toho jelen Edit: Pardon, zdroj fotky Nejsem žádný expert, ale řekl bych, že ač každá jiná, žádná z těchto lunet nemá číslice "přetisklé" až přes okraj barvy tak, jako ty na aukru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2009 Pánové, provedení bez děr se dělá několik posledních let. Pouzdro bez děr taky znamená, že konce tahu jsou masivní (SEL - solid end links). U modelů s dírama je konec tahu jen ohnutej plech. Při pohybu ruky to trochu chrastilo. Dnes je takto řešen pouze Submariner No date. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2009 Jo jinak Miku_X, o kus výše jsme řešili pravost jiných Pepsin a já jsem napsal, že se to pozná podle uchycení tahu. A pak jsem už nic nepřipsal. Měl jsem za to, že u všech Rolexů co jsem měl v ruce byl tah k pouzdru připevněn zevnitř, tedy bez jakýchkoliv děr zboku. Ale kdepáák, teď si nevzpomenu na čísla, ale jsou pouzdra s "děrami" i bez, stejně tak luneta je téměř každá original (kdyby to dávali jako marketingový tah, prodávaly by se ještě lépe:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2009 Ale kdepáák, teď si nevzpomenu na čísla, ale jsou pouzdra s "děrami" i bez, stejně tak luneta je téměř každá original (kdyby to dávali jako marketingový tah, prodávaly by se ještě lépe:)) No a jak pam má člověk poznat fejky? To pak prodejce může argumentovat, že to plastový sklíčko a gumová korunka na Rolexech neznamená, že je to fejk, nýbrž se jedná o originální a unikátní provedení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2009 No a jak pam má člověk poznat fejky? To pak prodejce může argumentovat, že to plastový sklíčko a gumová korunka na Rolexech neznamená, že je to fejk, nýbrž se jedná o originální a unikátní provedení "Plastový sklíčko" R používal běžně u Datejust a dalších (nevím, jestli má akrylát i některý ze současných modelů) gumová korunka zatím ne. No a od poznání originálu od fejku jsou autorizovaní prodejci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_x Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2009 (upraveno) Dovolim si pouzit citaci odkudsi z Internetu. "The GMT Master II has proven to be an easy design to replicate visually, but not functionally. Until recently the GMT hand on this watch has functioned as a 24-hour hand on most fake GMTs. This means these replicas the GMT hand followed the hour hand without being seperately settable." ALE! "The latest fake Rolex GMTs have a modified ETA movement that emulates the true functionality of the GMT hand, and is settable seperately from the hour hand." Neco vic je k tomuto tady. Upraveno 16. září 2009 uživatelem mike_x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2009 Na té fotce na ruce je vidět, že hodinky mají naskrz provrtané pouzdro pro uchycení stěžejky. Na ostatních fotografiích je pouzdro neporušené. Hodně podezřelé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se