Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

Modrý ciferníky na IGen jsem viděl i za víc než za litr. Nevidím na tom nic zvlášního.

To je vcelku i možné,já to spíš posuzoval s tý stránky,že tu někdo vydává nějakou spatlaninu za PS a lidé to v dobré víře kupují.Vůbec mě člověče nenapadlo,že na Aukru číhá tolik hodinářů,aby si koupilo ciferníky. :o

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne pomalu, podle mě to je tč podvodu se škodou nikoliv malou, tedy 25 000 až 50 000.

"Kdo ke škodě cizího majetku sebe nebo jiného obohatí tím, že uvede někoho v omyl, využije něčího omylu nebo zamlčí podstatné skutečnosti, a způsobí tak na cizím majetku škodu nikoli nepatrnou, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti nebo peněžitým trestem nebo propadnutím věci nebo jiné majetkové hodnoty.

(2) Odnětím svobody na šest měsíců až tři léta nebo peněžitým trestem bude pachatel potrestán, způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 škodu nikoli malou."

Odkaz ke komentáři

Kdysi tu někdo DIC prodával a trhák to zrovna nebyl. V podstatě to jsou hodinky s největším poklesem ceny, co jsem kdy viděl :)

Ty diamanty jsou maličký, kamínky bez valné ceny.

Hodinky bez kamenov by staly CCA tych 150-200?.

Swiss Automatic ETA-2824-2 - ~83-95?

Zafirove sklicko - ~20?

Konstrukcia nehrzavejuca ocel 316L + remienok- ~50? (vyrobne naklady samozrejme mensie)

Taka je realita....

Upraveno uživatelem 1KeNnY1
Odkaz ke komentáři

Hodinky bez kamenov by staly CCA tych 150-200?.

Swiss Automatic ETA-2824-2 - ~83-95?

Zafirove sklicko - ~20?

Konstrukcia nehrzavejuca ocel 316L + remienok- ~50? (vyrobne naklady samozrejme mensie)

Taka je realita....

U něčeho zaplatíš za značku, u něčeho za kamínky, nenaděláš nic...

A aspoň to není úplně kolotoč, jak bývá u takových "limitek" zvykem.

Upraveno uživatelem I.AM.NOT
Odkaz ke komentáři

U něčeho zaplatíš za značku, u něčeho za kamínky, nenaděláš nic...

A aspoň to není úplně kolotoč, jak bývá u takových "limitek" zvykem.

Mas pravdu.. Aspon, kebyze si daju tu namahu, a poskladaju si vlastnu odvodeninu svajciarskeho pohybu, ako ma napr Rolex alebo Omega. Ale pastnut tam volne dostupny pohyb a ziadat zato nehorazne peniaze, tam sa naozaj plati, len za tie sutre.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...